VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 21.jūlijam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Kurš te ir gudrākais? Auns sapurinās radziņus un metīsies aizstāvēt savu viedokli un ieceres. Darbā iespējama saķeršanās ar kolēģiem, ja ietiepīgi turēsies pie sava. Varbūt tomēr vērts ieklausīties un nedaudz piekāpties. Vai arī jāpadomā par jauniem izaicinājumiem profesionālajā jomā - piemērots laiks darba maiņai un privāta biznesa attīstībai. Brīvajā laikā jautras ballītes klubā, pludmalē vai paša mājās.

VĒRSIS

Apdomīgo Vērsi neviens vairs nepazīst - daudz spicu ideju, vēlme doties piedzīvojumos, negaidīta plānu maiņa. Kā mēdz teikt - zem guloša akmens ūdens netek... Būsi kustībā pēc pilnas programmas un pats atklāsi, ka dzīves dinamikas sajūta ir gluži tīkama. Brīvajā laikā vari doties izbraucienā vai ceļojumā, sportot, nūjot, traukties ar riteni. Daudz pozitīvisma, vienīgi uzmanies no nelietderīgiem tēriņiem.

DVĪŅI

Svarīga finanšu tēma. Iespējami dažādi neplānoti izdevumi: kādam par saimniecības lietām, kādam ģimenes vajadzībām, kādam - ieraugot veikalu atlaižu piedāvājumu. Pārskati savu budžetu, cik un ko vari atļauties. Darbā daudz ideju, taču dažas no tām var būt kā Napoleona plāni, kas nav lemtas veiksmei. Jārēķina, pirms kaut ko uzsākt. Turklāt svarīgi, ar kādiem cilvēkiem tu sadarbosies.

VĒZIS

Gribēsi visur būt pirmajās rindās un, pārfrāzējot tautasdziesmu, visiem pa priekšu grozīties. Esi uzmanīgs sadarbības lietās, jo var gadīties, ka tavu labo sirdi kāds vēlas izmantot, lai pats atkratītos no darbiem vai deleģētu paveikt to, kas pašam netīk. Brīvajā laikā daudz sabiedrisko aktivitāšu, tikšanās ar draugiem, ballītes. Ja tevi aicina iesaistīties labdarības aktivitātēs, neatsaki. Dots devējam atdodas.

LAUVA

Interesanti piedāvājumi darbā vai biznesā. Izskati visus variantus, jo šis ir iespēju laiks, kad vari riskēt un vēlāk baudīt dzirkstošu uzvaras šampanieti. Iepriekš gan par saviem plāniem un iespējām citiem nestāsti, jo cilvēki mēdz būt dažādi - arī ar garām mēlēm un skaudībiņu sirdī. Kad iekrīt brīvs brīdis, dodies garās pastaigās, jo jāsakārto domas. Tostarp arī saistībā ar attiecību tēmu.

JAUNAVA

Vislabākais būtu paņemt atvaļinājumu vai garākas brīvdienas un doties ceļojumā. Sirds ilgojas pēc jauniem apvāršņiem un spilgtiem iespaidiem. Ja tas nav iespējams, nedēļas nogalē aizbrauc kaut uz Lietuvu vai Igauniju. Ja pavisam nekā, tad var arī paskatīties ceļojumu raidījumus. Darbā iespēju robežās neuzņemies papildu pienākumus un rēķinies, ka pašam savu būs pārpārēm.

SVARI

Darbā vai biznesā nemierīgi, dažādas pārmaiņas, sarunas, izšķiršanās. Ik pa brīdim cilvēciskas šaubas: vai daru visu pareizi? Patlaban pieņemtiem lēmumiem var būt tālejošas sekas - gan pozitīvā, gan ne tik pozitīvā nozīmē. Visu apdomā, izkalkulē un konsultējies ar kolēģiem vai darījumu partneriem. Veiksmīga sadarbība dos labu rezultātu. Brīvajā laikā šis un tas pārdomājams saistībā ar sirdslietām.

SKORPIONS

Īstajā brīdī pie tevis var nonākt būtiska informācija. Ieklausies, ko cilvēki runā, bet visam uz vārda netici. Senās Romas dzejnieks Vergīlijs teicis, ka baumas ir nelaime, kas pasaulē izplatās visātrāk. Tu pratīsi atsijāt graudus no pelavām un patiesību no izdomājumiem. Privātajā dzīvē romantika ar vasaras pilnbrieda smaržu, liktenīga tikšanās, krāsaina emociju gamma. Mājās - saimnieciski pienākumi.

STRĒLNIEKS

Sekmīgas lietišķās darīšanas: ja esi plānojis risināt komunālos vai īpašuma jautājumus, tad klāt īstais laiks. Ar banku lietām gan apdomīgi - nevajadzētu ņemt kredītu vai pirkt dārgas preces līzingā. Taču arī finanšu tēma kopumā sekmīga. Var pavērties iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim. Brīvajā laikā ar prieku pievērsīsies dažādiem mājas darbiem. Kāds uzposīs un izdaiļos telpas, kāds gatavos krājumus ziemai.

MEŽĀZIS

Līdera būtība - pulcēt ap sevi stipru komandu un nebaidīties no konkurences. Tavas pozīcijas ir stabilas, un līdzās cilvēki, kas arī zina, ko dara. Lielisks laiks jauniem projektiem, koncepciju izstrādāšanai, plašākas sadarbības veidošanai. Atdeve materiālā izteiksmē nenāks uzreiz, vajadzēs krietni papūlēties, bet jāskatās uz izdevīgumu ilgtermiņā. Vasarīgi raibi piedzīvojumi privātajā dzīvē, flirts un koķetērija.

ŪDENSVĪRS

Kā tev klājas? Dievs mīlē, velns neatstājas... Tā esot teikuši senie latvieši. Var rasties sajūta, ka plecos uzkrauts viss pasaules smagums, kas jānes tev vienam. Neuzņemies neko papildus un runā par vienmērīgu pienākumu sadali gan darbā, gan mājās. Ļoti iespējams, ka profesionālajā jomā kaut kas būtiski jāmaina. Nedēļas nogalē sarīko pasākumu draugiem - pikniku, izbraucienu vai mājas ballīti.

ZIVIS

Ap tevi var sagriezties straujš notikumu virpulis. Pats nemaz tā īsti negribēsi iesaistīties, bet radīsies apstākļi, kas neļauj palikt malā. Ja nepieciešams padoms, atceries, ka tev ir draugi un domubiedri, ar kuriem apspriesties. Brīvajā laikā kaut kur aizbrauc, apskati vēstures un kultūras objektus, apmeklē kultūras pasākumus. Jauni iespaidi palīdzēs uz dažādām norisēm paskatīties plašākā kontekstā.