Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 28.jūlijam

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

«Ko līdz lieli gurķi, ka tiem tukši vidi!» teica omītes. Gribēsi daudz paspēt, plānosi dižus darbus, bet uzmanies no pārsteidzības. Viss jāaprēķina un jāpārdomā, lai sapņu burbulis nepārplīst. Brīvajā laikā svarīgi mājokļa izdaiļošanas darbi. Parādīsi radošās spējas, un ģimene priecāsies. Nedēļas nogalē vari doties iepirkšanās tūrē pa mēbeļu un interjera priekšmetu saloniem.

VĒRSIS

Liela rosība var radīt lielu stresu. Patlaban dvēselē duāls stāvoklis. No vienas puses, gribas ķerties gan pie jauniem projektiem, gan sen nepaveiktiem darbiem, no otras, - aizmukt kaut kur tālu, noslēpties klusā dabas nostūrī un laiski baudīt vasaru. Mēģini atrast līdzsvaru starp vēlmēm un iespējām. Darbā vai biznesā neuzņemies pārāk daudz, brīvdienās pievērsies saimniecības darbiem mājās.

DVĪŅI

Nav miera zem olīvkokiem... Vienmēr rosīgie un zinātkārie Dvīņi ar aizrautību meklēs kādus kursus vai seminārus internetā vai arī caurskatīs speciālo vai augstāko mācību iestāžu piedāvājumu nākamajam mācību gadam. Jauna informācija - tas ir tik aizraujoši! Jā, par informācijas trūkumu nevarēsi sūdzēties, jo jaunākās ziņas bieži vien tevi pašas sameklē. Tikai pārbaudi to, ko gatavojies izplatīt tālāk.

VĒZIS

Smaids, labestība un optimistisks skats uz dzīvi palīdzēs atrisināt visdažādākos jautājumus. Īpaši sekmīgs laiks finanšu tēmai. Ja rodas jaunas idejas, meklē domubiedrus vai sponsorus, raksti projektu pieteikumus vai pievērsies savam biznesam. Nevajadzētu uzņemties kredītsaistības, jo pēcāk var rasties sajūta, ka banka elpo pakausī. Nedēļas nogalē aicini draugus uz jautru ballīti.

LAUVA

Karalis Saule - tā varētu raksturot tavu šībrīža noskaņojumu. Viss ies no rokas, tevi slavēs, un tas būs stimuls dāvāt savu sirds dāsnumu un augstsirdīgi palīdzēt tiem, kam nepieciešams. Labie vārdi un labie darbi gandrīz vienmēr atgriežas dubultā - vari rēķināties, ka nepieciešamības gadījumā arī tev būs atbalsts. Brīvajā laikā jāpievēršas attiecību tēmai. Varbūt kaut kas izrunājams vai pārdomājams.

JAUNAVA

Ļoti trauksmainas dienas. Kārtību mīlošajai Jaunavai tas var būt liels pārbaudījums. Darbi stājas rindā, un saule ar dakšām jātur, lai tik ātri vakarā nenoriet - kā pasakā teikts. Var pat gadīties, ka kolēģi vai darījumu partneri nav paveikuši savus darbus kā nākas

un tagad tev jālabo. Atceries, ka pienākas brīvdienas un eksistē arī privātā dzīve. Tajā raibi piedzīvojumi un dažādi svarīgi notikumi.

SVARI

Svarīgas sirdslietas. Ja šķiet, ka nav viss tā, kā gribētos, ja krājas aizvainojums vai smagums uz sirds, tad vajag kaut ko darīt. Vislabākais, mēģināt ar mīļoto izrunāties. Izrauties no ikdienības, kaut kur aizbraukt. Brīvajiem ļaudīm jāpadomā, kāpēc attiecības neveidojas. Iespējams, kaut kas jāmaina sevī. Darbā daudz pienākumu, jauni kontakti, pozitīvas emocijas un prieks par rezultātu.

SKORPIONS

Līdztekus plānam A vajag plānu B un vēlams vēl arī C. Patlaban ir laiks, kad visas olas vienā grozā likt nevajadzētu. Iespējas ir plašākas, nekā pašam šķiet, un jādarbojas vairākos virzienos. Var uzrasties jauni sadarbības partneri, rasties interesantas idejas. Kas neriskē, tas nedzer šampanieti... Brīvdienās neplāno saimniecības vai remontdarbus, jo atdeve būs maza. Dodies uz randiņu, baudi romantiku.

STRĒLNIEKS

Nedēļas nogalē lai dzīvo mājas ballīte! Spirdzinoši kokteiļi, intelektuālas sarunas, dejas pie baseina... Dzīve ir skaista, un tā jābauda. Jaunā darba nedēļa solās būt trauksmaina. Senatnē duelanti teica tā: uzvar tas, kurš izšauj pirmais. Jāduelējas, par laimi, nebūs, bet darba nedēļā jāspēj aši reaģēt, lai nonāktu pirmajās rindās un nepalaistu garām iespējas palielināt savus ienākumus.

MEŽĀZIS

Dzīve raiba kā dzeņa vēders... It īpaši sirdslietās. Pāriem attiecībās pa kādam strīdam, kas piešķir asumiņu, liek ieklausīties otrā un saskatīt jaunas šķautnes. Brīvajiem ļaudīm pēkšņas simpātijas. Viens skats, viens smaids, un šķiet, ka esi nokļuvis burvīgā pasakā. Attiecības gan pārāk sasteigt nevajag - kas ātri uzliesmo, ātri var apdzist. Lietišķajā jomā pirmajā vietā naudas lietas, kaut kas var nobremzēties.

ŪDENSVĪRS

Tāda sajūta, ka viss pasaules smagums sagūlis plecos. Viens darbs darāms, bet tūdaļ jau ieraugi, ka aiz tā drūzmējas citi. Gribi kaut ko nesteidzīgi paveikt mājās - radiņi izdomā vēl simt pienākumu. Kāda izeja? Dažās situācijās prast pateikt nē. Visiem labs nebūsi, visus darbus nepaveiksi, visas problēmas neatrisināsi. Nedēļas nogalē aicini viesus un izbaudi jautrību draugu kompānijā.

ZIVIS

Pārāk labam būt nav labi... Tas nu reizi par visām reizēm ir jāievēro. Iespējams, atkal kāds draugs gribēs raudāt uz tava pleca, stāstīt savas problēmas, paņemt tavu laiku un enerģiju. Mēģini no šādām situācijām izvairīties. Darbā daudz pienākumu, bet neuzņemies visu viens pats. Vislabāk paņemt atvaļinājumu vai vismaz brīvdienās kaut kur aizbraukt vai ļauties jestrai ballītei.