Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 8.septembrim

© Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Idejas kā mājas... Sekmīgi izdosies ieceres būvēt uz drošiem pamatiem, jo Auns, ja zina, ko grib, tad spēj visu, ko grib. Darba dienas ļoti aktīvas, bet brīvajā laikā vajag piebremzēt, par darbu nedomāt un vairāk uzmanības veltīt privātajai dzīvei. Labprāt rosīsies mājās un saimniekosi virtuvē. Izmēģini jaunas receptes un parūpējies par krājumiem ziemai, vari doties sēņot vai vienkārši pastaigāties dabā.

VĒRSIS

Kad ierastā lietu kārtība tiek izjaukta, tad Vērsis sper zemes gaisā. Patlaban nemierīgs laiks. Dienas ritēs spraigi, var mainīties plāni un norunas. Tas tev nebūs pa prātam, jo visu laiku jāpielāgojas situācijām. Pēc nervozām darba dienām vislabākā atpūta būs mājās. Brīvdienās vari ielūgt ciemos draugus un sarīkot ballīti radošā atmosfērā. Sekmīgs laiks lietišķu jautājumu kārtošanai.

DVĪŅI

Daudz informācijas, un jāprot atsijāt graudi no pelavām. Latviešiem ir teiciens: runāšana sudrabs, klusēšana zelts. Izvēlies pēdējo, jo, daudz pļāpājot, vari nonākt neveiklās situācijās. Pēc labākās sirdsapziņas paveic tev uzticētos darba pienākumus, bet nepārcenties un ar iniciatīvām klajā nenāc. Šobrīd jauniem izaicinājumiem nav labākais laiks. Esi vairāk kopā ar ģimeni, kas ir tavs stiprais balsts.

VĒZIS

Ja arī tev piemīt pa kādam kaitīgam ieradumam, tad ar to jāmēģina tikt galā - ievēro veselīgu dzīvesveidu, jo darba un sadzīves pienākumi radīs lielu slodzi. Tāpēc svarīgi mīlēt sevi. Brīvdienās kaut kur kopā ar ģimeni aizbrauc vai apmeklē kultūras pasākumus. Tā būs vislabākā atpūta. Prieku sagādās arī jestra draugu ballīte. Jaunā darba nedēļa nāks ar emociju viļņošanos. Tās - kā paisums un bēgums.

LAUVA

Spēku pieplūdums un enerģijas mutuļi, tāpēc vajadzētu ieplānot svarīgus darbus, atrotīt piedurknes un ķerties klāt. Izmanto laiku lietderīgi, jo drīz sāksies nelabvēlīgais retrogrādā Merkura periods, kad darbi bremzējas un notiek putrošanās. Daudz ko panāksi ar personīgo pievilcību, šarmu, smaidu un pārliecināšanas spējām. Kurš gan vēl spēj būt tik galants un apburošs kā džungļu karalis Lauva!

JAUNAVA

Saimnieciskā Jaunava nodarbosies ar ģimenes budžeta izveidi un kalkulēs teorētiskos izdevumus. Tomēr vajadzētu praktiski vairāk uzmanības veltīt mājas saimniecībai. Kamēr nav sākusies vēsā sezona, paveic remontdarbus, pārkārto interjeru, nopļauj mauriņu, sakārto teritoriju. Iegādājoties lielākus pirkumus, rūpīgi pārdomā, vai tie nepieciešami, un uzmanies no pārmaksāšanas. Darba lietās der ieklausīties kolēģos.

SVARI

Rudens iezīmē jaunas krāsas emocijās. Brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta iepazīšanās, pāriem attiecībās jauna dzirksts. Būsi noskaņots ļoti radoši, un tas izpaudīsies jebkurā darbībā - gan profesionālajās lietās, gan sadzīvē. Taču, ja vēlies mājās veikt pārkārtojumus, pirms tam apspriedies ar ģimenes locekļiem. Vajadzētu arī vairāk pievērsties bērnu vēlmēm, it īpaši tad, ja viņiem sākušās skolas gaitas.

SKORPIONS

Sabiedrībā esi cienīts un labi ieredzēts, ja vien nevicini savu dzelonīti Skorpiona astes galā... Mazliet vajadzētu padomāt par komunikācijas formu, jo cilvēku uztvere ir dažāda - kāds var aiziet arī aiz stūra apraudāties. Un vispār profesionālajā jomā nav vērts iespringt - darbs nav zaķis, neaizbēgs. Vairāk laika vajadzētu veltīt privātajai dzīvei un attiecībām. Mīlestība sildīs sirdi, taču būs arī šis un tas pārrunājams.

STRĒLNIEKS

Rudens tuvošanās darīs grūtsirdīgu - kur saulainās dienas? Kur vējš matos? Kur brīvības izjūta, traucoties cauri ziedošām pļavām? Pamazām jāpieslēdzas nopietnam darba cēlienam, jāplāno darbi, jāraksta biznesa projekti. Paredzamas darīšanas ar radiniekiem, iespējams, kādam no viņiem vajadzēs padomu. Nav piemērots laiks sarunām ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Ja kas tāds plānots, tad labi jāsagatavojas.

MEŽĀZIS

Mežāzim vajag, lai viss stabili un pamatīgi. Ziema solās būt grūta, tāpēc jāizvērtē darba, biznesa un peļņas iespējas. Varbūt kaut kas ar steigu jāmaina, jāmeklē izdevīgāki varianti, jāpaplašina spēles laukums. Mājas un ģimenes pienākumiem atliks mazāk laika, un, iespējams, nāksies strādāt arī brīvdienās. Mājiniekiem tas var nepatikt, tāpēc noteikti atrodi laiku viņiem, lai kopā kaut kur aizietu vai vienkārši parunātos.

ŪDENSVĪRS

Rosīgs un darbīgs noskaņojums. Iespējams, jutīsies kādu raidījumu par mūsdienīgām sadzīves tehnoloģijām iedvesmots, var rasties spontāna vēlme mājās veikt pārkārtojumus, iegādāties jaunu sadzīves tehniku vai ko citu ultramodernu. Radošas un novatoriskas idejas šajā sakarā birs kā no pārpilnības raga. Jaunajā darba nedēļā enerģija un entuziasms nerims, vari ieplānot svarīgus pasākumus.

ZIVIS

Cilvēks pats sev vissvarīgākais - tikai tad, ja būsi atpūties, mierīgs un omulīgs, varēsi parūpēties par citiem un ražīgi strādāt. Tā nu tas ir. Šis periods solās būt nemierīgs daudzējādā ziņā, tāpēc domā vairāk par sevi, līdzsvaru un atpūtu. Brīvajā laikā vēlams pievērsties kādām nodarbēm, kas dod dvēseles mieru. Tās var būt meditācijas vai garākas pastaigas dabā. Svarīgās lietās sajutīsi tuvu cilvēku atbalstu.