Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 20.oktobrim

© Ģirts Ozoliņš/F64

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Pats gudrs, pats visu protu!... Auns vienmēr pirmais, vienmēr ir savs viedoklis un ļoti grūti iziet uz kompromisu. Taču šoreiz vajag! Ja pēc pilnas programmas rādīsi savu spuraino dabu, tad izcelsies strīdi, darbs nebūs ražīgs un arī naudas lietās mainīga situācija. Ieklausies kolēģu viedoklī, apspriedies ar draugiem - ieteikumi būs noderīgi. Nedēļas nogalē dažādi saimniecības darbi mājās.

VĒRSIS

Rudens Vērsim gluži pa prātam, jo tas ir ražas laiks, un kas var vēl tīkamāk sildīt sirdi kā pilni apcirkņi gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Brīvdienās vēlams apvienot patīkamo ar lietderīgo, apmeklējot rudens gadatirgus, atbalstot vietējos zemniekus un iepērkot ziemas krājumus. Ražīgs laiks arī profesionālajā jomā - jauni projekti, jaunas idejas. Iespējami arī aizraujoši un saviļņojoši piedzīvojumi sirdslietās.

DVĪŅI

Garlaicīgi nebūs ne mirkli, bet atrasties notikumu virpuļos - tā tava stihija. Nedēļas nogalē svarīgas sirdslietas. Daudz emociju, daudz kaislību. Nestāsti par savām izjūtām citiem, vien dalies tajās ar mīļoto. Ļoti iespējams, ka par tavu privāto dzīvi īpašu interesi izrāda kolēģes vai kaimiņienes. Dienesta romānā nevajadzētu iesaistīties un slepenos sakaros arī ne. Darbā jaunas vēsmas un iespējas palielināt ienākumus.

VĒZIS

Nedēļas nogalē patīkamas izklaides, kultūras pasākumi vai ballīte ar draugiem. Būsi mīļi gaidīts ciemos vai uzņemsi tuvus cilvēkus savās mājās - daudz sirsnības un pozitīvisma, kas tev ir īpaši svarīgi. Darbā rosīsies ļoti enerģiski. Kaut arī esi piesardzīgs cilvēks, patlaban var sākt darboties tāds kā iekšējais «kurbulītis», kurš skandē: ātrāk, ātrāk, ātrāk... Sargies no nepārdomātas rīcības. It īpaši lietišķos jautājumos.

LAUVA

Visa nedēļas nogale paies saimniecības darbos un rūpējoties par saviem mīļajiem. Vari doties iepirkšanās tūrē un atjaunot garderobi, bet pirms tam gan iztīri skapi un lieko atdod labdarībai. Vari ielūgt pusdienās draugus - saviesīgās sarunās var rasties arī kāda laba lietišķā ideja. Darbā vai biznesā liela rosība: neskaitāmas tikšanās, sapulces, tālruņa zvani, e-pasti stājas rindā cits aiz cita tik ātri, ka nevar spēt izlasīt.

JAUNAVA

Kā rītu sāksi, tā dienu nodzīvosi, vēsta paruna. Un šoreiz tieši tā - dienu gaita un veiksme lielā mērā atkarīga no garastāvokļa. Tāpēc lūkojies uz visu no optimista pozīcijām un neļaujies negācijām. Darbā, kā jau parasti, dažādas lietišķās aktivitātes: sarakstes, sarunas, darījumi. Var izdoties noslēgt izdevīgas vienošanās. Sirdslietās kaislības un vēlme baudīt dzīvi ar pilnu krūti, dari tā! Ja tev ir otrā pusīte, nedēļas nogalē ieplāno kopīgu romantisku izbraucienu.

SVARI

Svarīga mājas dzīve un saimniecības lietas. Var rasties īpaša interese par ciltskoku vai dzimtas vēsturi. Mīļuprāt ielūkosies senos foto albumos. Attiecībās gādā par saticību un nestrīdies par niekiem, nevajadzētu arī par varītēm censties pierādīt savu taisnību. Ja darbā kādas pārmaiņas vai jauni pienākumi, uztver to mierīgi. Nav vērts censties priekšniecībai kaut ko pierādīt, gan viss sakārtosies.

SKORPIONS

Tev līdzās ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties. Esi gan pieradis visu lemt un risināt pats, bet dažkārt vajag sajust drauga plecu līdzās. Ja nepieciešams padoms vai palīdzība profesionālajā jomā, nekautrējies lūgt draugiem, tāpat arī viņiem neliedz savu atbalstu. Sirdslietās saviļņojoši brīži, noorganizē kopā ar mīļoto jauku pasākumu, romantiskas vakariņas vai nedēļas nogali klusā viesu namā.

STRĒLNIEKS

Uzmanības centrā būs darba lietas, tikai jāuzmanās no enerģijas tērēšanas tukšgaitā. Ja kaut kas nevirzās uz priekšu tā, kā tu vēlētos, atliec uz vēlāku laiku. Mēdz teikt, ka 90 % situāciju vēlāk atrisinās pašas no sevis un 10 % risinājums nemaz nav vajadzīgs. Var rasties labas peļņas iespējas, taču nedrīkst riskēt un iesaistīties līdz galam nepārdomātos pasākumos. Nedēļas nogalē kāda tikšanās var uzšķilt simpātiju dzirkstis.

MEŽĀZIS

Daudz laika pavadīsi ar ģimeni un tā jutīsies vislabāk. Būs par ko parunāt, apspriesties un pajokot, tikai pārāk neuztiep savu viedokli un nepārspīlē ar pamācībām. Jāstrādā ar sevi... kā iesaka dāmu žurnāli un visādi garīgie skolotāji. Bet, ja nopietni, - padomā par komunikācijas formu. Darbs prasīs daudz spēka un enerģijas, tāpēc saplāno darāmo un necenties paveikt to, kas šobrīd varbūt nesanāk. Interesantas biznesa idejas.

ŪDENSVĪRS

Apgūsti kaut ko jaunu, uzlabo profesionālās iemaņas un papēti, kādas novitātes tavā nozarē pasaulē. Tu esi cilvēks, kas dzīvo ar skatu nākotnē, un intuitīvi darbā vai biznesā var rasties idejas, kas plašākai sabiedrībai aktuālas kļūs vēl tikai pēc laika. Tā ir iespēja braukt pirmajā vagonā, nevis censties ielēkt pēdējā. Mājās jāgādā par mieru un saticību, neveic pārkārtojumus bez mājinieku ziņas un nediktē savus noteikumus.

ZIVIS

Jāsargās no stresa un nenoteiktības. Iepriekš norunāto bez būtiska iemesla nemaini, jo cilvēki nesapratīs. Brīvdienās vēlams veselīgs dienas un ēšanas režīms, kā arī atpūta. Mierīgā atmosfērā apsver nākotnes plānus. Iespējams labāks darba un karjeras piedāvājums vai interesanta biznesa ideja. Mājās nevajadzētu sākt pārkārtojumus vai remontdarbus. Ja dzīvo ar kādu kopā, kaut vai tas būtu vienīgi kaķis, tavi iecerētie uzlabojumi diez vai gūs atbalstu.