Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. No policista par apsūdzēto - Andrejs Sozinovs

© Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency

Kādreizējais Rīgas reģiona Kriminālpolicijas priekšnieks Andrejs Sozinovs apsūdzēts par slepenu dokumentu vākšanu, izmantojot dienesta stāvokli, un par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanu, iegādājoties dzīvokli Spānijā. Atsevišķā kriminālprocesā izdalīta lieta par nereģistrētu uzņēmējdarbību – automašīnu tirdzniecību, vēsta žurnāls «Ir».

Krimināllietu patlaban skata Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa slēgtās sēdēs. Sozinovs neatzīst vainu celtajās apsūdzībās. Vaina jāpierāda tiesā, un līdz tam spēkā ir nevainības prezumpcija, taču interesanti ielūkoties, ko vēsta šī cilvēka astrokarte.

Sozinova horoskopā ir ļoti spēcīga Vēža zodiaka zīmes ietekme - tajā atradusies par personības ego atbildīgā Saule un prāta planēta Merkurs. Šī zīme ir izteikti ģimeniska un saimnieciska. Cilvēkiem ar šādām kombinācijām svarīgi savējie. Privātajā dzīvē - ģimene, radi un tuvi draugi. Nedaudz plašākā lokā - uzticami kolēģi, komanda, domubiedri. Cilvēki, ar kuriem saprasties no pusvārda vai vispār bez tiem. Ļaudīm ar spēcīgu Vēža zodiaka zīmes ietekmi ir tendence pulcināt ap sevi vai iekļauties komandā, kas darbojas kā viena ģimene - atbalsta cits citu, palīdz, aizsargā. Turklāt šai zodiaka zīmei piemīt arī praktiska domāšana un spēja organizēt saimniecisko dzīvi, pirmām kārtām rūpējoties par tuvo cilvēku komfortu un labklājību.

Par iekšējo, emocionālo pasauli atbildīgai Mēnestiņš Sozinova piedzimšanas brīdī atradies kritiski noskaņotajā un analītiskajā Jaunavas zodiaka zīmē. Cilvēks ir spējīgs uz precīzu un mērķtiecīgu strādāšanu, labprāt darbojas aiz kulisēm, pievērš uzmanību smalkākajām detaļām, bet dažkārt grūti uztvert visu ainu kopumā.

Bijušā policista horoskopā dominē Ūdens stihija, kas norāda uz labu intuīciju, taču ir arī pārrēķināšanās riski - vēlmes var būt lielākas nekā iespējas tās piepildīt, uz ko norāda arī Jupitera atrašanās sarežģītajā retrogrādajā stāvoklī. Cilvēki ar šādām kombinācijām nedrīkst paļauties uz veiksmi un ne ar ko nepamatotu Fortūnas labvēlību. Lieli Napoleona plāni var beigties ar nepatikšanām. Turklāt Veneras un Plūtona spriedzes kombinācija norāda, ka dzīvē iespējami materiālie zaudējumi.

Vīrišķā planēta Marss Sozinova piedzimšanas brīdī atradusies Lauvas zīmē - svarīgi parādīt sevi, piepildīt dažādas ambīcijas.