Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Sagatavots kara tiesām - advokāts Egons Rusanovs

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Maijā pēc gājiena pret padomju okupācijas pieminekļiem kāds vīrietis uz ielas izlēca no auto un uzbruka jaunietim ar Ukrainas karogu. Pēc tam «varoni» atrada noslēpušos mājas bēniņos aiz skursteņa. Uzbrucēju apcietināja, bet atbrīvoja. Piekautā skolnieka intereses bez atlīdzības aizstāvēt tūdaļ uzņēmās zvērināts advokāts Egons Rusanovs.

Viņš nepiekrīt, ka policija to traktējusi kā huligānismu. Advokāta ieskatā tas klasificējams pēc Krimināllikuma normām par kara, genocīda, nozieguma pret mieru vai kara nozieguma slavināšanu, noliegšanu, attaisnošanu vai rupju noniecināšanu. Tāpat arī advokātam ir jautājums par kārtējo incidentu, kad «Bolt» taksists uzbāzies ar rašisma ideoloģiju pasažierei, kura izrādījusies Krievijas režīma opozicionāre, un viņai iesitis.

Pēc Latvijas Zvērinātu advokātu kolēģijas mājaslapā rodamām ziņām, Egons Rusanovs ir to advokātu vidū, kas sagatavoti darbam ar kara tiesām piekritīgām lietām.

Advokāta piedzimšanas brīdī Saule, kas atbild par cilvēka ego, atradusies Zivju zodiaka zīmē. Tās vadmotīvi ir cilvēkmīlestība, līdzjūtība, vēlme palīdzēt. Astrologi šīs zīmes pārstāvjiem nereti saka: «Pārāk labam būt nav labi!» Var gadīties, ka šo labestību kāds mēģina izmantot savtīgos nolūkos. Taču attiecībā uz Egonu Rusanovu tas diez vai notiks, jo viņam piemīt dabiska spēja orientēties cilvēkos un arī intuīcija. Uz pēdējo norāda tas, ka piedzimšanas brīdim tuvu bijis Mēness aptumsums. Un mūsu Zemes pavadonis, kura pārziņā astroloģijā ir emocijas, horoskopā atrodas Svaru zodiaka zīmē. Tā ir dabas dota inteliģence un takta izjūta. Dažkārt arī mainīgums, bet liels bonuss, ja cilvēks darbojas jurisprudencē. Daudzi astroloģiskie traktējumi cēlušies no romiešu mitoloģijas, un svari ir taisnības dievietes Temīdas atribūts. Prakse rāda, ka juridiskās jomas pārstāvju astrokartēs šī zodiaka zīme parādās itin bieži.

Egona Rusanova horoskopā ir kombinācija starp Sauli un Plūtonu, ko var dēvēt par meklētāja aspektu - tas rosina iedziļināties, nokļūt līdz problēmas saknei, izpētīt, analizēt.

Prāta planēta Merkurs Ūdensvīrā ļauj objektīvi saskatīt patiesību, un prāts atvērts jaunām vēsmām, jaunām atziņām. Savukārt vīrišķās planētas Marsa atrašanās Vēža zīmē norāda uz to, ka svarīgas tradīcijas, savu sakņu apzināšanās un savas zemes un dzimtenes mīlestība.