Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 1.septembrim

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Prātā tik daudz ideju, cik zvaigžņu augusta debesīs. Kāda iemirdzas spoži, kāda aizslīd aiz horizonta. Klāstīsi tās aizgūtnēm un iegūsi domubiedrus. Būsi ļoti aizņemts ar darbu un karjeras vai biznesa veidošanu, taču privāto dzīvi atstāt novārtā nevajadzētu. Sirdslietās jauki brīži - mīlestība sildīs sirdi un dos optimismu. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās ar spilgtu personību.

VĒRSIS

Darbīgam cilvēkam dienas par īsām un strādāšanai jāpieķer klāt arī pa kādai vakara stundai. Taču nestrādājam jau tikai sava prieka pēc, svarīgs arī materiālais moments. Runā par atalgojumu un nekautrējies tieši un atklāti jautāt: «Kas man par to būs?» Neizšķied spēkus tukšgaitā un izvēlies prioritātes - kuri darbi steidzami un ienesīgāki un kuri var pagaidīt. Brīvdienās apciemo vai uzaicini pie sevis radiniekus.

DVĪŅI

Būsi savā elementā - daudz komunikācijas, apmaiņa ar jaunumiem, kontaktu veidošana, procesu menedžēšana, daudz enerģijas un vēlme būt pirmajās rindās. Diemžēl darbā varbūt viss nebūs tik gludi, kā tu vēlētos. Tas radīs satraukumu, taču nedrīkst ļaut vaļu emocijām, jo tad var rasties sarežģījumi.

Brīvdienās piemērots laiks mazam ceļojumam vai kultūras pasākuma apmeklējumam.

VĒZIS

Darba dienas trauksmainas. Iespējami jauni pienākumi vai biznesa projekti, kas prasa gan iedziļināšanos, gan radošumu. Būs jāatrod zelta vidusceļš starp cipariem budžeta «ekselī» un aizraujošo, mazliet neprātīgo ideju dzīvotspēju. Mājās aktuāli pedagoģiskie jautājumi - uzklausi bērnu vēlmes un ieceres. Turklāt neatstāj uz pēdējo brīdi to, kas saistās ar skolas sākumu. Sirdslietās optimistiskas noskaņas.

LAUVA

Spožs uznāciens, kā Lauva to prot. Izcelsies darbā, biznesā vai ar sabiedriskām aktivitātēm. Kamēr vēl saulīte silda un dzērves neveido kāšus, sarīko brīvdabas pasākumu, prezentāciju, klases salidojumu vai vienkārši foršu ballīti draugiem. Caur šādām aktivitātēm ir iespējas izveidot lietišķu sadarbību. Pievērs uzmanību naudas lietām: vai atalgojums adekvāts un vai bankas kontā ieripo salīgtā summa.

JAUNAVA

Čaklam un atbildīgam cilvēkam daudz uzkrauj, un priekšniecība var pat sākt uzskatīt, ka strādāt vairāk par citiem ir tavs pienākums. Jāprot īstajā brīdī pateikt: «Stop!» Pašam var rasties noderīgas domas, kā pavairot ienākumus, taču jābūt uzmanīgam, parakstot līgumus. Izlasi arī to, kas rakstīts maziem burtiņiem. Attiecībās novērtēsi stiprā pleca izjūtu. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās ar intriģējošu turpinājumu.

SVARI

Svārstīgi... neizlēmīgi... miers svarīgāks par viedokli un principiem... Jā, jā... Kurš to par Svariem izdomāja? Kad sakāmais sakrājies, tad villa pa gaisu! Taču šajā periodā ļoti jāuzmanās no pārsteidzības. Ja kādā situācijā vēlies pateikt visu, ko domā, tad vispirms labāk noskaiti līdz desmit. Tas attiecas gan uz darba vidi, gan privāto dzīvi. Brīvdienās aizbrauc pie dabas vai satiecies ar mīļiem draugiem.

SKORPIONS

Brīvdienu rītā viens skaļi svilpodams vai dungodams šiverē pa virtuvi. Mājoklī plūst kafijas vai bērnības rītu kakao smarža un šķind brokastu trauki. Skorpions nolēmis parūpēties par savējiem, tādējādi varbūt kompensējot darba nedēļas aizņemtību. Brīvajiem cilvēkiem var aktualizēties attiecību tēma. Pārdomas par sirdslietām - vai viss ir tā, kā tu vēlētos. Jaunajā nedēļā lemjami stratēģiski jautājumi.

STRĒLNIEKS

Tāda sajūta, ka laiks uz priekšu traucas ātrāk, nekā iespējams tikt līdzi, un ainas mainās kā aiz ātrvilciena loga. Profesionālajā jomā pienākumu netrūks, un arī mājās būs daudz darāmā. Dienu steigā atceries par atpūtu - brīvdienās vēlams satikties ar draugiem, peldēties, sauļoties, makšķerēt un arī sakārtot mājas saimniecību. Sirdslietās emocijas dzirkstīs, un dzīve uzdāvās krāsainus un iedvesmojošus mirkļus.

MEŽĀZIS

Svarīgas naudas lietas - it kā ir, it kā pietiek, tomēr prātā idejas, kā ienākumus palielināt. Darbā izdosies realizēt sen lolotas ieceres un varbūt pavērsies karjeras iespējas. Sekmīgi risināsi lietišķās sarunas, pratīsi argumentēt viedokli un būsi autoritāte. Dienas ritēs strauji un piepildīti, bet nedrīkst aizmirst arī par atpūtu. Ja vēl neesi bijis atvaļinājumā, tad dodies ceļojumā. Vai vismaz brīvdienās kaut kur aizbrauc.

ŪDENSVĪRS

Dzīve patiesībā ir skaistāka, nekā tev šobrīd liekas - debess zilgme dienā bezgalīga, un zvaigžņu sega naktī mirguļojoša. Darbā vai biznesā var pavērties visnotaļ labas iespējas. Tikai neliec visu uz vienas kārts, labāk sadalīt uzmanību vairākiem projektiem. Savu tiesu uzmanības prasīs sirdslietu tēma. Padomā, ko darīt, lai attiecības padarītu ciešākas, un neapspried privāto dzīvi ar citiem.

ZIVIS

Neliedz citiem savu padomu, tas kādam var ļoti noderēt. Tev ir laba intuīcija, bet šoreiz vairāk uzticies prāta apsvērumiem. Svarīgās lietās nepaļaujies uz solījumiem, bet kontrolē situāciju pats. Privātajā dzīvē sirdī dziļi apslēptas kaislības, ko grūti izteikt un atklāt. Paej solīti pretī un ļauj noprast par savām izjūtām vai simpātijām, jo diez vai otrs to var uzminēt. Dzīve var dot iespēju izveidot attiecības, kas tuvu ideālam.