VAKARA ZIŅAS. Astrokarte. Dziļākajā būtībā Maksims Galkins ir ļoti labestīgs cilvēks

© Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency

Krievijas komiķis Maksims Galkins šovasar Dzintaru koncertzālē izsludinājis papildkoncertu, un biļetes tiek izpirktas momentā. Sekmīgas bijušas tūres Izraēlā, un mākslinieks sniedz atbalstu Ukrainai.

Savu nosodošo pozīciju Maksims Galkins pauda jau Krievijas iebrukuma pirmajā dienā «Instagram» kontā un saņēma daudz agresīvu, ļaunu, pretīgu komentāru. Kā zināms, Krievijā nedrīkst būt atšķirīgs viedoklis. Cenzūras kontrolētās televīzijas Kremļa «lakstīgala» Margarita Simonjana tiešajā ēterā paziņoja, ka Galkins ir gejs, kurš karjeras dēļ apprecējis vecu sievieti, parādījās pat informācija, ka pret viņu it kā tiekot gatavota krimināllieta. Daudz dubļu un agresijas. Cita starpā viņa sieva, estrādes primadonna Alla Pugačova skaidru nostāju par karu nav paudusi, bet kuluāros runā: bez Allas ziņas Maksims diez vai atļautos... .

Mākslinieka astrokartē ir spēcīga Dvīņu zodiaka zīmes ietekme, tajā atrodas gan Saule, kas atbild par cilvēka ego, gan prāta planēta Merkurs. Šāds stāvoklis norāda uz komunikācijas virtuozu un ideju cilvēku. Par Dvīņiem nereti teic, ka viņi ir mainīgi, un nevar saprast - viens vai divi. Dažādas intereses, vienmēr vajag izzināt ko jaunu. Iespējams, tieši tāpēc arī mākslinieks izvēlējies parodiju un humora formātu. Īsi, skaidri, atraktīvi un dažādi. Horoskopā kopumā dominē Gaisa stihija, kas norāda uz visu iepriekš minēto, bet mazumiņā ir Zemes stihija - materiālisms un reizumis arī spēja stāvēt abām kājām uz zemes. Dziļākajā būtībā Galkins ir ļoti labestīgs cilvēks, viņa piedzimšanas brīdī emociju rādītājs Mēness atradies Zivju zodiaka zīmē. Tā ir līdzcietība, empātija, arī intuīcija.

Iepriekš minētās astroloģiskās kombinācijas norāda uz miermīlīgu dabu, taču katrā cilvēkā ir daudz šķautņu, un nekad nevar zināt, kas pamodīsies... Vīrišķā planēta Marss mākslinieka horoskopā atrodas Lauvas zodiaka zīmē. Tas ir bonuss aktieriem un cilvēkiem, kas uzstājas publikas priekšā, bet Lauvas nevajag kaitināt. Var dabūt ar ķepu pretī, turklāt šī zodiaka zīme strikti iestājas pret netaisnību un aizstāv vājākos. Patlaban ir laiks, kad mākslinieks rāda šo rakstura iezīmi.