Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 19.maijam

© Pixabay

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes, prognozes

AUNS

Saules zaķīši acīs, pavasara vējš matos, un Auns ir gatavs doties dzīvē. Nedēļas nogale rotaļīgās noskaņās. Kādam randiņš, kādam jāuzfrišina attiecības ar mīļoto. Jaunā nedēļa solās būt veiksmīga, ja noliksi malā emocijas. Viegli nebūs, jo kaitinās kolēģu čammāšanās. Ja savaldīsies un darbosies, tad sasniegsi jaunas virsotnes - kādam atzinība, kādam karjera, kādam tīkamas īsziņas no bankas.

VĒRSIS

Praktiskais Vērsis dziļi sirdī ir mākslinieks un dzīves baudītājs. Būs tīkami satikties ar draugiem, pafilozofēt pie kafijas tases vai vīna glāzes, apspriest idejas. Kāda no tām var pārvērsties par biznesa projektu nākotnē. Patlaban gan profesionālajās lietās nevajag ieguldīt daudz spēka, jo darbi var bremzēties. Ja rodas sajūta, ka cīnies ar vējdzirnavām, tad paņem brīvas dienas vai atvaļinājumu.

DVĪŅI

Domīgs noskaņojums - daudz prātosi par globālām tēmām. Brīvajā laikā izgulies, atpūties, paslinko, taču bez sabiedriskām aktivitātēm arī neiztikt. Kāds dosies izklaidēs uz klubiņu, kāds iesaistīsies labdarībā. Piedaloties pasākumos, var uzdzirkstīt simpātijas. Intriģējošs iesākums nopietnākām attiecībām. Darbā vai biznesā daudz ideju. Pieraksti vai veido biznesa plānu, nākotnē noderēs.

VĒZIS

Mājas saimniecība un ģimene - svēta lieta! Vēzis citādi nevar. Iespējams, radiem nepieciešama palīdzība. Neliedz to, taču pārāk neuzspied savu viedokli. Visi kopā varat rīkot talku, kā arī risināt īpašuma jautājumus. Profesionālajā jomā jābūt drošam: nebīsties no atbildības, uzņemies pienākumus, no kuriem citi atsakās, meklē jaunus izaicinājumus. Būs atzinība un peļņa.

LAUVA

Vēlēsies mājas dzīvē ieviest pārmaiņas, bet dari to diplomātiski, citādi var rasties konflikti. Jāgādā par saticību ar otro pusīti, un nevajadzētu strīdēties par sadzīves sīkumiem. Darbā iespējas realizēt sarežģītus projektus un saņemt komplimentus. Tie tev kā lācim medus, jo novērtējums silda sirdi, bet vēl labāk, ja arī konts papildinās. Runā par samaksu vai kādiem papildu bonusiem.

JAUNAVA

Allaž saimnieciskajai un pedantiskajai Jaunavai mājas dzīve šoreiz otrajā plānā. Apdarīsi tikai pašu nepieciešamāko, bet domas vairāk kavēsies pie darba. Iesāktais var nobremzēties vai arī piņķerēties no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ: kolēģi kaut ko nav sapratuši, kāds nav saņēmis informāciju. Pienācis laiks plānot atvaļinājuma ceļojumu vai jau doties skatīt citas zemes.

SVARI

Jātiek skaidrībā ar sirdslietām. Ko vēlies saņemt? Ko sniegt pretī? Šie jautājumi aktuāli gan pāriem, gan brīvajiem ļaudīm. Ja svārstīsies, iespējamas neskaidras situācijas. Profesionālajā jomā darbosies aktīvi, būs idejas, būs enerģija, vienīgi gribētos, lai bankas kontā lielāka summa. Varbūt jāmaina darbs vai biznesa modelis un vairāk jārūpējas par savām interesēm.

SKORPIONS

Tev ir skaidrs redzējums un strikts viedoklis par visdažādākajiem jautājumiem. Taču, lai izvairītos no konfliktiem, centies uzklausīt un izprast oponentus. Mājas pienākumi prasīs enerģiju, bet arī darba bezgala daudz. Jāliek lietā stratēģa un plānotāja dotības. Ja saņemsies un koncentrēsies, spēsi paveikt vairākus darbus vienlaikus.

STRĒLNIEKS

Vajag kaut ko organizēt? Lūdzu! Strēlnieks ir gatavs aktīvai rosībai, pasākumiem, draugu ballītēm. Šādu aktivitāšu laikā iespējams iepazīties ar noderīgiem cilvēkiem un iegūt jaunus draugus. Pārāk gan nepaļaujies uz citu solījumiem. Attiecībā uz sirdslietām garastāvoklis domīgs. Kaut kas notiek, kaut kas nenotiek... Pagaidām būtiskus lēmumus nepieņem.

MEŽĀZIS

Koķetas liesmiņas un uguntiņas dzirkstīs acu skatā. Šarms un seksapīls. Tev izrādīs uzmanību, un kādam jauna iepazīšanās nesīs līdzi vētrainas kaislības. Ģimenes cilvēkiem rūpes par mājas lietām. Pienākumus sadali arī citiem ģimenes locekļiem, lai pašam kaut brīdi atliek laiks mierīgai atpūtai. Lietišķajā jomā īpaša uzmanība pievēršama naudas lietām. Ja situācija neapmierina, tad jāmeklē jaunas iespējas.

ŪDENSVĪRS

Attiecībās varbūt viss nenotiks pēc tava prāta, bet, ja rodas problēmas, izrunājies ar mīļoto un neļauj iejaukties cilvēkiem no malas. Teiciens «Es tavā vietā...» nedarbojas. Piemērots laiks mācībām - vajag ielūkoties kursu, semināru vai tālākizglītības programmu piedāvājumā. Var rasties interesantas idejas jauniem projektiem un labākai peļņai nākotnē.

ZIVIS

Aktīvs periods. Atpūsties un paslinkot nebūs laika, jo darbu tik daudz, ka jāpastrādā arī brīvdienās. Toties vēlāk ar peļņu būsi apmierināts. Piemērots brīdis domubiedru atrašanai. Rīko prezentācijas, iepazīstini potenciālos klientus vai partnerus ar savu piedāvājumu. Noderīgi kontakti parādīsies īstajā brīdī. Kādam - saistībā ar ārzemju tēmu.