Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Slavena aktrise atradusi savu "Disneja princesi" – latvieti

© Scanpix

Komiķe, aktrise, dziedātāja un rakstniece Rebela Vilsone bijusi spiesta «iznākt no skapja» un, pirms žurnālisti publicēja informāciju par viņas attiecībām ar latvieti, Rīgā dzimušo Ramonu Agrumu, šo ziņu publicēja pati.

Žurnālisti par šādu rīcību izpelnījās nosodījumu, jo sabiedrība uzskata, ka Austrālijā dzimusī komiķe ir piespiesta atklāt savas attiecības un seksuālo orientāciju, bet mediji nekavējās noskaidrot, kas ir Ramona Agruma. Viņa dzīvo Losandželosā un ir 2021. gadā dibinātā apģērbu zīmola «Lemon Ve Limon» radītāja, 2013. gadā nodibināja luksusa juvelierizstrādājumu uzņēmumu «DeLys» un joprojām ir šā zīmola radošā direktore, kā arī luksusa juvelierizstrādājumu uzņēmuma «Bee Goddess» zīmola vēstnese un influencere. Ārzemju mediji aplēsuši, ka viņa nopelnījusi 1-2 miljonus ASV dolāru (tas ir aptuveni tikpat daudz eiro). Agruma studējusi tiesību zinības Latvijas Universitātē.

Vilsone atklājusi, ka abas iepazīstinājis kāds draugs, kurš vēlējies Vilsonei atrast ideālu partneri un sapratis, ka Agruma būs īstā. Abu sieviešu pirmais randiņš bija attālināts - viņas vairākas nedēļas sarunājās pa telefonu un tikai pēc tam nolēma satikties. Abas esot attiecībās kopš 2021. gada. Ar Ramonu Agrumu iepazinusies arī Vilsones mamma, kura no Austrālijas atlidojusi uz ASV.