VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 26.maijam

© nra.lv

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes, prognozes

AUNS

«Dzīve ir skaista!» nodomās Auns un ar pilnu krūti metīsies to baudīt. Nedēļas nogalē aizraujošs klejojums pa kafejnīcām vai klubiņiem, noslēpumains randiņš, izklaides ar draugiem. Ģimenes cilvēki būs noskaņoti piezemētāk, bet tik un tā prāts nesīsies uz kādiem piedzīvojumiem. Darbā viss rit savu gaitu, bet vajag tomēr paskatīt, vai kontā cipars atbilstoši paveiktajam. Varbūt jāmeklē kas jauns.

VĒRSIS

Laiks atsvaidzināt garderobi, aiziet pie friziera, pievērsties veselīgam dzīvesveidam un sportiskām aktivitātēm. Tas iedvesmos, un acis sāks starot spožāk. Kāds skats var modināt jaunas simpātijas. Brīvdienās ļaujies mīlestībai un nelielai bohēmai. Darbā viss nenotiks pēc tava prāta, un tas tracinās. Kāds grib diskutēt ar saērcinātu Vērsi? Domājams, viss ātri vien atrisināsies.

DVĪŅI

Jaunas ziņas? O, jā! Tev patīk, kad gaiss virmo no informācijas plūsmas, var uzzināt ko intriģējošu un par to apspriesties ar citiem. Apdomā un izvērtē, ar kādām ziņām dalīsies tālāk. Lai nesanāk kā senajā fabulā par kaķi, kurš miegā ķepu pakustināja, bet žagatas «klusajā telefonā» nonāca līdz tam, ka mincis jau apēsts. Darbā vai biznesā atbildīgi pienākumi. Ja šķiet, ka darāmais bremzējas - atliec.

VĒZIS

Draugi noilgojušies tevi redzēt un tu viņus arī. Nedēļas nogalē ballīte būs izdevusies! Spraigas intelektuālas sarunas, kustīgas aktivitātes, maltīte pie grila vai ugunskura... Laiks pavadīts godam, un spars jaunajai darba nedēļai. Esi modrs un nepalaid garām izdevību - ir iespējams kāds interesants karjeras variants vai jaunas darījumu iespējas. Un nebaidies arī mazliet riskēt, adrenalīns dod enerģiju.

LAUVA

Ģimene pirmajā vietā. Mājās saimnieciskā rosība, dalīšanās ar aizvadītās nedēļas notikumiem, atbalsts idejām un draudzīga atmosfēra. Vari arī apciemot tālākus radiniekus vai sazināties ar tiem, kas svešatnē. Ja šobrīd esi brīvs, tad dzīve var uzdāvāt interesantu iepazīšanos. Darbā iespējas atkal un atkal nodemonstrēt savas līdera dotības, taču jāraugās arī uz materiālo izdevīgumu.

JAUNAVA

Ko iesākt, ja prāts spēkojas ar intuīciju? Šajā periodā iespējamas situācijas, kad grūti izlemt. Pēkšņi atnāk pirmā doma, bet ieslēdzas loģika un vairs neko nevar saprast. Paļaujies vairāk uz izjūtām, tās nepievils. Darbā aktīva rosība un daudz pienākumu, bet vai tad kādreiz ir bijis citādi. Novērtējums būs un uzslavas arī. Kādam varbūt jāpieņem lēmumi saistībā ar sadarbību un jāizvērtē partneri.

SVARI

Pavasaris atmodinājis to dzirksti, kas dusējusi zem pelniem. Sirds liesmo, un tik ļoti gribas ko lielu un skaistu. Ja esi ar kādu kopā, tad ir iespējas ieraudzīt vienam otru kā no jauna - dodieties kopā romantiskos piedzīvojumos. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās ar turpinājumu. Bet, protams, dzīves praktisko pusi neviens nav atcēlis - var nākties kārtot lietišķas darīšanas iestādēs vai bankā.

SKORPIONS

Jāpievēršas attiecību tēmai, jo var gadīties, ka kaut kas tajās aizgājis mazliet šķērsām. Nav bijis laika izrunāties? Pabūt kopā? Šķiet, ka iestājusies krīze? Viss ir labojams. Izrunājies, uzaicini mīļoto uz randiņu kā pirmo reizi, un viss nostāsies savās vietās. Brīvajiem ļaudīm sirdslietas otrajā plānā. Bet neatkarīgi no attiecību statusa ļoti svarīgs darbs vai bizness. Labas iespējas sasniegt kāroto mērķi.

STRĒLNIEKS

Nedēļas nogalē nesēdi mājās. Saimniecības darbiem nav īsti sekmīgs laiks, un garlaikoties arī nav vērts. Dodies nelielā izbraucienā uz kādu no kaimiņvalstīm vai apceļo Latvijas skaistās vietas, iepazīsti dabas takas, apmeklē amatnieku tirdziņus. Sajūti, kā virmo dzīve. Lietišķajā jomā jaunas iespējas, bet noteikti jārunā par finansēm un algas palielināšanu, katra minūte kaut ko maksā.

MEŽĀZIS

«Vajag remontēt, būvēt, kārtot, stādīt,» nodomās saimnieciskais Mežāzis un ar pilnu jaudu nedēļas nogalē ķersies pie kāda no svarīgajiem mājas darbiem. Vari cerēt arī uz ģimenes atbalstu, tavējie labprāt iesaistīsies un piedalīsies. Svarīgas arī sirdslietas - mīļas emocijas, sirsnība, romantika un pacilāts garastāvoklis. Darbā iespējas satikt uzticamus kompanjonus un sākt pelnīt vairāk.

ŪDENSVĪRS

Tev ir pa ceļam ar tiem, kas tavas idejas saprot no pusvārda. Savukārt skeptiķus nav vērts censties pārliecināt - tā tikai velti iztērēsi laiku. Prātā daudz domu, daudz ideju, bet jāļauj tām nobriest un jāatsijā vērtīgākās. Labi kritiķi un viedi padomdevēji būs mīļie radiņi. Brīvajā laikā mājās daudz auglīgu diskusiju, kas palīdzēs nonākt pie vislabākā rezultāta. Iespējama ideja par ģimenes biznesu.

ZIVIS

Ja gribi nedēļas nogalē ņemt darbu uz mājām, tad zini, ka tas nav labākais variants. Ģimene vai mīļotais cilvēks nebūs diez ko apmierināti un var pat sarīkot skandāliņu vai kā citādi censties pievērst sev uzmanību. Tā ka no strādāšanas tāpat nekas dižs nesanāks. Plānoto ar uzviju paveiksi jaunajā nedēļā, bet brīvdienās kopā ar savējiem dodies izbraucienā, uz teātri vai brīvdabas pasākumu.

Svarīgākais