Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 12.maijam

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes, prognozes

AUNS

Darbā vai biznesā veiksmes laiks: izdosies nokārtot dažādus jautājumus, sarunāt, samenedžēt. Būsi notikumu epicentrā, un tas tev ļoti patiks - nekas, ja vēlāk tiec mājās, nekas, ja jāizdara vairāk nekā citkārt. Turklāt aktīva rosīšanās nesīs arī finansiālo labumu. Tikai neiesaisties tur, kur citi izskaidrojas, pretējā gadījumā tu riskē kļūt par upuri sievišķīgām, jā, tieši sievišķīgām, intrigām. Brīvdienās brauc ekskursijā!

VĒRSIS

Liels lēnīgums un ilga domāšana patlaban nevietā. Ķeries pie darāmā ar pilnu jaudu - it sevišķi tad, ja esi plānojis mājās veikt kādus pārkārtojumus. Brīvdienas kā radītas talkai kopā ar draugiem. Viņi ir lieliski cilvēki, uz kuriem vienmēr var paļauties. Kad labi pastrādāts, tad talcinieki jācienā un jāballējas. Darbā daudz emociju, taču nevajadzētu tām ļaut vaļu. Tu redzi mērķi, un tas jāsasniedz. Runā arī par peļņu.

DVĪŅI

Domā, ko runā, vai labāk izmanto iespēju nestāstīt visu, ko zini. Ir tāds laiks, kad apkārt virmo nepatiesa vai nepārbaudīta informācija, var būt sagrozīti fakti, un, ja iesaistīsies, tad reputācija var sašķobīties. Domā vairāk par sevi un savām interesēm, jo ir lielisks laiks profesionālajai izaugsmei, karjerai, biznesam. Kādam var nākties risināt sirdslietu peripetijas, arī tās ar citiem neapspried.

VĒZIS

Nedēļas nogalē ar ģimeni, radiem un draugiem dodies izbraucienā, sarīko pikniku dabā, inspicē savu lauku īpašumu vai vasarnīcu, apskati vēstures un kultūras pieminekļus. Ja paliksi mājās, iespējami strīdi un sakāpinātas emocijas. Jaunajā darba nedēļā palēnām, pamazām... Varoņdarbus neplāno un pie jauniem projektiem neķeries, drīzāk jāmeklē domubiedri nākotnes iecerēm.

LAUVA

Esi, esi!... Vislabākais, gudrākais un skaistākais! Profesionālajā jomā izcelsies ar skaidru redzējumu, plānu un autoritāti - augsts novērtējums un kolēģu komplimenti. Tikai nekļūsti iedomīgs un neatslābsti. Kā sakāmvārds vēsta: dzelzs jākaļ, kamēr tā karsta. Iespējams, nāksies strādāt arī brīvdienās, bet tas karjeras vai biznesa labā. Atpūta šobrīd otrajā plānā, tomēr kādu pasākumu vajadzētu apmeklēt.

JAUNAVA

«Bij’ pavasaris, saule, cīruļdziesmas...» senais šlāgeris pilnībā ataino tavas šībrīža sajūtas un emociju gammu. Daudz mīlestības, daudz kaislību. Brīvajiem ļaudīm iespējami piedzīvojumi, kas sagriež dzīvi virpulī. Lietišķajā jomā skaties nākotnē. Vajadzētu domāt par karjeru vai biznesu. Esošajā spēles laukumā var kļūt par šauru, turklāt bankas kontā gribētos redzēt lielāku ciparu.

SVARI

Daudz emociju. Tev patīk, ja apkārt valda miers un harmonija, bet strīdi, nekorekta komunikācija un intrigas var izsist no līdzsvara. Šobrīd apkārt daudz negāciju, un ar to jārēķinās. Iespēju robežās turies tālāk un sargā sirdsmieru, nedēļas nogalē dodoties pie dabas un darba dienu vakaros garākās pastaigās vai darot to, kas vairo optimismu. Privātajā dzīvē nepieņem sasteigtus lēmumus.

SKORPIONS

Domīgs noskaņojums. Tu esi dziļo ūdeņu peldētājs, tāpēc dažu brīdi tracinās līdzcilvēku paviršība, seklums un mietpilsoniskums. Izvētī draugu un paziņu loku, it sevišķi sociālajos tīklos. Šis ir tas laiks, kad nav vairs pelēkā toņa starp balto un melno. Darbā daudz pienākumu un čakli jāstrādā. Toties privātajā dzīvē pavasara romantika, piedzīvojumi un daudz mīlestības. Brīvajiem ļaudīm - iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Cilvēki mēdz būt dažādi, un var nākties sastapties ar situācijām, kad kāds, acīs skatoties, smaida, bet aiz muguras tenko vai vērpj intrigas. Tev laba intuīcija - ātri tiksi skaidrībā un vaininieku noliksi pie vietas. Darbā iespējamas pārmaiņas un negaidītas situācijas, kuras vajadzētu izmantot savā labā. Brīvajā laikā daudz darāmā mājās, taču arī par sirdslietām nedrīkst piemirst. Atver sirdi mīlestībai.

MEŽĀZIS

Sirds gavilē! Un allaž lietišķais Mežāzis var būt neizpratnē: «Kas ar mani notiek?» Viss kārtībā! Vienkārši ir pavasaris, kad pelēkumu nomaina košas krāsas dabā un dvēselē. Ļaujies flirtam un mīļām neprātībām. Nedēļas nogale sirsnīgā un romantiskā gaisotnē. Ja esi sirdī brīvs, tad saposies un dodies piedzīvojumos. Darba nedēļā atkal vajadzēs atgriezties pie lietišķā tēla un nodarboties ar nopietnām lietām.

ŪDENSVĪRS

Noskaņojums dažu brīdi var būt uz tās nots, kad «vissirsliktiii». Ja gribas gremdēties apcerēs un darbus atlikt uz vēlāku laiku, tad jāmēģina saņemties. Paskaties ārā pa logu - daba uzplaukst košās krāsās. Piezvani labākajam draugam vai draudzenei - patērzējiet vienkārši par neko, pasmejieties par neko. Vajag vairāk viegluma. Darbā runā par atalgojumu, bet, ja ir savs bizness, tad meklē jaunus virzienus.

ZIVIS

Ja arī kādreiz astroloģiskajos aprakstos tiek vēstīts, ka Zivis peld pa straumei un nezina, ko pašas grib, tad šoreiz tas nav par tevi. Būsi noskaņojies mērķtiecīgai rīcībai, zināsi, pa kuru ceļu virzīties, un pratīsi pārliecinoši to izstāstīt citiem - tiem cilvēkiem, kas varētu būt tavi domubiedri un kompanjoni. Brīvajā laikā kaut kur aizbrauc, apskati kultūras un vēstures objektus, apmeklē pasākumus.