Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Andra Levite labprāt izvēlas būt "otrā persona"

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Nesen notikušajā samitā, ko Ukrainā rīkoja prezidenta kundze Olena Zelenska, piedalījās arī Latvijas pirmā lēdija, valsts prezidenta kundze Andra Levite. Samita atklāšanā viņa norādīja: «Vairāk nekā 50 gadus latviešu tauta cieta tās pašas sāpes, kādas šobrīd piedzīvo ukraiņi. Tāpēc Latvija bez šaubām un vilcināšanās ir sniegusi atbalstu Ukrainai visās iespējamās jomās un turpinās to darīt arī turpmāk.»

Andra Levite dzimusi Vācijā bēgļu ģimenē, studējusi medicīnu, strādājusi par ginekoloģi Vācijā un Luksemburgā un turpina strādāt savā specialitātē arī Latvijā. Valsts pirmajai lēdijai, protams, ir savi pienākumi, taču izskatās, ka viņa nav cilvēks, kam tīk gozēties starmešu gaismā vai uz žurnālu vākiem. Viņas individuālajā astrokartē ir ļoti spēcīga Skorpiona zodiaka zīmes ietekme. Tajā atrodas Saule, kas atbild par cilvēka ego, prāta planēta Merkurs un sievišķā Venera. Šīs kombinācijas norāda uz stratēģa dotībām, ļoti augstu prāta potenciālu, spēcīgu raksturu un izpratni par dažādiem procesiem. Vairumā gadījumu Skorpioni tver dzīvi nopietni, un viņiem nav vajadzīga slavas saulīte un popularitāte. Drīzāk pat otrādi: viņi labprātāk izvēlas būt «otrās personas». Tikai ar nosacījumu, ka citi pārāk nejaucas viņu darīšanās.

Emociju rādītājs Mēnestiņš Levites piedzimšanas brīdī atradies Vēža zodiaka zīmē, kas ir empātiska, cilvēcīga, līdzjūtīga. Cilvēki ar šādu kombināciju astrokartē uzklausīs, atbalstīs, nesavtīgi palīdzēs. Vēža zodiaka zīme norāda arī uz taisnīgumu, godīgumu un savas zemes mīlestību. Visas iepriekš minētās kombinācijas liecina par lielu Ūdens stihijas klātbūtni, un tā savukārt saistās ar intuīciju. Cilvēks sajūt citus, saprot, kas kuram aiz ādas, un jūt, kā kurā situācijā rīkoties.

Ja kaut kas nebūs pa prātam, tad vaininieks var dzirdēt arī kādu šerpāku vārdu, jo planēta Marss, kas atbild par reakciju dusmu brīžos, veido vairākas spriedzes kombinācijas. Kaitināt nevajag, jo Skorpiona dabā - piedos gan, tomēr atcerēsies.

(Astroportrets veidots pēc kosmogrammas, kad nav zināms precīzs dzimšanas laiks.)