Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 11.augustam

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Velk uz kašķi un «vissirslikti» noskaņojumu. Jūtīgi uztversi norises, ar Auna spītību mēģināsi pārtaisīt pasauli pēc saviem priekšstatiem. Bet vai ir vērts? Tu neesi radis palikt zaudētājos, taču, cīnoties par taisnību pasaulē, var rasties liels stress. Labāk domā par savām interesēm, lūkojies pēc jauniem sasniegumiem profesionālajā jomā un pievērsies sirdslietām - vajadzētu kādu piedzīvojumu ķirsīti, lai dzīve saldāka.

VĒRSIS

Vēršiem šajā periodā dzīvē daudz krāsu: vienu brīdi kā ar smagu arklu kartupeļu vagā, citu - cīņas kā koridā, vēl citu - godināšana kā senajā Ēģiptē. Garlaicīgi nebūs, taču kādā brīdī jutīsies noguris no raibu raibās ikdienas. Vismaz brīvdienās aizbēdz no burzmas un civilizācijas uz kādu klusu lauku nostūri vai mēģini atrast kādu daudzmaz vientuļu pludmali. Vajag pabūt vienatnē un sakārtot domas.

DVĪŅI

Kurš ir redzējis sabozušos un ar dzīvi neapmierinātus Dvīņus? Tā reti gadās, bet beidzot tas brīdis ir pienācis. Darbā daudz pienākumu un jāpiktojas uz kolēģiem, kas kaut ko salaiduši grīstē. Kamēr labosi citu kļūdas, tavi pienākumi neies mazumā. Var nākties pastrādāt arī vakaros un brīvdienās. Kādu brīdi gan pats sev atrodi, jo mūžīgais dzinējs tomēr nav izgudrots un spēki kādā brīdī var izsīkt.

VĒZIS

Tikšanās ar interesantiem cilvēkiem. Kādā lietišķā vai saviesīgā pasākumā iespējama iepazīšanās, kas pārvēršas tālākā sadarbībā. Piedalies un iesaisties visur, kur tevi aicina - būs sirsnīgi un lietderīgi. Naudas lietās gan esi uzmanīgs. Nepaļaujies uz solījumiem, neaizdod un neaizņemies. Darbā vai biznesā iesildīšanās pirms lielā starta. Kad brīvs laiks, dodies dabā, uz jūru, ogot vai sēņot.

LAUVA

Lauvu lūdzu neaiztikt! Būsi viegli aizkaitināms un piktosies par katru sīkumu. Varbūt pēdējā laikā bijis pārāk daudz darbu un sadzīves pienākumu. Ja cilvēks neatpūšas, tad kādā brīdī uzdod nervi. Nedēļas nogalē dari to, pēc kā ilgojas sirds - dažādi mājas darbi var pagaidīt. Labs brīvdabas koncerts, izbrauciens pa Latvijas pilīm, muižām un skaistām vietām palīdzēs relaksēties un atjaunot enerģiju.

JAUNAVA

«Kauns nav nezināt, bet gan negribēt zināt,» tāda ir Jaunavas pārliecība. Atskārtīsi, ka pietrūkst kādu iemaņu, un aktīvi sērfosi internetā, skatot kursu, semināru un mācību iestāžu piedāvājumus. Atradīsies kaut kas noderīgs. Darbā turies tālāk no strīdiem un nejaucies tur, kur citi izskaidrojas. Nedēļas nogale piemērota saimniecības darbiem - māja būs uzposta, un plauktos rindosies ievārījumu burciņas.

SVARI

Tā gribētos, lai visi liek mieru... Vai arī saules ceļu debesjumā mazliet apturēt, lai tā nenoriet tik ātri... Jā, patlaban dienas par īsām, jo darbs darbu dzen. Daudz pienākumu un liela atbildība. Varbūt vajag pārskatīt pienākumu sarakstu un no kaut kā atteikties, varbūt mainīt darbu vai biznesa modeli. Vai vismaz brīvdienās atpūsties no sirds: doties uz klubu, pie draugiem, uz dārza svētkiem vai laiskoties dabā.

SKORPIONS

Brīvdienās būsi noskaņots daudz izdarīt mājas saimniecībā: kāds vētīs drēbju skapjus, kāds mainīs interjeru, kāds ravēs dārzu vai vāks tomātu ražu piemājas siltumnīcā. Saimnieciskās rosības burzmā neatstāj novārtā sirdslietas. Var gadīties, ka vēlmes nesakrīt ar esošo situāciju un kaut kas jāmaina attieksmē, komunikācijā, mīlestības izpausmēs. Profesionālajā jomā jādomā par jaunu stratēģiju.

STRĒLNIEKS

Strādāt gribas tieši nemaz. Prātā un sirdī vasarīgas noskaņas, vilina jūra, saule un bezgalīgas brīvības izjūta. Nedēļas nogalē atpūties, dodies uz brīvdabas festivālu un izklaidējies. Kādam sirdī var iekrist dzirkstelīte, kas iededz jaunas simpātijas. Vasaras vakari kā radīti romantikai. Iespējams, mājās daudz pienākumu, taču sevi vajag mīlēt. Ja būsi labi atpūties, tad ar pienākumiem raiti tiksi galā.

MEŽĀZIS

Visus darbus vēlams plānot ar laika rezervi, jo iespējama bremzēšanās. Tikai virzoties lēnītēm, soli pa solim, vairosi labklājību. Ja projekti saistās ar ārzemēm, esi uzmanīgs - īpaša uzmanība jāpievērš juridiskām niansēm. Nedēļas nogalē ar prieku darbosies mājas saimniecībā. Kaut kas jāsakārto, jāsaremontē, mauriņš jānopļauj un dārziņš jāaplaista. Ģimene vai draugi pieteiksies palīgā.

ŪDENSVĪRS

Sajūta tāda, ka dienas ieslīgušas rutīnā un kaut kas ar steigu jāmaina. Tikai nerīkojies emociju iespaidā. Dažkārt uzmest galdā atlūgumu vai sakravāt ceļasomu ir vieglāk nekā lēnīgi un mērķtiecīgi virzīties izvēlētajā virzienā. Jābruņojas ar pacietību, dzīve grib redzēt, kā tu ar to tiksi galā. Šajā periodā var nākties risināt finanšu problēmas. Seko līdzi ienākumiem un uzmanies no nevajadzīgiem tēriņiem.

ZIVIS

Dienas kā pret kalnu... Daudz pienākumu un liela atbildība, sajūta tāda, ka kolēģi vai darījumu partneri visus savus pienākumus deleģējuši tieši tev. Arī labam un izpalīdzīgam cilvēkam ir savs spēku un pacietības mērs. Proti pateikt: nē! Brīvdienās ņem piknika grozu un aicini draugus izbraucienā. Vajag izrauties no ierastās vides un izbaudīt vasaru. Kādam ceļā iespējamas simpātijas.