VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 27.oktobrim

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

«Ja gribas, tad vajag!» Auns domās, pētot preces veikalu plauktos. Derētu gan ielūkoties kontā un parēķināt ienākumus un izdevumus. Nedēļas nogalei daudz netērējies. Ja vēlies sarīkot mājas ballīti, tad labāk draugiem izziņo groziņvakaru. Profesionālajā jomā daudz kas atkarīgs no prasmes sadarboties. Savā dziļākajā būtībā tu esi individuālists, taču lietas labā dažkārt ir vērts iziet uz kompromisu.

VĒRSIS

Tu bieži esi sabiedrības dvēsele - omulīgas dzīves baudītājs, kurš spēj gremdēties gan praktiskās, gan intelektuālās sarunās. Tieši tāpēc draugi tevi mīl un ciena. Nedēļas nogalē kopīgs pasākums sniegs daudz pozitīvu emociju. Tikai nevajag jaukt draudzību un naudas lietas. Darbā finansēm pievēršama īpaša uzmanība, lai viss godīgi, lai par visu adekvāta samaksa. Ja ko grūti izlemt, paļaujies uz intuīciju.

DVĪŅI

Nedēļas nogalē vajadzētu rāmi atpūsties. Aizbrauc dabā, pastaigā, pameditē, sazinies ar draugiem. Varbūt kādas jaunas ziņas, jauna informācija. Mazas, nevainīgas klačiņas ikdienībā piemet kādu jaunu krāsu. Tikai neizplati neko tālāk - sāks tevi uzskatīt par baumotāju. Vari arī apmeklēt kādu kultūras pasākumu. Jaunajā nedēļā darbu gūzma, trauksies no viena pie otra kā vāveres ritenī.

VĒZIS

Dvēselē mazliet rudenīgs sentiments, jo Vēzis allaž skumst pēc aizgājušās vasariņas. Taču patiesībā dienas ritēs zem mīlestības zīmes. Attiecību tēmā jauki, sirsnīgi brīži. Novērtē mīļoto cilvēku, kas tev līdzās! Brīvajiem ļaudīm iespējama liktenīga tikšanās. Darbā vai biznesā var aktualizēties ārzemju tēma - kādam sadarbība, kādam komandējums. Kopumā dienas trauksmainas. Ja kolēģi strīdas, pa vidu nejaucies.

LAUVA

Tava devīze: «Mans nams - mana pils!» Un pilī visam jābūt perfekti! Tieši tāpēc nedēļas nogale paskries nemanot. Būsi nobriedis veikt pārkārtojumus, kaut ko saremontēt, uzlabot interjeru. Un kā gan bez saviesīgas ballītes? Draugiem tava nama durvis vienmēr atvērtas. Jaunajā nedēļā darbā pienākumi stāsies rindiņā, bet tu sekmīgi tiksi galā. Kolēģi novērtēs tavu pieredzi un zināšanas.

JAUNAVA

Tev vienmēr ir daudz jautājumu un savs viedoklis, it īpaši profesionālajās lietās. Bet dzīve strauji traucas uz priekšu, attīstās tehnoloģijas, parādās jaunas metodes. Jābūt lietas kursā! Neatkarīgi no tā, cik tev diplomu vai sertifikātu, sajutīsi vēlmi pēc jaunām zināšanām. Darbā atbildīgi pienākumi un nāks klāt vēl un vēl. Brīvajā laikā pozitīvas emocijas sniegs attiecību tēma. Brīvajiem ļaudīm kaislības un piedzīvojumi.

SVARI

«Visam taču jābūt smuki!» sacīs Svari, sākoties brīvdienām. Tev patīk, ja mājās kārtība, skaists interjers un ziedi vāzēs. Tad nu būsi aizņemts ar kārtošanu un izdaiļošanu un labprāt ielūgsi uz maltīti radus un draugus. Darbs prasīs iedvesmu, jo no tevis tiks gaidītas arvien jaunas un jaunas idejas. Tajā pašā laikā ir iespējas palielināt ienākumus - varbūt jārunā par algas pielikumu, varbūt jāķeras pie jauniem projektiem.

SKORPIONS

Aizkulišu spēlētājs Skorpions pārliecinoši iznāks uz skatuves publikas priekšā, jo klāt ir tava zvaigžņu stunda. Darbā vai biznesā izcelsies ar pieredzi un zināšanām un sekmīgi veidosi jaunus kontaktus. Ne reizi vien nostrādās tieši cilvēciskais faktors. Privātajā dzīvē simpātijas un kaislības. Organizē randiņu un ļaujies romantikai. Arī pāriem attiecībās jauna elpa, gandrīz kā toreiz - pēc pirmās tikšanās.

STRĒLNIEKS

Kur tā nedēļa palikusi? Dienas skrien tik ātri, it kā tām būtu uzauti septiņjūdžu zābaki. Brīvdienās daudz darāmā mājas saimniecībā. Iespējams, jāiegādājas kas jauns: sadzīves tehnika, virtuves piederumi vai kāda mēbele. Varbūt kaut kas remontējams, jāsakārto teritorija, lapas jāsavāc, komposts jāsagatavo... Un, skat, atkal jau klāt jaunais darba cēliens. Var rasties iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim.

MEŽĀZIS

Domīgs noskaņojums - mazliet velk uz sentimentu, mazliet uz filozofiskām pārdomām. Brīvdienās darbus neplāno, bet centies mierīgi atpūsties. Taču... ne visiem izdosies, jo iespējami pavērsieni sirdslietās. Kādam ar steigu jāizrunājas ar mīļoto, lai nogludinātu pārpratumus, kādam simpātijas no pirmā acu skata... Darbā vai biznesā veiksmīgs laiks, jo ir iespējas parādīt savu profesionalitāti un palielināt ienākumus.

ŪDENSVĪRS

«Darbam sudraba saknes un zelta augļi,» vēsta sakāmvārds. Nez kā ar to sudrabu, jo darbā vai biznesā pienākumu gūzma, un varbūt arī nāksies strādāt gan nedēļas nogalē, gan darba dienu vakaros, kad citi jau devušies atpūsties. Taču par augļiem nevarēsi sūdzēties, tikai jārunā par papildu atalgojumu vai peļņas pārdali. Ir labas iespējas nopelnīt. Privātajā dzīvē svarīgi uzklausīt otru pusīti un gādāt par saticību mājās.

ZIVIS

Nedēļas nogalē aktīva mājas dzīve - gribēsi ieviest savu kārtību, bet mājiniekiem tā, iespējams, nebūs pa prātam. Galvenais: nestrīdēties, neapvainoties, bet mēģināt civilizēti izrunāties. Jaunajā nedēļā darba ritms ļoti straujš. Ik pa laikam ielūkojoties plānotājā, secināsi, ka atkal jau kādiem projektiem pienācis realizācijas termiņš. Problemātiskās situācijās palīdzēs seni draugi vai darījumu partneri.

Svarīgākais