Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 3.novembrim

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Brīvdienās sirds ilgojas pēc piedzīvojumiem. Tev tīk kustīgas un sportiskas aktivitātes, tāpēc īsti vietā būs orientēšanās vai attēlu medības, nūjošanas pārgājiens vai izklaides šķēršļu takās. Iepērkoties uzmanies no spontāniem tēriņiem - viss, kam atlaides, nav tūdaļ jāpērk. Šajā periodā nevajadzētu arī aizņemties vai aizdot. Darbā izcelsies, būsi pirmajās rindās, kāds varbūt nopelnīs prēmiju.

VĒRSIS

Ļoti nemierīgs laiks - notikumi rauj virpulī, un nav pat laika kārtīgi visu apdomāt un izplānot, kā esi pieradi. Nebīsties no jauniem karjeras izaicinājumiem, taču atceries, ka sevi arī jāmīl. Brīvdienas vēlams pavadīt mierīgi, bez vētrainām sabiedriskām aktivitātēm. Vislabākā atpūta būs kopā ar ģimeni. Ja rodas kādas problēmas attiecībās, neapspried tās ar svešiem. Baumas parasti veļas ar sniega pikas efektu.

DVĪŅI

Šaudīsies kā atspole. Labā nozīmē. Tik daudz darāmā: visur jāpaspēj, jāsatiekas, jāsazvanās, jāatbild uz e-pastiem. Būs gan optimisms, gan vēlme darboties. Piemērots laiks sadarbības partneru meklējumiem. Var uzrasties kādi sen zināmi cilvēki, ar ko kopā īstenot jaunus projektus. Taču esi uzmanīgs - vai vilks nav paslēpies jēra ādā. Ir riski saskarties ar kādu ne visai godīgu rīcību. Darbu dunā privātā dzīve paliks otrajā plānā.

VĒZIS

To, kas galvā, neviens nevar atņemt un «noēst» inflācija. Jau drīzumā būs nepieciešamas jaunas zināšanas, tāpēc mācies un paplašini redzesloku, lasi, sērfo internetā. Nedēļas nogalē nestrīdies ar radiniekiem un mīļoto cilvēku un pieņem to, ka var arī būt atšķirīgi viedokļi. Arī darbā esi tolerants un distancējies no attiecību skaidrošanas, jo ļoti var gadīties, ka pats pret savu gribu topi ierauts intrigu virpulī.

LAUVA

Kamēr vēl pa kādai lapai kokos un nav sākušies sali, jāapdara saimniecības darbi. Radīsies dažādas idejas, kā pārkārtot mājokli vai kādi interjera priekšmeti jānopērk. Būsi pirmais darītājs un ar savu entuziasmu aizrausi arī otro pusīti un citus ģimenes locekļus. Lietišķajā jomā neparedzētas un mainīgas situācijas. Netici uz vārda visam, ko cilvēki runā, bet pārbaudi pats. Arī ar viedokļa izteikšanu prātīgi - jāsaglabā līdzsvars starp prātu un emocijām.

JAUNAVA

Kaut arī mājas saimniecībā šis un tas darāms, šī nedēļas nogale paies slinkākā režīmā. Vairāk prāts pie sirdslietām un jāapdomā, ko vēlies un gaidi no attiecībām. Ja esi ar kādu kopā, sarīkojiet mazus svētkus divatā vai kaut kur aizbrauciet. Brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta iepazīšanās, aizraujoši piedzīvojumi un kaislības. Lietišķajā jomā var rasties izdevīgi darījumi un iespējas labi nopelnīt.

SVARI

Rosīga nedēļas nogale. Vispirms jāsazinās ar draugiem un jānoskaidro, kas viņiem dzīvē jauns. Ja uzzini kādus noslēpumus, tad gan tālāk nestāsti, lai nesanāk nesmukums. Mīļuprāt ielūgsi viesus, klāsi galdu, uzturēsi saviesīgas sarunas. Tā tas laiks paies, un, skat, klāt jau atkal darba nedēļa, kurā daudz panāksi ar mērķtiecību. Koncentrējies uz peļņu. Ja aktīvi rīkosies, radīsies iespējas pavairot ienākumus.

SKORPIONS

Dzīve ir skaista, mīlestība iedvesmo... Aiz loga rudens pelēkums, bet sirdī pavasara ziedonis! Ja ir kādas slepenas simpātijas, paejies solīti pretī un ļauj par tām noprast, jo diez vai to var uzminēt. Pāriem attiecībās jauns pacēlums. Lietišķajās lietās nāksies būt citiem par padomdevēju, daudz atkarīgs no prasmes sadarboties. Kādam profesionālā darbība var sasaistīties ar ārzemju tēmu. Jaunas iespējas, jauni ceļi.

STRĒLNIEKS

Apcerīgs noskaņojums sirdslietās, arī vēlme pēc stabilitātes un stiprā pleca līdzās. Ja esi ar kādu kopā, novērtē, kas tev dzīvē dots. Ja rodas nesaskaņas, tie dzīves sīkumi. Brīvajiem ļaudīm nevajadzētu mesties neapdomīgos piedzīvojumos. Darbā vai biznesā iespējas nopelnīt vairāk. Zināsi arī, kā tērēt - labs laiks dažādiem ieguldījumiem. Kā mēdz teikt: nauda ir brīvība, tikai... kaltā vai drukātā veidā.

MEŽĀZIS

Nedēļas nogalē nepaliec mājās, ikdienas rutīnas darbi pagaidīs. Prieku, relaksēšanos un vislabāko atpūtu sagādās kustīgas vai sportiskas aktivitātes. Aicini kompānijā draugus - uzturēšanās sabiedrībā uzlādēs ar pozitīvu enerģiju. Un neaizmirsti palutināt mīļoto cilvēku ar kādu romantisku uzmanības apliecinājumu. Jaunajā nedēļā daudz darba. Ieskaties bankas kontā, ir riski, ka sāks darboties teiciens: «Solīts makā nekrīt...»

ŪDENSVĪRS

Attiecībās ar mīļoto cilvēku jāgādā par izpratni. Ja kaut kas nav pa prātam, no sirds izrunājies. Brīvdienas tieši kā radītas, lai dotos kopā garā pastaigā, paēstu pusdienas restorānā vai izbaudītu vakarus nomaļā viesu namiņā. Un runātu, runātu, runātu. Profesionālajā jomā, iespējams, vēlēsies kaut ko kardināli mainīt. Un kāpēc gan ne? Apdomīgi veiktās pārmaiņas nāks par labu. Ieklausies arī intuīcijā.

ZIVIS

Filozofiskas un eksistenciālas pārdomas, kā jau dažkārt piedien rudenim. Šādos brīžos ļoti noderīgs būtu «zvans draugam». Tuvi cilvēki spēs pārliecināt, ka dzīve patiesībā ir skaistāka, nekā tev patlaban varbūt liekas. Darbā vai biznesā centies uzņemties vairākus pienākumus vai sadarboties ar vairākiem partneriem. Ja kāds projekts nojūk, tad cits būs vietā. Daudz panāksi ar personīgo pievilcību un smaidu.