Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 4.augustam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Profesionālās lietas aizēnos citas jomas. Nelaid garām nevienu izdevību izcelties, jo ieguldītās pūles nesīs augļus. Parādīsi sevi kā zinošu speciālistu, un kāds varbūt saņems lielisku karjeras piedāvājumu. Tu proti veidot kontaktus, ātri saprasties un sadraudzēties. Kāda pazīšanās var izrādīties ļoti noderīga. Brīvdienas velti saviem mīļajiem, mājokļa uzpošanai un radošām improvizācijām virtuvē.

VĒRSIS

Ar domām būsi iekšā darbos vai biznesa projektos, taču neizdzen sevi līdz spēku izsīkumam. Visu pasaules naudu nenopelnīt. Jābauda dzīve un vasara. Ik pa laikam sirds stūrītī nosprakšķēs kāda dzirksts. Un interesanti, ka šajā sirdslietu stāstā kaut kā var būt iesaistīta ārzemju tēma. Iepazīšanās ceļojumā, tīmeklī vai kopīgs iedvesmojošs brauciens kopā ar mīļoto cilvēku.

DVĪŅI

Informācijai ir nozīme, un jaunas ziņas tev šķiet kā spirdzinošs ūdens malks. Taču esi uzmanīgs - var gadīties, ka vēstis pie tevis nonāk sagrozītā formā. Pirms kaut ko stāstīt tālāk, pārbaudi dubultā. Brīvdienas kā radītas sabiedriskām aktivitātēm. Ja tev ir ģimene un bērni, tad kopīgs brauciens saliedēs un satuvinās. Tāpat attiecībām par labu nāks kopīgs kluba vai kultūras pasākuma apmeklējums.

VĒZIS

Lietišķām darīšanām nav pārāk labvēlīgs laiks, tāpēc iestādēs kārtojamos jautājumus labāk nekustināt. Un sevišķi uzmanīgam jābūt juridiskajās lietās. Tas attiecas gan uz darba, sadarbības vai biznesa līgumiem, kā arī uz norunām. Visam jābūt noformētam juridiski korekti. Nedēļas nogalē dodies dabā. Tāda atpūta iedvesmos, jo dziļi sirdī Vēzis ir romantiķis un sapņotājs. Dvēselē daudz mīlestības.

LAUVA

Ražīgas dienas un daudz enerģijas. Risināsi lietišķas sarunas, izveidosi jaunus kontaktus un veiksmīgi vadīsi dažādus projektus. Ja esi domājis par savu biznesu, tad pienācis laiks sākt kaut ko darīt. Šajā darbā lieti noderēs seni kontakti un draudzīgas pazīšanās - vistīkamāk ir sadarboties ar zināmiem cilvēkiem. Privātajā dzīvē risināmi attiecību jautājumi. Ļoti vajadzētu izrunāties atklāti un no sirds.

JAUNAVA

Mācīties nekad nav par vēlu, vienalga, cik gadu un kādi diplomi jau iegūti. Ja vien ir vēlēšanās un pacietība. Ar pirmo problēmu nebūs, bet ar otro patlaban grūtāk. Saulīte spīd, jūrmala vilina, tūrisma piedāvājumos interesanti maršruti. Dzīve mācīs noteikt prioritātes. Privātajā dzīvē tāds kā medusmēneša noskaņojums - daudz sirsnības, mīļums, uzticēšanās. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

SVARI

Emocionāls periods. Jūtīgi uztversi norises darba vidē, kādu brīdi pat var nākties notraukt arī asariņu. Mēģini palūkoties caur optimisma prizmu un brīvajā laikā darīt to, kas vairo dzīvesprieku. Brīvdienās dodies kopā ar mīļoto uz kādu pasākumu vai kaut kur kopā aizbrauciet. Labi derēs pastaigas pie dabas, izbrauciens ar divriteņiem, nūjošana vai kāda cita fiziska aktivitāte.

SKORPIONS

Darāmais prasīs iedvesmu, bet tu izcelsies ar idejām un intelektu. Svarīgi, protams, arī, kas ir tavi kompanjoni, jo sekmīga darījumu partneru izvēle jau būs panākumu ķīla. Tomēr brīžiem svarīgāka par lietišķajām lietām būs attiecību tēma. Ar vējagrābšļiem, kas nezina, ko darīs rīt, tev nav pa ceļam, svarīgi sajust stipro plecu. Būsi noskaņots nopietnai, stabilai kopā būšanai.

STRĒLNIEKS

Dienas uz pozitīvas nots - daudz tikšanos, aktīva komunikācija, Strēlnieka optimisms dzirkstīs. Taču modrību zaudēt nedrīkst. Ne visi cilvēki nāk ar skaidriem nolūkiem un ir godprātīgi. Juridiskos spilventiņus apkārt vajadzētu salikt un visas vienošanās uzlikt uz papīra. Brīvdienās no sirds jāatpūšas. Prieku sniegs baseina ballīte vai spirdzinošo vasaras kokteiļu vakars labā kompānijā.

MEŽĀZIS

Ļoti daudz pienākumu, un dienas trauksies kā elektriskais skrejritenis. Daudz paspēsi un pamanīsies vēl arī palīdzēt citiem. Priekšnieki slavēs, kolēģi būs pateicīgi, taču atceries arī par savām interesēm. Jāatrod līdzsvars starp darba un ģimenes pienākumiem. Pretējā gadījumā iespējami strīdi un spriedze. Ja grūti sadalīt uzmanību, tad izrunājies ar savējiem un izstāsti, cik svarīgas patlaban tev ir darba lietas.

ŪDENSVĪRS

Esi uzmanīgs - var gadīties, ka priekšniecība vēlas uzkraut vairāk, nekā salīgts. Mēģini izvairīties, jo patlaban darbi bremzējas un vēl papildus kaut ko uzņemties nevajadzētu. Vai vismaz prasi lielāku samaksu, jo naudas lietām šis periods veiksmīgs. Biznesa cilvēkiem vēlams attīstīt jaunus darbības virzienus. Brīvdienās ieplāno saimniecības darbus - varbūt putekļi sakrājušies, varbūt rožu dobe jāizravē.

ZIVIS

Tava misija un stihija ir līdzi just un par visu un visiem rūpēties. Kādam tas var šķist pārspīlēti, un nav izslēgts, ka saņemsi pārmetumus par pārlieku centību vai jaukšanos procesos, kas nav tavā pārziņa. Neiesaisties, ja tevi nelūdz, un turies tālāk no konfliktiem. Nedēļas nogalē sirsnīgi romantiskas noskaņas. Kāds ar mīļoto dosies uz gleznainu dabas nostūri, kādam iepazīšanās neparastos apstākļos.