Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 29.septembrim

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Galvā visvisādas domas... Tev visu vajag ātri, tūlīt un vēlams jau vakar, taču patlaban tāda kā minstināšanās. Ko darīt, ko ne? Kurš lēmums pareizākais? Iespējami jauni darba vai biznesa varianti - gan vilinoši, gan šaubas raisoši. «Nestreb karstu,» latvieši saka. Mierīgi padomā, konsultējies ar draugiem. Brīvdienas vadi mierīgi, bez steigas. Izej pastaigā, nobaudi ko gardu tuvējā krodziņā, palasi filozofiska satura literatūru.

VĒRSIS

Svarīga sirdslietu tēma, tajā iespējamas kādas jukas, neskaidrības un glupi pārpratumi. Ja gribi apvainoties vai izskaidroties, vispirms tomēr izzini, vai tam patiesi ir iemesls. Turklāt taujājot tieši mīļotajam cilvēkam, nevis klausoties tenkas. Ja tiešām kas risināms, tad tā ir tikai tava un otra cilvēka darīšana. Brīvajiem ļaudīm jaunas pazīšanās jāvērtē kritiski. Darbā nez būtiskām pārmaiņām.

DVĪŅI

Šajā periodā būsi uzstājīgs un kareivīgs: ja kas nav pa prātam, tā uzreiz villa pa gaisu. Un vispār - neviens neko pa prātam nevar izdarīt! Paraugies uz sevi no malas - vai gribētu ar šādu cilvēku kopā strādāt vai zem viena jumta dzīvot? Labāk skaiti līdz desmit, pirms vārdi nāk pār lūpām. Jārisina sarežģīti jautājumi, un ar rāmu garu vairāk paveiksi. Brīvdienās paredzami dažādi ikdienišķi saimniecības darbiņi.

VĒZIS

Savējie vissvarīgākie, un runā, ka šī ziema būšot grūta. Tad nu Vēzis katru mīļu brīdi nodarbosies ar saimniecības lietām: gatavos ogas un dārzeņus saldēšanai, konservēs, zaptes vārīs un vīnu brūvēs. Dažs pārskatīs rēķinus, lai saprastu, ko ietaupīt. Bet ļoti svētīgi būtu arī padomāt, kā ienākumus palielināt. Varbūt jāmācās kas jauns, varbūt jāpievēršas biznesam. Ienesīga sadarbība var veidoties saistībā ar ārzemēm.

LAUVA

Ielūkosies makā un bankas kontā un sapratīsi, ka lietas labā kaut kas jādara. Vari mainīt darbu, sākt biznesu, runāt par algas pielikumu - visi līdzekļi labi. Profesionālajā jomā parādīsi sevi no vislabākās puses un saņemsi atzinību. Tātad - droši uz priekšu! Privātajā dzīvē nedaudz sarežģīts laiks. Iespējams, kaut kas izrunājams, jātiek vaļā no seniem aizvainojumiem vai jāvērtē situācijas no cita skatupunkta.

JAUNAVA

Cāļus skaita rudenī - ir tāds teiciens, un Jaunavai ar aritmētiku viss kārtībā. Izvērtēsi līdzšinējās darbavietas vai biznesa plusus un mīnusus un izlemsi kaut ko mainīt. Drīz vien jau personīgā «budžeta ekselis» gatavs un lēmums nobriedis. Pastāv iespējas satikt lieliskus darījumu partnerus. Brīvajā laikā rūpēsies par mājas saimniecību, ģimeni, nodarbosies ar pedagoģiskiem jautājumiem, gādāsi par vecāko paaudzi.

SVARI

Ļoti dīvains periods. Ierastā kārtība darbā var izjukt no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Viss mainās tā, it kā virpuļviesulis pāri būtu gājis. Varbūt tāda «déjà vu» sajūta? Vai kādā citā reizē pats neesi bijis tas viesulis? Vajag ieņemt nogaidošu pozīciju, palēnām viss sakārtosies. Bet, ja nāk karjeras piedāvājums, tad izskaitļo plusus un mīnusus. Privātā dzīve mazliet iegājusi rutīnā. Vajag piešķilt dzirkstelīti.

SKORPIONS

Dvēselē rudenīgi apcerīgas skumjas, bet tu jau neesi tas cilvēks, kurš citiem izrāda, kas sakrājies uz sirds. Taču kaut kur tas viss jāliek, tāpēc brīvajā laikā dari to, kas tiešām no sirds patīk un iedvesmo. Ja iespējams paņemt garākas brīvdienas, vari arī doties ceļojumā. Darbā dienas rit savu gaitu, taču ir iespējas satikt domubiedrus, ideju atbalstītājus vai jaunus klientus. Labs laiks prezentācijām.

STRĒLNIEKS

Mūžīgais optimists un sabiedrības dvēsele būs savā elementā. «Hei, draugi, jums skumji? Vajag palīdzēt? Vajag atrisināt?» Strēlnieks kā mutulis trauksies no rīta līdz vakaram. Tiesa, arī pašam kāds labums tiks. Gan pateicības vārdi, gan iespējas palielināt ienākumus, jo, kārtojot dažādas lietas, pēkšņi var gadīties sastapt īstos cilvēkus. Nedēļas nogalē būsi līdz matu galiņiem iekšā mājas saimniecības darbos.

MEŽĀZIS

Darbā dienas skrien ātrāk, nekā iespējams tikt līdzi. Turklāt kaut kādi apstākļi, gluži kā sazvērējušies, ik pa laikam pavēršas pret tavām iecerēm. Dokumentos vai līgumos kādas nianses jāprecizē, «smart-ID» saniķojas, vai PIN kodi e-parakstam aizmirsušies. Glupas situācijas, kas kavē darbus. Ko vari, atliec uz vēlāku laiku. Ģimenes dzīvē aktīva rosība, bet kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemju tēmu.

ŪDENSVĪRS

Labās ieceres mazliet bremzējas, un briest neapmierinātība, jo tev patīk, ja viss notiek raiti. Ko iesākt? Mēģini meklēt jaunus risinājumus, pieteikties kursos vai noklausies kādu starptautisku semināru, lai saprastu, kā līdzīgas problēmas risina citur pasaulē. Prāts tev darbojas asi - gan izdomāsi, kā labāk rīkoties. Brīvdienas ir piemērotas mājas darbiem. Vari veikt pārkārtojumus un parūpēties par paša gatavotiem krājumiem ziemai.

ZIVIS

Nemierīgs laiks. Darbā vai biznesā notikumi var mainīties vēja ātrumā, kas dara piktu un tramīgu. Tu esi elastīgs cilvēks, un ar piemērošanos apstākļiem nevajadzētu būt problēmām, ja vien nav jāiet pret saviem principiem. Iespējamas pārmaiņas sadarbībā, bet uztver tās kā jaunas iespējas. Mājas dzīvē nemierīgi, tuvinieki var sagādāt kādus «pārsteigumus». Nepiktojies, katram var kas gadīties.