Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 9.jūnijam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Skaistulis un gudrinieks... Auns būs ar sevi apmierināts un aktīvi rosīsies. Idejas var būt mazliet utopiskas un lielākas nekā īstenošanas iespējas, taču sapņot nav liegts. Un, kas zina, varbūt atnāks arī zvaigžņu stunda. Patlaban ir labas iespējas palielināt ienākumus, mainīt nodarbošanos, ķerties pie jauniem projektiem. Brīvajā laikā dodies baudīt pavasari dabā piknikā vai pārgājienā.

VĒRSIS

Sirds gavilē, un gribas spriņģot zaļā pļavā! Vērsis pilns optimisma, smaidīgs un dzīvespriecīgs. Iedvesmosi cilvēkus un iegūsi jaunus draugus. Brīvdienās izklaidējies, izbaudi nelielu bohēmu un romantiku. Jaunajā nedēļā svarīga finanšu tēma. Tev tīk stabilitāte, un pieklājīgs cipars bankas kontā sniedz sirdsmieru. Vajag palūkoties, kur un kā iespējams nopelnīt vairāk nekā līdz šim.

DVĪŅI

Kas mīlē, tas cieš - tādu sakāmvārdu latvieši izdomājuši. Par ciešanām būtu pārāk skarbi teikts, bet dažus pārdomu brīžus sirdslietas var sagādāt. Iespējams, ilgosies pēc kā vairāk, nekā šobrīd lemts. Saglabā mieru, gan viss sakārtosies. Darbā vai biznesā lielisku ideju laiks. Radīsi oriģinālus risinājumus un saņemsi aplausus. Vienīgi uzmanīgam jābūt, ja projekti saistās ar ārzemēm.

VĒZIS

Nedēļas nogalē saimniecības darbi: māja jātīra, dobes jāravē, ārpilsētas īpašumi jāinspicē un virtuvē jāšiverē - kas nu kuram. Ir sajūta, ka tā ir tava karma... Tā kā esi atbildīgs cilvēks, darīsi to, kas jādara, taču sirds ilgosies pēc kārtīgas ballītes. Droši vien paspēt var visu! Profesionālajās lietās jauni plāni un veiksme, tikai centies savaldīties, ja kaitina kolēģu vai darījumu partneru neizdarība.

LAUVA

Nepaliec mājās, bet brīvdienās dodies izbraucienā pa Latvijas skaistajām vietām, pilīm un muižām vai uz kādu no kaimiņzemēm. Kultūrvēsturisku objektu apskate iedvesmos. Ja nekur nedosies, mājās uz līdzenas vietas un ne no kā var izcelties nevajadzīgi strīdi. Jaunā nedēļa darbā nāks ar lielu rosību un neprognozējamām situācijām. Lai kādi vēji pūš, raugies uz izdevīgumu.

JAUNAVA

Ļoti gribas kādu skaistu lietu - labas kvalitātes smaržas vai jaunas drēbes, zīmola somiņu vai rotu. Kaut arī tu ar naudu nešķiedies, šoreiz būs grūti pretoties. Jaunava, čakli strādādama, to godam pelnījusi. Kontā vai makā tomēr ieskaties, lai vēlāk nav nepatīkamu pārsteigumu. Ir vērts ielūkoties darba sludinājumu portālos vai biznesa medijos - varbūt atnāk kāda jauna darbošanās ideja.

SVARI

Daudz mainīgu emociju, šaubas un pārdomas. Vai rīkojos pareizi? Vai eju pa īsto ceļu? Mūžīgie eksistenciālie un grūti atbildamie jautājumi... Brīvdienās atpūties, meditē. Gan jau atbildes atnāks. Jaunajā nedēļā filozofēšanai neatliks laika, jo kārtojami daudzi un dažādi lietišķie jautājumi. Darīšanas iestādēs vai bankās, sarunas ar sadarbības partneriem. Dienas skries ļoti, ļoti ātri.

SKORPIONS

Pavasaris ir veids, kā daba saka: «Ballējamies!» - šādu atziņu esot paudis Robins Viljamss. Un tieši šādā noskaņojumā sagaidīsi brīvdienas. Lielisks laiks dzīves baudīšanai, draudzīgiem un arī romantiskiem pasākumiem. Saimniecības darbi pavisam noteikti pagaidīs. Jauno nedēļu sāksi enerģiski un ar jauniem plāniem. Skubināsi kolēģus un piktosies, ja kāds ko nesaprot vai čammājas.

STRĒLNIEKS

Ļoti labi jutīsies mājās un nekur negribēsi traukties, kaut gan iebildumu nebūs, ja viesos pieteiksies draugi. Rāmi nesteidzīgas brīvdienas ar intelektuālām sarunām un filozofiskām diskusijām par aktuāliem notikumiem. Atkal pierādīsies, ka tu spēj skatīties uz visu plašākā kontekstā. Šīs spējas, protams, lieti noderēs arī darbā. Atradīsi interesantus risinājumus un jaunas peļņas iespējas.

MEŽĀZIS

Dzīves pieredze, spēja klausīties un paklusēt, kad nav ko teikt, ir liela vērtība. Ar to gūsi atzinību, un līdzcilvēki atzīs tavu autoritāti. Pats būsi gandarīts, ja tavi ieteikumi kādam noderēs. Brīvdienās vari ieplānot saimniecības vai remontdarbus, uzprišināt interjeru, sarīkot ģimenes sanākšanu. Darbā daudz pienākumu, un rūpīgi jāplāno dienas, jo, iespējams, vajadzēs kārtot privātas darīšanas.

ŪDENSVĪRS

Garastāvoklis nedaudz pūcīgs - šis nav labi, un tas nav labi... Tāds kā rūgumpods! - secinās mājinieki vai draugi un aicinās izbraucienā. Nesēdi mājās, jo garastāvoklis tāpat vien neuzlabosies, vajag izklaidēties un izvēdināt galvu. Izbaudīsi pavasari, sirds sāks pukstēt straujāk. Profesionālajā jomā radīsies interesantas idejas un iespējas pelnīt vairāk. Kāds domās par savu biznesu.

ZIVIS

Brīvdienās vajag atvilkt elpu un izklaidēties - jauka pasēdēšana ar draugiem āra kafejnīcā, izbrauciens dabā, labs koncerts vai izrāde priecēs un iedvesmos. Nākamajā nedēļā atkal darbu gūzma. Tu, protams, strādā profesionāli un ar entuziasmu, taču visam ir savs mērs. Neuzņemies neko papildus tikai tāpēc, ka esi labs cilvēks. Kā mēdz teikt: katram datorpeles klikšķim un katrai sekundei no dzīves ir sava cena.