Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 22.septembrim

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Pats zinu, pats protu!... Liela galva, lieli plāni... Šajā reizē neesi pārlieku pašpārliecināts, jo var sanākt pārrēķināšanās. Labi, ja tikai attiecībā uz idejām, bet ir riski kaut ko zaudēt arī materiālajā ziņā. Darbojies uzmanīgi un pārdomāti, tad profesionālajās lietās būs veiksme un atzinība. Brīvajā laikā pievērsies sirdslietām. Iespējams, kaut kas aizgājis šķērsām un vajag šo tēmu sakārtot.

VĒRSIS

Sarežģīts periods, jo jābūt elastīgam un spējīgam piemēroties apstākļiem, kas Vērsim nenākas viegli. Kādā brīdī sparīgi jāaizstāv savs viedoklis, kādā - jāmeklē kompromisi. Svarīgi joprojām saglabāt godīgu pieeju un neko nedarīt pret savu sirdsapziņu un ētikas principiem. Dažādi interesanti piedzīvojumi sirdslietās: pēkšņas simpātijas, sen zināma cilvēka ieraudzīšana jaunā gaismā, flirts un koķetērija.

DVĪŅI

Laipnie un draudzīgie Dvīņi šajā periodā parādīs pavisam citas rakstura šķautnes. Lūdzu nekaitināt, jo tad zilzaļi zibeņi ies pa gaisu! Bet vai ir vērts tā piktoties? Mēģini tomēr noskaitīt līdz desmit un tikai tad dari zināmu savu viedokli. Kā saka: miers baro, nemiers posta. Profesionālā jomā svarīgi stiprināt autoritāti, un tas tev lieliski izdosies, ja spēsi būt savaldīgs. Savu tiesu uzmanības prasīs privātā dzīve. Svarīgi runāt par savām sajūtām.

VĒZIS

Rudentiņš dvēselē ievibrē smeldzīgi sentimentālas stīgas. Sirds ilgojas pēc jauniem apvāršņiem... Ja iespējams, aizbrauc kaut kur, lai izvēdinātu galvu un gūtu jaunus iespaidus. Sliktākajā gadījumā jāizlīdzas ar TV vai interneta kanāliem, kas rāda ceļojumu raidījumus. Kādu kripatiņu noskaņas var gūt. Ļoti svarīga šajā periodā attiecību tēma - daudz piesātinātu emociju un sajūta, ka tas pilnmēness nebeidzas un nebeidzas.

LAUVA

Savaldība ir zelta vērtē, un šajā periodā tu atkal un atkal par to pārliecināsies. Pat nemēģini teikt skarbus vārdus, jo tūdaļ var sekot pretreakcija, kas nedos labumu nevienam. Darbā vai biznesā interesantu ideju laiks. Dažs varbūt par tām brīnīsies, taču, ja skatās kādu soli uz priekšu, tad būsi trāpījis desmitniekā. Peļņa nenāks ātri, bet palēnām un stabili. Brīvdienās dažādi saimniecības darbi un rūpes par saviem mīļajiem.

JAUNAVA

Profesionālajā jomā jaunas iespējas. Apdomīgajai Jaunavai sākotnēji liksies, ka tā ir īsta avantūra, taču atteikties nevajag. Nepamēģināsi, neuzzināsi, un vēlāk var būt žēl. Ja šķiet, ka trūkst zināšanu, vienmēr var mācīties, bieži vien pat neizejot no mājām - tiešsaistē. Jaunas vēsmas darbā vai biznesā nesīs arī finansiālo izdevīgumu. Privātajā dzīvē iespējami krāsaini piedzīvojumi un kārdinājumi. Esi apdomīgs.

SVARI

Daudz ko šajā nedēļā noteiks cilvēciskais faktors. Atstāsi uz līdzcilvēkiem tīkamu iespaidu un arī lietišķajā jomā vairāk atrisināsi ar laipnību, smaidu un optimismu. Būtiskās lietās paļaujies uz sevi, jo draugi vai kolēģi var pievilt. Ne tāpēc, ka slikti, neuzticami cilvēki, vienkārši plānus reizēm mēdz izjaukt neprognozējami apstākļi. Nedēļas nogale piemērota saimniecības darbiem mājās.

SKORPIONS

Darbā vai biznesā jaunu izrāvienu patlaban neplāno, jo var rasties no tevis neatkarīgi sarežģījumi. Arī darba maiņai šis periods nav labvēlīgs. Ir riski, ka, no vilka bēgdams, lācim uzskrien. Tavu zināšanu spektrs ir plašs, bet, ja kā pietrūkst, tad jāmeklē vajadzīgā informācija tīmeklī vai jāpiesakās kursos. Brīvajā laikā nevajadzētu atstāt novārtā privāto dzīvi. Romantisks pasākums ar mīļoto iedvesmos.

STRĒLNIEKS

Svarīga finanšu tēma. Nekautrējies apspriest naudas lietas un atceries: katrs brīdis tava laika, tāpat kā idejas, autoritāte un pieredze, kaut ko maksā. Ja rodas sajūta, ka nav atbilstoša novērtējuma, tad profesionālajā jomā kaut kas jāmaina. Ar atlūgumu nesteidzies, bet izpēti darba tirgu nozarē. Attiecību tēmā vēlams padomāt, ko darīt, lai dienas ritētu mīļāk un saticīgāk. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

MEŽĀZIS

Daudz pienākumu, atbildība un risināmi svarīgi jautājumi. Noderēs darbā gūtā pieredze, un arī citiem spēsi palīdzēt ar padomiem. Tomēr pirmajā vietā vēlams likt savas intereses un saudzēt nervus. Darbā iespējamas pārmaiņas, kas nav īsti pa prātam, arī darīšanas iestādēs vai lietišķu jautājumu kārtošana ne visai sekmēsies. Tāpēc svarīgos darbus labāk atlikt. Sabiedrisku aktivitāšu laikā iespējama romantiska iepazīšanās.

ŪDENSVĪRS

Tev vienmēr prātā dažnedažādas idejas. Varbūt ne visos gadījumos būsi pārliecināts par to noderīgumu un dzīvotspēju, bet tāpēc jau līdzās ir cilvēki, ar kuriem diskutēt. Vajag parēķināt, vajag salikt «ekselī», un izrādīsies, ka patiesībā esi atklājis zelta dzīslu. Brīvajā laikā svarīgs viss, kas saistās ar ģimeni un mājas saimniecību. Nedēļas nogalē kopā ar savējiem sarīko spodrības dienu un pikniku vai pusdienas pie balti klāta galda.

ZIVIS

Sarežģīts dvēseles stāvoklis, daudz emociju un ik pa laikam velk uz kašķi. Gluži nevilšus un negaidīti rodas situācijas, kas kaitina un kas ir pretrunā ar taviem dzīves uzskatiem. Mēģini savaldīties un, lai «nolaistu tvaiku», atrodi laiku sev. Garāka pastaiga, izbrauciens ar divriteni, bridža partija vai pasēdēšana ar labiem draugiem krodziņā ļaus piemirst satraukumus. Profesionālajā jomā ir vērts sākt domāt par jauniem plāniem.