Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 25.augustam

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Esi uzmanīgs tēriņos. Vai šobrīd vajag tieši to skaisto somiņu vai dārgās apročpogas, un vai ģimenes skolasbērnam jāpērk pēdējā modeļa «iPhone»? Parēķini ienākumus un izdevumus un nepārspīlē. Turklāt jāskatās, kur un kā vari nopelnīt vairāk. Vajag ielūkoties darba sludinājumu portālos vai biznesa kursu piedāvājumā. Dažādi jautājumi risināmi sirdslietās. Ja esi bijis pārāk ass - izlīgsti.

VĒRSIS

Prāts nemierīgs, un nevar saprast, kāpēc. Varbūt pēdējā laikā esi pārāk daudz strādājis, pārāk daudz uzņemies un vilcis arklu pa vagu, galvu nepaceldams. Rit vasaras pēdējās nedēļas, un jāizbauda brīvības sajūta. Paņem atvaļinājumu vai garākas brīvdienas, aizbrauc ekskursijā vai pie dabas. Vajag sakārtot domas un atgūt spēkus. Ja nekur nebrauc, tad līdztekus darbam būs arī daudz pienākumu mājās.

DVĪŅI

Rūpīgi izvēlies sarunas tematus un diskusiju partnerus. Kāds neapdomīgs un nevietā izteikts vārds var radīt neveiklas situācijas. Iespējams arī iedzīvoties nelabvēļos. Darbā daudz ideju, kuras kolēģi vai biznesa partneri novērtēs atzinīgi. Jāmeklē sponsori vai jāraksta finansējuma projekti. Nedēļas nogalē dodies izbraucienā. Laiskošanās prieku nesagādās, toties makšķerēšana, sēņošana vai pārgājiens gan.

VĒZIS

Svarīga partnerības tēma. Pirmām kārtām attiecības ģimenē. Nedēļas nogali mīļuprāt pavadīsi kopā ar savējiem, gatavosi pusdienas, sauksi kopā vai apciemosi tālākus radus. Katrs no taviem mīļajiem jutīsies aprūpēts un apčubināts. Taču atceries arī par savām interesēm. Vajag atpūsties, palasīt, atrast informāciju, kas nepieciešama darbam vai biznesa projektiem. Galvā daudz domu.

LAUVA

Daudz ambīciju, bet viss varbūt nenotiks tā, kā esi iecerējis. Tas darīs piktu un spēlēs uz nerviem. Atceries teicienu par ietekmēšanu un pieņemšanu - šoreiz aktuāla šī daļa: «Dievs, dod man rāmu garu pieņemt visu, ko nespēju ietekmēt...» Nav vērts tērēt enerģiju tukšgaitā. Varbūt jāpalūkojas pēc jauniem darba vai biznesa variantiem, bet vislabāk jāpaņem dažas brīvas dienas un no sirds jāatpūšas.

JAUNAVA

Būsi savā elementā - gribēsi pamācīt, analizēt, norādīt uz citu kļūdām. Tikai raugies, lai nesanāk kā sakāmvārdā par skabargu un baļķi acī. Vairāk paškritikas nenāktu par skādi. Darbā ļoti daudz pienākumu un grūti tikt galā. Izvēlies prioritātes, ko darīt tūlīt un kas var pagaidīt. Brīvajā laikā svarīga privātā dzīve. Daudz kaislību, daudz emociju, vētrainas tikšanās, šķiršanās, salabšana...

SVARI

Ļoti daudz pienākumu, nāksies burtiski ierakties darbos - datora ekrānā vienlaikus neskaitāmi faili atvērti, jārisina jautājumi, ko citi atstājuši pusratā. Uz taviem atgādinājumiem par atbildības izjūtu un kārtību citi diez ko nereaģēs. Ko iesākt? Izdari tik, cik vari un gribi, bet tālāk - lai iet, kā iet. Nedēļas nogalē sarīko draugu ballīti. Jautra komunikācija, joki, piedzīvojumi un viegls flirts.

SKORPIONS

Sajūta, ka profesionālajā jomā jādodas uz priekšu - augstāk, tālāk, vairāk... Vēlmes precīzi formulēt patlaban būs pagrūti, jo idejas stājas rindā cita aiz citas. Kura tā īstā un pareizā? Nedari neko steigā. Vajag nogaidīt, kamēr rodas skaidrība un dzelžaina pārliecība, ka veiksme ir ar tevi. Patlaban vēlams vairāk uzmanības pievērst privātajai dzīvei, sirdslietām, ģimenei. Gādā par saticību un baudi romantiku.

STRĒLNIEKS

Tu esi cilvēks, kam rutīna sveša, nekad nav miera un vienmēr vajag arvien jaunus un plašāku apvāršņus. Šis periods ir ļoti piemērots mācībām. Ja ne tūlīt, tad tuvākajā nākotnē vajag izpētīt kursu, semināru un mācību iestāžu piedāvājumu. Noderēs arī sarunas un pieredzes apmaiņa ar vecākiem kolēģiem. Nedēļas nogalē dodies nelielā ceļojumā uz kādu no tuvējām kaimiņvalstīm.

MEŽĀZIS

Ļoti apdomīgi un soli pa solim - atbilstoši savam raksturam būsi nolēmis virzīties uz priekšu. Jaunās idejas analizēsi vairākkārt, ievāksi informāciju par potenciālajiem darījumu partneriem vai jauno darbavietu. Dažu brīdi pat šķitīs, ka esi pārāk aizdomīgs. Uzticies, bet pārbaudi - ne velti tāds sakāmvārds radies. Īpaši uzmanīgam jābūt visā, kas saistās ar finansēm un juridiskām niansēm.

ŪDENSVĪRS

Būsi pati nopietnība, un pat vistuvākie draugi nevarēs saprast - ir brīdis jokam, mazai ironijai un vārdu spēlēm vai nav? Tā vien šķiet, ka tava humora izjūta zudusi un dzīves realitāte ievilkusi pierē rūpju rievu. Tver visu vieglāk, un veiksme uzsmaidīs. Labs laiks jauniem biznesa vai ienākumu palielināšanas plāniem, domubiedru meklējumiem, mācībām un lietišķiem jautājumiem. Nedēļas nogalē jāpievēršas ģimenes lietām.

ZIVIS

Atceries fragmentu no pasakas par Minhauzenu, kā viņš pats sevi aiz matiem no purva izvilka. Darbu gūzma un sajūta, ka visas dienas vienādas un nevar brīvi uzelpot. Tikai tu pats vari lietas labā kaut ko darīt - izvērtēt darbu apjomu, noteikt prioritātes un atbilstoši rīkoties. Nedēļas nogalē par pienākumiem nedomā. Jābauda dzīve, draugu tusiņš, kultūras pasākumi un arī jāļaujas romantikai.