Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 14.jūlijam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Loģika vai intuīcija - tāds ir jautājums. Pārsvarā tu turies pie racionālā skatupunkta, taču var rasties tādas dīvainas dežavū sajūtas: kādi notikumi atkārtojas; kaut kas jau iepriekš bijis; kaut kas ataust no atmiņu dzīlēm. Nekas jau nenotiek tāpat vien. Iespējams, dzīve vēlas, lai tu izdari secinājumus no iepriekšējās pieredzes. Lietišķajā jomā vari paļauties uz draugu padomiem. Tikai nekārto ar viņiem naudas lietas.

VĒRSIS

Būsi nemierā ar kolēģu veikumu un gribēsi pateikt visiem visu - skarbi un no sirds. Kurš ir redzējis satracinātu vērsi, tas sapratīs, ka joki mazi. Bet profesionālo latiņu nevajag nolaist zemāk. Ir labs laiks, lai pakāptos pa karjeras kāpnēm vai pievērstos jauniem izaicinājumiem biznesā. Ja pienākas atvaļinājums, tad dodies uz tālām, eksotiskām zemēm. Vajag jaunus iespaidus.

DVĪŅI

Darbā daudz pienākumu un, iespējams, jāuzņemas vēl kaut kas papildus, jo kolēģi devušies atvaļinājumā. Atceries, ka katrs peles klikšķis, katrs tālruņa zvans un katra minūte tava darba un enerģijas kaut ko maksā. Par peļņas sadali jārunā. Sekmīga ārzemju tēma - gan lietišķai sadarbībai, gan ceļošanai. Izskati tūrisma firmu piedāvājumus vai brīvdienās dodies izbraucienā uz kādu no kaimiņzemēm.

VĒZIS

Viens smaids, viens acu skats, un uzšķiļas simpātiju dzirkstelīte. Pratīsi komunicēt, būsi pievilcīgs, un dzīve var uzdāvāt aizraujošus piedzīvojumus. Dažu brīdi šķitīs, ka visu zini labāk par kolēģiem vai sadarbības partneriem, taču tā tāda alošanās, kā Blaumanis rakstīja. Ir vērts ieklausīties atšķirīgos viedokļos un pieņemt zināšanai ieteikumus. Brīvajā laikā aicini kopā draugus un rīko ballīti.

LAUVA

Spoži uznācieni dažādās dzīves jomās. Tev piemīt dabas dots līdera talants, un šajā periodā labprāt palīdzēsi cilvēkiem, daudz ko ieteiksi un priecāsies par novērtējumu. Ir iespējas izveidot jaunus kontaktus, satikt cilvēkus, ar ko saprasties no pusvārda un realizēt interesantus projektus. Privātajā dzīvē emocijas un viļņošanās, bet tā tam jābūt - lai nav garlaicīgi. Dzīves bangas dienas dara krāsainākas.

JAUNAVA

Sabiedriskas un saviesīgas aktivitātes. Brīvajā laikā atpūties ar draugiem - intelektuālas sarunas, baudot viegli vasarīgus kokteiļus, nelielas sportiskās aktivitātes vai dārza svētki pie grila dos pozitīvas emocijas. Darbā daudz pienākumu, it īpaši tad, ja citi kolēģi devušies atvaļinājumā. Viss skrupulozi ierakstīts plānotājā, un ne pa labi, ne pa kreisi. Kāds kolēģis tavu precizitāti var sākt uzskatīt par piekasīšanos.

SVARI

Jauni pienākumi un dinamiska rosība profesionālajā jomā. Vai visu daru pareizi? Vai man to vajag? Ik pa brīdim radīsies šaubas. Tas ir normāli. Kad Einšteinu iztaujāja, kā viņš atklājis relativitātes teoriju, viņš atbildēja: «Sākot apšaubīt aksiomu.» Drīz atradīsi atbildes uz jautājumiem, un ar padomu palīdzēs seni kolēģi vai draugi. Dažādi piedzīvojumi sirdslietās - jūtas viļņosies kā jūra.

SKORPIONS

Racionālajam Skorpionam pēkšņi prātā Napoleona plāni - gribēsi daudz, visu uzreiz un jau vakar... Vajadzētu nedaudz sazemējuma. Kaut arī tev pašam liela galva, der ieklausīties kolēģu vai darījumu partneru ieteikumos. Darbus nesasteidz un visu aprēķini. Ekseļtabulas cipari parāda ideju dzīvotspēju. Neatstāj novārtā privāto dzīvi - vasaras vakariem ir siena, pļavas un mīlestības smarža.

STRĒLNIEKS

Burvīgs laiks, lai dotos atvaļinājumā uz tālām zemēm pie siltām jūrām baudīt eksotiku un iepazīt citu tautu tradīcijas. Tev droši vien patiktu tādi galamērķi kā Taizeme, Franču Polinēzija vai Tanzānija. Ja nekur nedodies, tad jākoncentrējas ražīgai strādāšanai. Dažu brīdi piktosies par kolēģu neizdarību, iesaistīsies karstās diskusijās un rādīsi savu ugunīgo dabu. Dvēseli tīkami veldzēs mīlas jūtas.

MEŽĀZIS

Svarīga materiālā stabilitāte, un no stāvokļa kontā atkarīgs dvēseles komforts. Ja papūlēsies, tad īsziņa no bankas priecēs. Tikai nav vēlams uzņemties kredītsaistības, pirkt dārgas lietas līzingā un aizdot draugiem. Brīvdienās arī pārāk netērējies par izklaidēm, labāk nopirkt ko vajadzīgu mājas saimniecībai. Veiksmīgi mājokļa izdaiļošanas vai dārza darbi un forša atpūta pie spirdzinoši vasarīgas kokteiļa glāzes.

ŪDENSVĪRS

Astrologi mēdz jokot, ka Ūdensvīrs ir no kosmosa. Būs daudz ideju, ka citiem šķitīs neparastas. Anatols Franss teicis, ka saprātīgi argumenti vēl nevienu nav pārliecinājuši. Zināmā mērā viņam taisnība - ja cilvēki jau apriori izdara secinājumus, tad pārliecināt viņus grūti. Nesatraucies. Domubiedri atradīsies, un izrādīsies, ka ieceres ir pelnošas. Nedēļas nogalē labs laiks ceļojumam. Kādam valdzinoša tikšanās.

ZIVIS

Daudz pienākumu, pat pārāk daudz. Varbūt vajadzētu pārskatīt prioritātes un no kaut kā atteikties. Peļņas iespējas labas, bet sevi arī jāmīl. Visu pasaules naudu tāpat neiegūt. Jābauda vasara un brīvības izjūta - kad vējš matos un saules zaķēni acu skatā nerātni dzirkstī. Laiks mīlestībai. Prieks arī no tikšanās ar seniem draugiem kādā gleznainā Latvijas nekurienē. Atliec darbus un dodies brīvdienās.