Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 13.oktobrim

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Lai vai kāda būs bijusi aizvadītā darba nedēļa, brīvdienās Auns pilns enerģijas. Kāds raitā solī, braši vicinot groziņu, dosies pēc sēnēm, kāds krāmēs malku ziemai, kāds brauks izklaidēties rodeļu trasē vai slēpņošanas sacensībās. Vienmēr kustībā, vienmēr sabiedrībā - tikai tādā atmosfērā atkal var smelties spēkus jaunajam darba cēlienam. Iespējama interesanta tikšanās un jaunas sadarbības veidošanās.

VĒRSIS

Katram Vērsim vajag savu naudas podiņu vai vēl labāk - savu banku, tā joko astrologi. Šajā periodā finanšu lietas īpaši svarīgas. Pārskatīsi savu un ģimenes budžetu, pētīsi elektrības cenas biržā un domāsi, kā «pārziemot». Taču patlaban ir labs laiks, lai meklētu jaunas iespējas. Skati darba sludinājumus, sūti CV vai pievērsies biznesam. Brīvajā laikā svarīgas attiecības ģimenē, mīlestība un sirsnība iedvesmos.

DVĪŅI

Vienalga, vai saule iemet starus dzeltenās lapās, vai lietutiņš nočabina - Dvīņiem garastāvoklis optimistisks. Katra diena krāsaina, katra diena nes kaut ko jaunu. Tev patīk pārmaiņas, bet dažu brīdi tomēr gribēsies, lai ritms lēnīgāks. Brīvdienās vari to pieregulēt, nākamās nedēļas darbus saplānojot rūpīgāk un jau laikus. Taču pārāk neaizraujies, jo gaida draugi, ballīte un intriģējoši mīlas piedzīvojumi.

VĒZIS

Nedēļas nogalē apcerīgs garastāvoklis. Gribas doties dabā, iekrist zeltainu lapu kaudzē, ieelpot meža smaržu un neko nedarīt mājas saimniecībā. Pat netaisīt maltīti savējiem, pat neiet uz veikalu gādāt produktus nākamajai nedēļai. Tu esi pelnījis atpūtu, jo nākamajā nedēļā darbu gūzma. Profesionālajā vidē iespējami strīdi un kāda kolēģa ne pārāk godīga rīcība. Brīvajiem ļaudīm interesanti piedzīvojumi sirdslietās.

LAUVA

Ja tev ir dārzs vai lauku īpašums, tad nedēļas nogalē aicini draugus uz talku un pēc tam rīko ballīti ar grilētiem našķiem, karaoke un dančiem. Vai arī pats dodies palīgā draugiem. Darba lietās var pēkšņi pietrūkt zināšanu, lai atrisinātu kādu jautājumu. Kā mēdz teikt: kauns nav nezināt, kauns ir negribēt zināt. Droši konsultējies ar kolēģiem vai meklē vajadzīgo informāciju tīmeklī.

JAUNAVA

Brīvdienās vajag kaut kur aizbraukt - ceļojumā pa pilīm un muižām, rezervēt atpūtu SPA vai viesu namiņā gleznainā vietā. Svarīgi izrauties no ierastās vides, jo, paliekot mājās, atpūta nesanāks. Būs saimniecības darbi un dažādas darīšanas ar radiniekiem. Darbā vai biznesā jaunas ieceres un pavisam negaidīti var atrisināties jautājumi, kas buksējuši. Tikai paļaujies pats uz saviem spēkiem un zināšanām.

SVARI

Diezgan sarežģīta sadarbības tēma. Var nākties risināt lietišķus jautājumus ar cilvēkiem, kas runā pavisam citā valodā. Ne burtiski, bet ideju un lietu kārtības izpratnes ziņā. Tas mazliet spēlēs uz nerviem, un iespējamas situācijas, ka citu sastrādātais vai neizdarītais jārisina tev. Brīvdienās atpūties un parūpējies par ģimeni. Ja esi brīvs, tad atver sirdi mīlestībai, tā var atnākt negaidīti un pārsteidzoši.

SKORPIONS

Skorpions parasti zina, ko grib, un to arī panāk. Šajā periodā liksi lietā savu šarmu un apbursi ar labām manierēm. Tas pavērs durvis uz cilvēku sirdīm, tu būsi labi ieredzēts un gaidīts dažādos pasākumos. Iesaistīšanās sabiedriskajā dzīvē ļaus satikties ar īstajiem cilvēkiem un izveidot jaunus lietišķos kontaktus. Privātajā dzīvē ilgas pēc patiesām jūtām un arī šo ilgu piepildījums. Laiks romantikai.

STRĒLNIEKS

Daudz esi skrējis un darbojies sabiedrības labā. Vismaz nedēļas nogalē jāpievēršas privātajai dzīvei. Ja tev ir otrā pusīte, tad pasāciet kopā ko aizraujošu vai dodieties baudīt divvientulību romantiskā viesu namā. Brīvās sirdis mīlestība var apžilbināt kā zibens no skaidrām debesīm. Darbā jādomā par jauniem projektiem, jaunām iespējām. Ir labs laiks, lai paplašinātu spēles laukumu un iegūtu papildu bonusus.

MEŽĀZIS

Vai ledusskapja saldētava un pagrabs ziemai pietiekami piepildīti? Vai malka nojumē? Vai vilnas zeķes noadītas? Mežāzis brīvdienās nodarbosies ar revīziju mājas saimniecībā, jo svarīgi, lai viss kārtībā, lai viss prognozējami. Profesionālajās lietās autoritātes nostiprināšanas laiks: kolēģi taujās padomu un ņems vērā tavus ieteikumus. Privātajā dzīvē jāgādā par saticību. Nedari otram to, kas pašam nepatīk - tā vēsta tautas gudrība.

ŪDENSVĪRS

Svarīga attiecību tēma. Daudz emociju, kas kā putas veļas pāri kausa malām. Laimīgs tas cilvēks, kas ar tevi kopā. Ja sirds brīva, tad ir iespējas satikt kādu, kas domā un jūt ļoti līdzīgi. Labs sākums jaunām attiecībām. Lietišķajā jomā svarīga finanšu tēma. Līdztekus plānam A būs arī plāns B, un var pavērties pavisam jauni apvāršņi. Tāpat vien nekas netiks dots, bet labas iespējas likt pamatus peļņai nākotnē.

ZIVIS

Brīžiem sajūta, ka viss pasaules smagums sagūlis plecos - daudz pienākumu darbā, arī mājās risināmi dažādi saimnieciski jautājumi. Nedēļas nogalē dari to, pēc kā ilgojas sirds: dodies izbraucienā, satiecies ar draugiem vai nedari neko - izgulies, lasi, noskaties labu filmu. Darba nedēļā var rasties jaunas peļņas iespējas un interesantas idejas, kā ienākumus palielināt. Tikai neatdod savas idejas kādam tāpat vien.