Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 16.jūnijam

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Cik var skriet? Atceries, ka enerģijas resursi nav bezgalīgi un kādu reizi arī jāatpūšas. Šo padomu gan grūti ievērot, jo darbā vai karjerā iespējami jauni izaicinājumi, un Auns nevar bez tiem. Galvenais - laikus noskaidro, ar kādu ciparu bankas kontā tu vari rēķināties. Jāskatās uz izdevīgumu. Ne tāpēc, ka daudz kas kļuvis dārgāks, bet tālab, lai palutinātu sevi un savējos ar ko skaistu, gardu vai māksliniecisku.

VĒRSIS

No visiem tikumiem pirmajā vietā taisnīgums - Vērsis par to iestāsies ar tādu sparu, ka cīņā akmens uz akmens nepaliks. Tomēr esi uzmanīgs ar svešu konfliktu risināšanu, neiesaisties, ja neviens nelūdz. Tev daudz darba un vēlams sākt jaunus projektus. Arī sarunas par peļņu aktuālas. Daudz panāksi ar personīgo pievilcību, un kāds smaids uzšķiļ simpātiju dzirkstelīti.

DVĪŅI

Laba intuīcija. Pats nemaz nenojautīsi, ka esi nācis klajā vai ar Nostradama pareģojumiem par situācijām, cilvēkiem, nolūkiem. Kolēģi un draugi brīnīsies, un arī pats būsi pārsteigts. Varbūt iekšējā balsī ir vērts ieklausīties biežāk? Darbā jauni pienākumi, un tas tev gluži pa prātam, jo rutīna nav Dvīņu sabiedrotā. Brīvdienās aicini kopā draugus - dodieties izbraucienā vai piknikā.

VĒZIS

Šaudīsies aši kā atspole - jāpalīdz radiņiem, jāaizvieto kolēģi atvaļinājuma laikā, jāuzraksta personīgais biznesa plāns un arī jāuzklausa labākā drauga vai draudzenes sirdslietu stāsti... Kas daudz dara, tas daudz izdara, tas gan tiesa. Tomēr vajag arī atelpu un laiku, ko veltīt tikai sev pašam. Nedēļas nogalē atpūties un dari to, ko sirds kāro, ne to, kas būtu jādara it kā pienākuma pēc.

LAUVA

Šarmantais Lauva sapurinās krāšņās krēpes un dosies dzīvē! Brīvdienas kā radītas izklaidēm, piedzīvojumiem, sportiskām aktivitātēm un saviesīgiem pasākumiem. Tu esi kompānijas dvēsele, un draugi priecīgi tevi satikt. Daudz pozitīvisma, asprātības un simpātijas. Kāda tikšanās var aizdegt sirdī liesmiņu. Darbā interesantas idejas un peļņas iespējas, taču pavērtē, kas ir tavi partneri.

JAUNAVA

Laiks izkāpt no rutīnas un ikdienības rāmjiem. Sirds pukst straujāk, un vasaras vakari saviļņo. Baudi dzīvi un mīlestību, izdari ko neprātīgu un dodies piedzīvojumos, kas paliks atmiņā. Jaunava savā būtībā ir apdomīga, taču vai ar to apmierināta? Jaunajā nedēļā darbā vai biznesā pienākumu gūzma, var nākties kā Sīzifam velt akmeni pret kalnu. Svarīgi darboties kopā ar pārbaudītiem cilvēkiem.

SVARI

Mājās daudz darbu darāmi: jātīra, jāuzpoš, jāsēj, jāstāda, jāravē - kas nu kuram. Tevi ir idejas, gaume un stila izjūta. Brīvdienās būsi aizņemts ar saimniekošanu. Un ne tikai. Iespējams, kaut kas risināms arī sirdslietās. Ja dienas ieslīgušas rutīnā, tad vajag izdomāt kādu sirsnīgu pasākumu, lai izdaiļotu ikdienību. Jaunajā nedēļā darbā izcelsies ar idejām - to jau tev netrūkst. Veiksies lietišķo jautājumu kārtošanā.

SKORPIONS

Tā vien gribas sakrāmēt ceļasomu un doties, kur acis rāda - uz tālām zemēm, pie siltām jūrām, iekšā džungļos vai uz kādu modernu metropoli... Tādā ceļā interesanti cilvēki un simpātijas, kas saviļņo sirdi. Ja nekur nedodies, tad romantiku var rast arī tepat, dzimtajā Latvijā. Darbā kā jau darbā... Tiesa, gribētos, lai kaut kas notiek raitāk, taču pārlieku nepārpūlies. Enerģija var aiziet tukšgaitā.

STRĒLNIEKS

Kāds darbs, tāda alga! Un darāmā Strēlniekam atkal ir pārpārēm. Būs laba jušana, kur un kā nopelnīt vairāk, ko darīt ir un ko nav izdevīgi. Kāds varbūt izdomās Brensona vai Maska cienīgu biznesa plānu, taču galvenais, lai cilvēki, ar kuriem sadarbojies, ir stabili un uzticami. Nedēļas nogalē prieku sagādās jautra bohēma draugu lokā un intriģējoši mīlas piedzīvojumi.

MEŽĀZIS

Mazliet sarauktu pieri, lai izskatās svarīgāk, Mežāzis sniegs padomus visiem un par visu. Tev, protams, ir pieredze un viedoklis, taču nesāc uzskatīt to par vienīgo vispareizāko. Tolerance un spēja uzklausīt citus attaisnosies. Tavā dzīvē var ienākt jauni cilvēki vai darījumu partneri kļūt par draugiem. Sirdslietās burtiski īssavienojums - pozitīvā nozīmē. Dzirkstis un kaislības.

ŪDENSVĪRS

Kā pa viļņiem, kā pa viļņiem... Dažu brīdi vasara sirdī gavilē, dažu brīdi vaigs apmācies kā debesis pirms negaisa. Tādos brīžos, kad gribas teikt, ka viss ir slikti, esi objektīvs. Patlaban ir labs laiks, lai kaldinātu jaunus peļņas plānus. Neparastas un interesantas idejas gūs ievērību. Neatdod gan tās kādam tāpat vien... Autoram pienākas daļa ienākumu. Brīvdienās mājās tusiņš un ballīte.

ZIVIS

Labs laiks, lai parādītu, uz ko patiesībā esi spējīgs. Tev prātā allaž daudz radošu domu, un teiciens, ka zem guļoša akmens ūdens netek, pavisam noteikti nav par tevi. Idejas plūst kā no pārpilnības raga, kurā nekad nebeidzas augļi, nektārs un ambrozijs kā Zeva dzīrēs. Slavas brīdis ir tuvu. Nedēļas nogalē vajadzētu apciemot tuviniekus, sazināties ar tiem, kas svešatnē, un apmeklēt kultūras pasākumu.