Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ekonomikas ministre Indriksone: taisnīga, bet nekaitināt

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Vides plānošanas speciāliste, 13. Saeimas deputāte, ievēlēta no Nacionālās apvienības saraksta, bijusi Talsu novada domes deputāte. Tagad ekonomikas ministre. Ilze Indriksone. 

Kā zināms, premjers Krišjānis Kariņš izspēlēja dīvainu un bērnišķīgu rokādi. Sak’, ja nacionāļi prasa nu jau bijušās iekšlietu ministres Marijas Golubevas demisiju, tad lai paši nomaina savu ekonomikas ministru Jāni Vitenbergu. Latvijas Darba devēju konfederācija atbalstīja Nacionālās apvienības izvirzītās Ilzes Indriksones kandidatūru ekonomikas ministres amatam, jo līdzšinējā pieredze rādījusi, ka Indriksone esot zinoša un kompetenta, turklāt iedziļinoties problēmās līdz saknei.

Iedziļināšanās un atbilžu meklējumi ir viens no Ilzes Indriksones personības astroloģiskajiem vadmotīviem. Viņas astrokartē dominē Skorpiona zodiaka zīme. Tajā atrodas gan Saule, kas atbild par cilvēka ego, gan sievišķā planēta Venera. Skorpiona zīme tiek uzskatīta par spēcīgāko visā zodiaka aplī. Tā liecina par nopietnu attieksmi pret darāmo, spēju izprast un analizēt situācijas. Taču jāatceras, ka skorpionam astes galā dzelonis. Ja kāds aizskars, tad sekos atbildes reakcija. Ja ne tūlīt, tad vēlāk. Varbūt piedos, bet neaizmirsīs. Sarežģītās situācijās palīdzēs, bet pie rociņas nevienu ilgstoši nevadās.

Horoskopā ir daudz Ūdens stihijas, kas norāda uz labu intuīciju, bet pavisam nav Zemes stihijas - sazemējuma, kas tomēr būtu vēlams ekonomikas ministram. Atsevišķās situācijās var būt saasināta sevis uztvere un ilgākas pārdomas pirms lēmuma pieņemšanas. Prāta planēta Merkurs atrodas Svaru zodiaka zīmē, kas norāda uz vēlmi pēc harmonijas, un ir svarīgas labas attiecības ar apkārtējiem. Piemīt izteikta taisnīguma izjūta, un, pirms izdarīt galīgo slēdzienu, lietas tiek skatītas no visām pusēm. Taču tas var novest pie neizlēmības, iespēju neizmantošanas. Kad lēmums ir pieņemts, tas ir taisnīgs un pārdomāts. No apkārtējiem gaida tādu pašu disciplīnu kā no sevis.

Emociju rādītājs Mēness Ilzes Indriksones piedzimšanas brīdī atradies Auna zodiaka zīmē, kas reizumis var izraisīt impulsivitāti. Kaitināt nevajag!

Jāpiebilst, ka medijos nav atrodamas ziņas, ka ekonomikas ministre būtu saistīta ar kādiem skandāliem vai šaubīgiem darījumiem. Publiskā telpā reputācija nevainojama.

(Astroportrets veidots pēc kosmogrammas, kad nav zināms precīzs dzimšanas laiks.)