Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 2.jūnijam

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes, prognozes

AUNS

Jūra līdz ceļiem, galva augtu pacelta - tā, ka zvaigznes matos var iepīties. Auns ir zirgā un gatavs varoņdarbiem. Būs daudz ideju un vēlme darāmo paveikt tagad, tūlīt, bet vēlams pat jau vakar. Profesionālās lietās panākumi un aizrautība, būsi gatavs strādāt arī brīvajā laikā. To gan nevajadzētu, jo mīļie cilvēki noilgojušies pēc tevis un arī dažādi saimniecības darbi iekrājušies.

VĒRSIS

Tu jau zini, ka dzīvē bez darba nekas nenāk un zelta teļš vai «galdiņ, klājies!» ir tikai pasakās. Vajag koncentrēties mērķim un nebaidīties no novatoriskiem risinājumiem. Nedaudz konservatīvajam un ierastu stabilitāti mīlošajam Vērsim tas var būt problemātiski, bet - vajag! Labas iespējas palielināt ienākumus. Nedēļas nogalē kaut kur aizbrauc, izbaudi ziedošo pavasari.

DVĪŅI

Kāds viedais teicis: «Man tik daudz jāizdara, ka labāk iešu gulēt...» Jā, darbā vai biznesā šoreiz pamatīgs sastrēgums un grūti saprast, pie kā ķerties vispirms, pie kā vēlāk un ko vispār var atstāt nedarītu. Nedēļas nogalē atpūties un sakārto domas. Vari konsultēties ar draugiem, varbūt viņiem ir kāds labs ieteikums. Nevajadzētu atstāt novārtā privāto dzīvi, kaut kādi jautājumi risināmi.

VĒZIS

Tas gādīgās cāļu māmuļas raksturs nav izmaināms - Vēzis jau atkal gribēs par kādu parūpēties. Ja nebūs, tad tik un tā atradīs. Tikai atceries, ka pārāk lielas rūpes var tikt uztvertas kā iejaukšanās privātajā dzīvē. Tev pašam daudz savu darbu: jākārto mājoklis, jārisina saimnieciski jautājumi. Darbā vai biznesā jābūt modram, jo kaut kur līdzās ir jaunas iespējas. Nepalaid garām.

LAUVA

Nedēļas nogalē apcerīgs garastāvoklis. Vajag izgulēties, atpūsties, rītus nesteidzīgi sākt ar kafiju vai tējas tasi gultā. Un tad jau redzēs... Iespējams, ka uzradīsies draugi, kas aicinās vētrainās izklaidēs. Dodies uz klubu, piknikā, sarīko mājas ballīti. Jauno darba nedēļu varēsi sākt ar kārtīgu enerģijas lādiņu. Rūpes var sagādāt sadarbības jautājumi un darbošanās kopīgos projektos.

JAUNAVA

Visam jābūt pēc stingri noteikta plāna - gan darbā, gan mājās, gan sirdslietās. Nepārspīlē! Kādreiz grožus vajag atlaist brīvāk un ļauties dienu plūdumam, kur dzīve tevi nes. Brīvdienās dodies piknikā, baudi mīlestību; ja esi brīvs, tad atver sirdi siltām jūtām. Darbā kāds pārbaudīs tavu pacietību, strādājot pavirši vai aizmirstot pienākumus. Labs laiks karjerai vai jaunai sadarbībai.

SVARI

Brīvdienās pirmajā vietā privātā dzīve. Sirdslietās pavasarīga koķetērija un dzirksteļo kaislības. Pavasara plaukums sagroza galvu. Pāriem arī viss kā no jauna, kā pirmajā randiņā, kā medusmēnesī. Darbā nāksies kārtīgi papūlēties, daudz pienākumu, jākārto dokumenti, rēķini, var mainīties nosacījumi. Galvenais, neņem tuvu pie sirds un nemet galdā atlūgumu. Viss nokārtosies.

SKORPIONS

Apdari svarīgos mājas darbus un brīvdienās dodies iepirkšanās tūrē, jo vajag iegādāties visu nepieciešams nākamajai nedēļai. Būs daudz pienākumu profesionālajā jomā, un nekam citam īsti neatliks laika. Ja nu vienīgi dažām pavasara vakaru pastaigām kopā ar mīļoto. Ja sirds vientuļa, tad iespējama romantiska tikšanās. Cita starpā jāsāk plānot vasaras atvaļinājumu.

STRĒLNIEKS

Ja kaķis un suns noslēdz draudzību, tad tā, visticamāk, ir savienība pret pavāru... Ļoti vērtē, kurš, ko un kāpēc runā vai dara, un nejaucies svešos strīdos. Vari nokļūt neērtās situācijās, un labuma nebūs nevienam. Brīvdienas ģimenes lokā. Pasāciet kopā ko aizraujošu, sarīko dārza svētkus vai mājas ballīti. Darbā interesantas idejas, pārmaiņas, iespējas nopelnīt vairāk.

MEŽĀZIS

Sirds gavilē, un nopietnais Mežāzis kļuvis aušīgs. Dzīvei košas krāsas un optimisma pārpārēm. Brīvdienās ar prieku rosīsies mājās - tik daudz kas darāms. Kāds tīrīs māju, kāds drēbju skapi, kāds piemājas dārziņā sēs un stādīs. Un pēc tam lielisks randiņš un sirdslietu piedzīvojumi. Darbā veidosies jauni kontakti, bet nepaļaujies uz solījumiem, vienošanās jānoformē juridiski korekti.

ŪDENSVĪRS

«Ja riekstu nekodīsi, tad kodolu nedabūsi,» vēsta paruna. Šonedēļ var nākties simboliski pārkost pat vairākus riekstus. Darba daudz, bet cipars bankas kontā, šķiet, varētu būt lielāks. Ja esi krietni strādājis, tad nekautrējies runāt par samaksu vai arī kaut kas ir jāmaina. Piesakies kursos, meklē jaunas zināšanas, lai vari pretendēt uz ko ienesīgāku. Brīvdienās dodies ekskursijā.

ZIVIS

Diezgan pūcīgs garastāvoklis un gribas ieviest kārtību. Mājinieki nekārtību sarīkojuši? Kaut kas saplēsts vai izmētāts? Pāraudzināšanas runu teikšanā tu esi meistars, un drīz jau viss atkal būs kārtībā. Darbā vai biznesā apdomā, vai ienākumi atbilst paveiktā darba apjomam. Varbūt šis jautājums jāapspriež ar priekšniecību vai darījumu partneriem. Brīvajā laikā dari to, kas uzlabo garastāvokli.