Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 18.augustam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Lieli plāni un jaunas ieceres. Ja arī pēdējā laikā bijušas kādas aizķeršanās un nīgrumiņš, tad sajutīsi jaunu elpu, jaunu spēku pieplūdumu. Par ideju trūkumu nevari sūdzēties, un vairākas no tām būs itin ienesīgas. Peļņas jautājumi jārisina ļoti enerģiski un mērķtiecīgi. Uzņemoties kādus pienākumus, nekautrējies jautāt, kāds tev no tā būs labums. Privātajā dzīvē iespējamas dažādas peripetijas.

VĒRSIS

Dienas kā amerikāņu kalniņi. Pārsvarā Vēršiem tīk noteikta lietu kārtība un spējas pārmaiņas var izsist no līdzsvara, taču šoreiz notikumu plūsma iedvesmos, un tu labprāt iesaistīsies visdažādākajos pasākumos. Ja profesionālajā jomā kaut kas bremzējas, tad ieskaties darba sludinājumos vai maini nodarbošanos. Brīvajā laikā saimnieciskā rosība - jāgatavo ziemas krājumi, jāpārskata garderobe.

DVĪŅI

Es jau iepriekš zināju, ka tā notiks - sacīs Dvīņi un paši brīnīsies, kā tā var būt. Ir brīži, kad pastiprinās intuīcija, un patlaban ir tāds laiks. Paļaujies vairāk uz to, ko saka priekšā sirds, nevis uz loģiku un prāta apsvērumiem. Cita starpā arī profesionālās lietās nostrādās intuīcija - ātri sapratīsi, kur labums un kāpēc kolēģi vai darījumu partneri dara tā, kā dara.

Brīvdienās dodies izbraucienā.

VĒZIS

Esi uzmanīgs naudas lietās - neaizdod un neaizņemies. Kredīta vai līzinga saistības vēlāk var sagādāt problēmas. Ne jau uzreiz bankrots, bet tā sajūta, kad banka elpo pakausī, nav patīkama. Tajā pašā laikā vajag domāt par jauniem attīstības virzieniem. Atceries, ka pasaule pieder drošajiem, un Vēža princips «solis uz priekšu, divi atpakaļ» šoreiz jāaizmirst. Nedēļas nogalē daudz darīšanu ar radiniekiem.

LAUVA

Darbi var nobremzēties un viss kā pret straumi. Tas darīs piktu. Atceries: ko nevar paveikt šodien, tas jāatliek uz rītu - pa vienu vai divām dienām pasaule bojā neaizies. Bet varbūt dzīve vēlas parādīt, ka pienācis laiks kaut ko mainīt: attieksmi, nodarbošanos, dzīvesvietu. Ir vērts padomāt par jauniem plāniem un biznesa projektiem. Tā kā daudz domu pie darba lietām, tāpēc privātā dzīve otrajā plānā.

JAUNAVA

No zinātkāres līdz ziņkārībai ir tikai viens solis. Interesēsies par dažādām tēmām, tostarp - kā klājas radiem, draugiem, paziņām. Apjautāšanās laba lieta, bet pārāk neiztaujā un ar uzzināto nedalies, var sākties intrigas. Darbā daudz pienākumu un jārisina atbildīgi jautājumi. Strādāsi galvu nepacēlis, un tāpēc nedēļas nogalē vajag veltīt laiku sev. Mājas pienākumus atliec un dodies pie dabas.

SVARI

Lietišķajā jomā iespējamas neskaidras situācijas: varbūt kāds tīši vērpj intrigas, varbūt kāds savas glupības dēļ rada problēmas. Informatīvajā laukā atsijā graudus no pelavām un neizplati tālāk nepārbaudītas ziņas. Kas attiecas uz idejām - tās būs interesantas un noderīgas, par ko saņemsi aplausus. Risinot lietišķos jautājumus, neatstāj novārtā privāto dzīvi. Iespējams, tajā šobrīd viss nav ideāli.

SKORPIONS

Plāns A, plāns, B un vēl arī plāns C... Būsi pārdomās, pa kuru ceļu virzīties lietišķajā jomā. Varbūt jāmaina darbs, varbūt jāattīsta kāds jauns biznesa virziens. Patlaban svarīgi neko nesasteigt un nemesties ar pilnu tvaiku kādā projektā. Ir jāpadomā un jāpavērtē. Lielāka uzmanība pievēršama mājas dzīvei. Iespējams, jāpalīdz vecākās paaudzes radiniekiem vai jārisina īpašuma jautājumi.

STRĒLNIEKS

Cilvēku daba nebeidz pārsteigt, un patlaban tev ir tāds kā izvērtēšanas laiks - vai esi kopā ar īstajiem cilvēkiem, vai biznesa partneri uzticami, vai ģimenē viss kārtībā. Kādā var nākties vilties, bet cits parādīs pavisam jaunas rakstura šķautnes, kas priecēs. Šajā periodā svarīga finanšu tēma. Jādomā, kā nopelnīt vairāk, un šādas iespējas var rasties. Pēc ražīgām darba dienām vislabākā atpūta mājās.

MEŽĀZIS

Nopietnajam Mežāzim klāt zvaigžņu stunda. Acīs spožas dzirkstis, un garastāvoklis diezgan aušīgs. Saglabāt lietišķo imidžu vai ļauties omulīgam optimismam? Jāteic, ka šoreiz panākumi gaida jautro un koķeto cilvēku. Lieliskas iespējas parādīt sevi profesionālajā jomā, ar radošu pieeju aizraut citus un arī iegūt simpātijas. Nedēļas nogalē jādodas izklaidēs un jāļaujas dzīves plūdumam.

ŪDENSVĪRS

Daudz pienākumu. Tik daudz, ka gribas kaut kur noslēpties vai aizbraukt tālu, tālu un nedarīt vispār neko... Ņem plānotāju un saraksti darāmo. Kā senie latvieši skandēja: «Acis darba izbijās, rokas darba nebijās, rokas darba nebijās, zinājās padarīt.» Protams, nedrīkst aizmirst par atpūtu. Brīvajā laikā vajag izkustēties: izbraukt ar divriteni, sarīkot pludmales bumbošanu draugiem vai vismaz doties garā pastaigā.

ZIVIS

Veiksme būs ar tevi, ja darbiem un risinājumiem pieiesi radoši un pārāk nekoncentrēsies uz detaļām un dzīves sīkumiem. Vārdu sakot - vislabāk doties brīvā peldējumā. Un tad jau redzēs... Kādam interesanti priekšlikumi no draugiem vai seniem darījumu partneriem, kādam negaidītas iespējas palielināt ienākumus. Lielisks laiks, lai iemācītos ko jaunu. Nedēļas nogalē vēlams neliels ceļojums.