Sestdiena, 11.maijs

redeem Karmena, Manfreds, Milda

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 30.jūnijam

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Darba daudz un arī iespējas izcelties - ko gan Aunam vairāk vajag? Nu jā... vēl arī to, lai tava enerģija, zināšanas un darba spējas tiek novērtētas materiālā izteiksmē. Naudas lietas šajā periodā būs jutīga tēma, jo gribēsi tērēt vairāk nekā būtu vēlams. Nevajag optimizēt izdevumus, bet domāt, kā palielināt ienākumus. Jāņos vislabākā līgošana savās mājās vai šaurā tuvinieku lokā, bez liela skaļuma.

VĒRSIS

Nepārpūlies un neuzņemies visus pasaules darbus. Kaut arī esi kārtīgs arkla vilcējs, sevi ir jāmīl. Ja jūti, ka apjoms vairs neatbilst salīgtajam, tad jārunā par algas pielikumu vai peļņas pārdali. Garās Jāņu brīvdienas izbaudīsi no sirds. Vēlams kaut kur aizbraukt, lai notvertu to burvīgo sajūtu, kad esi ziedošā pļavā pie dabas. Ziedu vai ozollapu vainags un ugunskura liesmas ievibrēs dvēseles stīgas.

DVĪŅI

Jaunas ziņas! Pie tevis var nonākt sensacionāla informācija, taču ar tālākizplatīšanu esi uzmanīgs. Vajag pārbaudīt, vai taisnība, un padomāt, vai kādam jāstāsta, jo pavisam netīši var sanākt tāda kā intrigošana. Garajās brīvdienās atpūtīsies no visas sirds: draugu kompānija, sadziedāšanās, joki un jāņugunis. Daudz pozitīvisma un pat žēl, ka jāiet atkal darbos. Esi modrs, vai tev par visu tiek godīgi samaksāts.

VĒZIS

Esi uzmanīgs naudas lietās un nekautrējies apspriest samaksu, jo var gadīties, ka priekšniecība vai darījumu partneri tavu čaklumu sāk uzskatīt par pašsaprotamu. Arī svētkos tērējies ar mēru. Labāk liec lietā savas kulinārijas prasmes, bet, ja tādu nav, tad internetā receptes var atrast pārpārēm. Līgo vakarā sentimentāls noskaņojums un gribas uzdziedāt kaut ko par jasmīnvainagu un Jāņu nakti.

LAUVA

Līderpozīcijas zaudēt nedrīkst - nospriedīs Lauva un būs gatavs spēkoties ar konkurentiem darbā, biznesā privātajā dzīvē. Tāds sava veida azarts un sacensības gars. Raugies gan, lai enerģija neaiziet tukšgaitā un ir rezultāts. Un ieklausies intuīcijā. Ja arī iepriekš licies, ka tās ir blēņas, dzīve šoreiz parādīs pretējo… Zāļu vakarā būsi kompānijas dvēsele, un kāds varbūt satiks īsto un vienīgo.

JAUNAVA

Kurš ir gatavs strādāt ar pilnu atdevi un bez apstājas, tam pienākumu netrūkst. Ieskatoties plānotājā vai atverot darbu kalendāru tīmeklī, sapratīsi, ka saulīte ar dakšām jātur pie debess juma kā pasakā. Ir jau arī teiciens, ka visus darbus nepaveiksi un visu pasaules naudu nenopelnīsi. Un pie tā arī pieturies. Garās svētku brīvdienas izbaudi, darot to, ko patiesi vēlas tava sirds.

SVARI

Ar iedvesmu darīsi to, kas pašam pa prātam, bet, ja tikai pienākums sauc, tad - kā nu sanāk... Kārtojot lietišķas darīšanas, rēķinies, ka ierēdņiem sava valoda un iespējama nesaprašanās. Vārdu sakot, kalnu gāšanu neplāno, bet dzīvo vieglās vasaras noskaņās. Jāņu laiks solās būt pacilājošs. Labprāt savās mājās uzņemsi līgotājus vai organizēsi izbraucienu dabā. Siera ritulis, miestiņš un papardes zieda meklējumi.

SKORPIONS

Būsi noteicis mērķus, izstrādājis stratēģijas un shēmas, tomēr darāmais ātri uz priekšu nevirzīsies. Varbūt jāmeklē citi, ražīgāki kompanjoni, bet varbūt patlaban jāliekas mierā, sekojot Skārletas O’Hāras viedajiem vārdiem: «Par to es domāšu rīt!» Un parasti tās «rītdienas» pienāk diezgan drīz. Bet brīvdienās baudi dzīvi, lai jāņuzāļu vakara smarža iedvesmo un rasots rīts sniedz atklāsmi, ka dzīve ir skaista!

STRĒLNIEKS

Ar svarīgu sejas izteiksmi mēģināsi atrisināt dažādus jautājumus: gan tos, kas attiecas uz tevi, gan tos, kuri nepavisam nav tavā kompetencē. Nejaucies svešās darīšanās, jo pašam daudz darbu. Pirms garajām brīvdienām vajadzētu tikt skaidrībā ar finansēm. Iespējams, jāmeklē jauni, labāki ienākumu avoti. Jāņos cep pīrāgus, brūvē miestiņu, atceries par meijām un vainagiem. Līgošana lustīga un atpūta arī.

MEŽĀZIS

Tev piestāv aizbildņa un vecākā brāļa loma, un daudziem tavi padomi ļoti noder. Šajā periodā var nākties palīdzēt draugiem vai kolēģiem sarežģītos jautājumos. Viņi pēcāk būs pateicīgi, un tas zināmā mērā cels tavu pašapziņu. Darba dzīve rosīga, bet vai pienākumu apjoms un ienākumi ir samērojami? Ielūkojies kontā un izdari secinājumus. Svētku dienās vajag kaut kur aizbraukt, izklaidēties, izvēdināt galvu.

ŪDENSVĪRS

Ar interesantām domām un iecerēm pārsteigsi sadarbības partnerus, taču, pirms ķerties pie realizēšanas, apspriedies ar citiem un respektē atšķirīgus viedokļus. Ja jūti, ka lieta uz priekšu nekust, atliec uz vēlāku laiku. Jāņos dodies uz pasākumu - «Skroderdienām» Druvienā vai «Limuzīnu» Raiskumā. Iespējams, daudzo apmeklētāju vidū tavs skats sastapsies ar citu un radīsies brīnumaina papardes zieda burvība.

ZIVIS

Skaitīsi, cik strādājamās dienas atlikušas līdz svētku brīvdienām. Darbā vai biznesā neko papildus neuzņemies, jo var būt sajūta, ka ar visu tiksi galā, bet kādā brīdī spēki zudīs, entuziasms noplaks un iesāktais var palikt pusratā. Zāļu vakarā klāj baltu galdautu un aicini kopā savējos vai pats dodies pie radiem vai draugiem. Tikšanās ar tuviem cilvēkiem dos pozitīvismu, un līgo dziesmas skanēs braši.