Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 27.novembrim

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Valsts svētku laiks, garākas brīvdienas - būtu jauki ieplānot nelielu ceļojumu vai pieķert kādu dieniņu klāt un doties garākā atpūtā. Ceļā iespējami mīlas piedzīvojumi, jaunas simpātijas, interesantas iepazīšanās. Ja kāds «NATO ģenerālis» vai «Kotdivuāras princese» uzrodas virtuālajā vidē, tad gan neuzķeries. Darbā vai biznesā mērķē augstāk un tālāk, Fortūna rāda labvēlīgu vaigu.

VĒRSIS

Šajā nedēļas nogalē rāmi atpūties, izgulies, brokastu kafiju iemalko gultā, paslinko, sazinies ar radiem un draugiem, lai uzzinātu jaunums un patērzētu tāpat - par neko. Savukārt valsts dzimšanas dienu vari atzīmēt ar sabiedriskām aktivitātēm. Darbā neuzņemies uz saviem pleciem pārāk daudz, jo radīsies stress. Ja būsi pārāk aizņemts ar darba pienākumiem, ģimene vai mīļotais cilvēks var iebilst un apvainoties.

DVĪŅI

Možs noskaņojums, vēlme paveikt lielas lietas un izzināt, kas tur aiz apvāršņa, gluži kā Dullajam Daukam. Dažādas idejas, kas raisa interesi arī citos. Plaši nestāsti, lai kāds nepiesavinās. Pienāks laiks - pašam noderēs, veidojot karjeru vai savā biznesā. Brīvajā laikā prieku sagādās sabiedriskas aktivitātes: sveces iedegšana pie Rīgas pils Lāčplēša dienā, svinīgas pusdienas 18. novembrī vai draugu ballīte.

VĒZIS

Kaut arī esi vasaras bērns un tīkamāka pļavas un rasoto rītu smarža, laiks, kad Latvijas dzimšanas diena, tavā sajūtu gammā arī ir īpašs. Gribēsies saaicināt pie svētku galda ģimeni un tuvākos draugus, apciemot tuvinieku atdusas vietas, gremdēties apcerēs. Darbā vai biznesā jauni plāni. Taču norunas pavisam noteikti jānoformē juridiski korekti un nedrīkst paļauties uz solījumiem - piena upes ķīseļa krastos ir tikai pasakās.

LAUVA

Šarmantais un galantais Lauva būs savā ampluā - smaidīs, koķetēs, bārstīs glaimu pērles. Cilvēkiem patiks. Kāda dzirkstīte iedegs guntiņu vientuļā sirdī. Labs laiks attiecību veidošanai. Darbā kā jau darbā - daudz pienākumu, risināmi dažādi jautājumi. Ja nāk vilinošs karjeras vai biznesa piedāvājums, tad nepiekrīti uzreiz. Ievāc informāciju, uzdod jautājumus, izdari secinājumus. No vilka bēgdams, lācim vari uzskriet.

JAUNAVA

Savējie pirmajā vietā - ar viņiem brīvdienas omulīgā gaisotnē, saviesīgas sarunas, asprātības un arī pa kādai nopietnai lietišķai idejai. Tūdaļ to piefiksēsi, lai izvērtētu un parēķinātu praktisko labumu. Darbā vai biznesā dotas iespējas izcelties un iegūt sev labākus nosacījumus. Kādam iespējami aizraujoši sirdslietu piedzīvojumi. Lēmumi tavā ziņā, bet brīvajiem ļaudīm labs laiks nopietnu attiecību veidošanai.

SVARI

Par citām svarīgāka attiecību tēma - ar mīļoto, bērniem, citiem ģimenes locekļiem. Ja tev ir otrā pusīte, sarīko romantisku vakaru pie kamīna rudens vakarā. Ja esi brīvs, tad esi atvērts attiecībām - dzīvē var ienākt kaut kas jauks. Profesionālajā jomā no tevis tiks gaidītas novatoriskas un peļņu nesošas idejas. Ļoti iespējams, jāmācās kaut kas jauns, lai noturētos viļņa virsotnē konkurences apstākļos.

SKORPIONS

Novembris ir Skorpiona mēnesis - tepat jau dzimšanas diena, kad gribas dzīvē kaut ko mainīt, arī rudenīgā gaisotne rada īpašu noskaņu. Diezgan bieži gremdēsies filozofiskās pārdomās. Taču dzīve griež savu riteni un ikdienas darbi jādara. Mājas saimniecībā vari veikt pārkārtojumus, iegādāties jaunas mēbeles vai interjera priekšmetus. Darbā var rasties iespējas izcelties un bankas kontā ieraudzīt lielāku ciparu.

STRĒLNIEKS

Ko tu smukam un gudram padarīsi? Kas no Laimes mātes šūpulī ielikts, to nekādi neatņemt. Uzsmaidīsi cilvēkiem, cilvēki tev pretī, un būs lieliska saprašanās. Iekarosi simpātijas un biznesa darījumos zināsi, kurā brīdī runāt, kurā paklusēt. Pastāv iespējas noslēgt izdevīgus kontraktus. Taču orientējies uz darījumiem, no kuriem ir labums ilgtermiņā. Brīvajā laikā rāmi nesteidzīga saimniekošana mājās.

MEŽĀZIS

Brīvdienās esi kopā ar saviem mīļajiem. Valsts svētkos uzklāj baltu galdautu, iededz sveces - sirsnīgā gaisotnē atzīmējiet Latvijas dzimšanas dienu. Brīvajiem ļaudīm iespējama tikšanās ar romantisku turpinājumu. Ģimenes cilvēkiem darāmi saimniecības darbi. Profesionālajā jomā daudz pienākumu un atbildība. Bet vai tad kādreiz ir bijis citādi? Palēnām, pamazām... un īsziņas no bankas priecēs.

ŪDENSVĪRS

Lielisks laiks, lai satiktu līdzīgi domājošus cilvēkus un realizētu pavisam trakus un pārdrošus projektus. Drošajiem pieder pasaule, un vēlāk ar darba augļiem materiālā izteiksmē būsi apmierināts. Ja nākas sastapties ar skeptiķiem vai skauģiem, lai viņi iet savu ceļu. Tā nav tava problēma. Brīvajā laikā satiecies ar draugiem, rīko ballītes, dodies izklaidēties klubā un baudi dzīves jaukos brīžus.

ZIVIS

Pavisam negaidot profesionālajā jomā var rasties jauni izaicinājumi, nebijušas iespējas un arī uzrasties cilvēki, kas ir gatavi doties ar tevi pretī jaunām virsotnēm. Panākumu un peļņas atslēga - sadarbībā. Mājas dzīvē gādā par saskaņu - nepiktojies, ja kāds atstājis nekārtību istabā vai laikus nav parūpējies par istabas augiem, vai parūpējies tik ļoti, ka mīļotais naudas koks ir pagalam... Tie ir dzīves sīkumi.

****

Saturiski daudzveidīgs brīvdienu žurnāls "Vakara Ziņas" ar oriģinālrakstiem ‒ smeldzīgiem un patiesiem dzīvesstāstiem, reportāžām un intervijām. Abonēt ir izdevīgāk!