Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 10.novembrim

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Ražīgs laiks. Daudz interesantu ideju un panākumi. Gara acīm jau saredzēsi sevi stāvam uz uzvaras pjedestāla ar lauru vainagu galvā. Slava - tas ir jauki, bet vēl jaukāk, ja no bankas atnāk īsziņas par konta papildinājumu. Šajā sakarā esi uzmanīgs, jo ļoti var gadīties, ka atzinība tiek tev, bet materiālais labums kādam citam. Brīvdienās dzīvo rāmi, vajag sakārtot domas un uzkrāt spēkus.

VĒRSIS

Kad ikdienas lietu kārtība tiek izjaukta, tad, ļoti iespējams, kāds vēlas dot mājienu, ka vajag apstāties, ka nedrīkst tik traki skriet un visus pasaules darbus nekad nevar apdarīt. Tāpat arī ar viedokli - necenties par katru cenu pierādīt savu taisnību nedz darbā, nedz mājās. Dzīve visu noliks savās vietās. Brīvajā laikā pievērsies attiecību tēmai. Jātiek skaidrībā ar emocijām un vēlmēm.

DVĪŅI

Emocijas mutuļos, un dažu brīdi draudzīgos un allaž optimistiskos Dvīņus nevarēs ne pazīt. Tracinās citu neizdarība, kļūmes un darbu kavēšanās. Mēģini savaldīties, jo miers baro, nemiers posta. Pagaidām lai iet tā, kā iet, bet vēlāk viss sakārtosies. Grūtos brīžos vari paļauties uz mīļotā cilvēka atbalstu. Brīvajiem ļaudīm iespējamas simpātijas - neslēp tās, bet sper solīti pretim.

VĒZIS

Tu esi kā tāds «glābējzvans», kas allaž traucas palīgā, aicina kāds vai nē... Nepūlies atrisināt situācijas, kuras nemaz nevari ietekmēt. Iztērēsi enerģiju, akmeni no vietas neizkustināsi, tikai sabojāsi garastāvokli un vēl arī nelabvēļus vari iemantot. Brīvdienās labi atpūties. Prieku sagādās kultūras pasākuma vai kluba apmeklējums. Sirdslietās pārdomu laiks - jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm un izjūtām.

LAUVA

Ja mīlēt, tad mīlēt karalieni, ja dzert, tad visdārgāko šampanieti! Tev patīk vēriens, bet naudas lietās šajā periodā tomēr jābūt apdomīgam. Labāk vispirms sagaidi komunālos rēķinus, tikai pēc tam dodies iepirkšanās tūrē. Derētu arī padomāt, kā palielināt ienākumus. Ir vērts apsvērt privātā biznesa iespējas. Sirdslietās romantiskas noskaņas. Kāds var saņemt bildinājumu, bet pāriem attiecībās jauna dzirkstelīte.

JAUNAVA

Profesionālajā jomā situācijas mainīgas - esi elastīgs un piemērojies apstākļiem. To gan var būt grūti izdarīt, jo tev patīk noteiktība un gadu gadiem noteikta lietu kārtība. Ja spēsi piemēroties un atbilstoši reaģēt, pamanīsi jaunas iespējas nopelnīt vairāk. Nedēļas nogalē velti laiku savējiem. Ja parūpēsies par savējiem, pretī saņemsi daudz mīlestības.

SVARI

Darbā iespējamas pārmaiņas un jauni pienākumi, čakli jāstrādā un liela atbildība. Ja kaut kas nav pa prātam, izsaki savu viedokli, bet strīdos neielaidies. Nav vērts izšķiest spēkus, jo diez vai kaut ko varēsi izmainīt. Privātajā dzīvē emocijas un optimisms. Brīvajiem cilvēkiem iespējama iepazīšanās, pāriem attiecībās jaunas krāsas. Nedēļas nogale piemērota saimniecības darbiem.

SKORPIONS

Smaids atvērs daudzas durvis. Pratīsi īstajā brīdī atrast īstos vārdus, nošarmēt, pateikt kādu komplimentu, un, skat, viss notiek. Labāk īstenosies īstermiņa projekti - norunāts, izdarīts, un jādodas tālāk. Kaut ko aizkavēt gan var no tevis neatkarīgi apstākļi, bet tie ir dzīves sīkumi. Brīvdienas sirsnīgā gaisotnē ar ģimeni un mīļoto cilvēku. Dodieties kopā izbraucienā skatīt interesantas Latvijas vietas.

STRĒLNIEKS

«Mieru, tikai mieru,» teica pasaku tēls Karlsons, ar blīkšķi uzsperot gaisā sava drauga Brālīša spēļu tvaika mašīnu... Darbā nemierīgi un jārēķinās ar emocionālo spriedzi. Centies būt savaldīgs, jo ātrumā izteikti vārdi vai pieņemti lēmumi var sabojāt to, kas iepriekš rūpīgi būvēts. Nedēļas nogalē svarīga attiecību tēma. Sirsnīgās sarunās ar mīļoto atklāsiet viens otrā jaunas šķautnes.

MEŽĀZIS

Ja reiz kāds pārliecinoši stāv ar abām kājām uz zemes un lūkojas uz lietām reāli, tas ir Mežāzis. Turklāt arī citi tavā klātbūtnē jūtas drošāk, jo vienmēr var paprasīt un saņemt padomu vai atbalstu. Tavs darbs tiks novērtēts, un, čakli rosoties, nāks arī peļņa. Nedēļas nogalē kopā ar mīļoto apmeklē kādu pasākumu. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

ŪDENSVĪRS

Piktosies par nekompetences uzvaras gājienu. Gan darba vidē, gan ārpus tās var nākties saskarties ar cilvēkiem, kas neorientējas situācijās vai risināmajos jautājumos. Izvērtē, cik daudz spēku ir vērts tērēt, lai kādam kaut ko ieskaidrotu. Brīvdienās atpūties, dodies garā pastaigā, apmeklē skaistumsalonu vai SPA. Garastāvokli uzlabos arī «šopinga» tūre.

ZIVIS

Nelielu satraukumu var sagādāt darba lietas, jo ļoti daudz kas jāpaspēj un pienākumu vairāk nekā citkārt. Varbūt daļa no tiem jādeleģē kādam citam kolēģim vai vismaz ar priekšniecību jārunā par prēmijas piešķiršanu. Sirdslietās kaislības. Iespējams, īstais cilvēks jau sen ir tavā paziņu lokā, tikai tu neesi viņu uzlūkojis. Ģimenes cilvēkiem brīvajā laikā daudz pienākumu mājas saimniecībā.