Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 5.maijam

© Pixabay

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes, prognozes

AUNS

Smaidīgs, mīlīgs, lādzīgs - Auns staros sirsnībā un labestībā. Un nekādu kašķu, nekādas cīņas par taisnu lietu tā, ka akmens uz akmens nepaliek. Daudz panāksi ar personīgo pievilcību, taču jāpaļaujas tikai pašam uz sevi: ko izplānosi un izdarīsi, tas arī būs. Citu solījumi var izrādīties par tukšu graboņu. Privātajā dzīvē iespējami aizraujoši piedzīvojumi, bet nestāsti citiem. Brīvdienas kā radītas saimniecības darbiem.

VĒRSIS

Kas noticis ar lēnīgo, nosvērto Vērsi? Pavasarīgais zaļums pļavās iedvesmo un liek spriņģot pussolīti virs zemes. Šādā noskaņojumā radīsies labas, interesantas un noderīgas idejas. Pratīsi pārliecināt kolēģus vai darījumu partnerus par to lietderību, un, skat, arī bankas konts papildinās. Kad daudz jāstrādā, tad arī kārtīgi jāatpūšas. Brīvdienās aicini kopā draugus - jestrs vakars klubiņā vai dārza svētki ir tieši tas, kas vajadzīgs.

DVĪŅI

Trauksmainas dienas, taču tas tev gluži pa prātam - paspēsi atrasties vairākās vietās vienlaikus, ar vienu roku turēsi tālruņa klausuli, ar otru rakstīsi atbildes e-pastā un vēl arī tiešsaistes sanāksmei spēsi pieslēgties, ja vajadzēs. Svarīga būs finanšu tēma. Var nākties pavairāk izdot par saimnieciskām vajadzībām, taču iespējami arī labāki peļņas varianti. Privātajā dzīvē simpātijas un var atgriezties kāds cilvēks no pagātnes.

VĒZIS

Vajag parūpēties par visu un visiem - Vēzis būs savā elementā. Vienalga, lūdz vai nelūdz. Mazliet piebremzē, jo kāds to var uztvert kā iejaukšanos viņa privātajā dzīvē vai smadzeņu skalošanu. Tev pašam savi darbi un profesionālās izaugsmes laiks, tāpēc nevajag novērst uzmanību ar blakuslietām. Raksti projektus, sūti CV, izstrādā biznesa plānu, ja nepieciešams, tad mācies. Vajag paplašināt apvāršņus.

LAUVA

Daudz darbu, daudz pienākumu, un tad kādā brīdī gribas apstāties un pabūt vienatnē. Ja šķiet, ka galva kūp no darbu plānošanas, tad dodies pastaigā pa vecpilsētu, gar jūras krastu vai uz kādu citu vietu, kas sniedz mieru dvēselei. Nedēļas nogalē būtu jauki kaut kur aizbraukt, jo pēc tam atkal pienākumu pārpārēm. Privātā dzīve otrajā plānā, tomēr sargies no simpātiju apliecinājumiem, kas nāk no viltus profiliem sociālajos tīklos.

JAUNAVA

Brīvdienās atpūties, baudi dzīvi un ļaujies piedzīvojumiem. Mīļuprāt satiksies ar draugiem, kas saprot tevi no pusvārda. Padiskutēsiet, pastrīdēsieties - būs interesanti. Brīvajiem ļaudīm kā zibens no skaidrām debesīm iespējamas simpātijas, kaislības, galvu reibinoši piedzīvojumi. Darbā kaut kas var sabremzēties no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Tas tracinās, jo Jaunavai patīk, kad ir lietu kārtība un viss pēc plāna. Jānogaida.

SVARI

Svariem tīk, kad viss ir gaumīgi un iedvesmojoši. Nedēļas nogale piemērota, lai ķertos pie pārvērtībām mājoklī. Vispirms spodrības laiks un pēc tam interjera uzlabojumi: jānomaina aizkari, pārklāji, dekori, jāsaliek vāzēs pavasara ziedi. Prieks pašam un mājiniekiem. Darbā strādāsi enerģiski un skubināsi kolēģus. Viss ies no rokas, tikai viena maza nianse: vajadzētu apspriest finanses. Kas daudz strādā, tam labi jāpelna.

SKORPIONS

Nedēļas nogalē svētīgi būtu kopā ar savējiem doties pārgājienā vai atpūsties pie dabas. Asprātīgas sarunas, jautra apcelšanās un pacilāts garastāvoklis. Tikpat lieliska atpūta, ja ir iespējas aizbraukt īsā tūrē uz kādu no kaimiņvalstīm. Jaunajā nedēļā vajadzēs spēkus. Tu esi stratēģis, un tas jāliek lietā. Iespējams, izveidosi lietišķu sadarbību vai atjaunosi senākus kontaktus. Dienas spraigas. Bet pēc darba ļaujies romantikai.

STRĒLNIEKS

Patlaban ir lielisks laiks, lai iemācītos kaut ko jaunu, jo prāts atvērts zināšanām un intelekts augstā līmenī. Svarīga būs informācijas plūsma: ar aizrautību uzklausīsi jaunas ziņas un gribēsi dalīties. Izvērtē, ko var un ko nevar stāstīt citiem, lai tevi nesāk uzskatīt par baumotāju. Lietišķajā jomā svarīgs finanšu jautājums. Apspriežot darba vai biznesa lietas, nekautrējies runāt par samaksu. Privātajā dzīvē vēlēsies rāmu, ģimenisku mieru.

MEŽĀZIS

Gribēsi pamācīt visus un par visu. Tu esi gudrs cilvēks un autoritāte, taču labāk ievērot latviešu viedo sakāmvārdu nelīst svešā baznīcā ar savu dziesmu grāmatu. Domā vairāk par sevi. Ir iespējas izcelties ar interesantām idejām un tādējādi iegūt sev kādus bonusus, piemēram, labāku atalgojumu vai augstāku amatu. Privātajā dzīvē garlaicīgi nebūs ne mirkli - patīkami un intriģējoši pārsteigumi cits pēc cita.

ŪDENSVĪRS

Brīvo laiku pavadi kopā ar savējiem. Nevajag nekur traukties, jo mājās daudz darāmā. Vari ielūgt uz talku draugus un pēc tam uzklāt galdu, spraigas un aizraujošas sarunas uzmundrinās. Mazliet jāuzspodrina arī attiecības un jāpiešķiļ jauna dzirkstelīte. Profesionālajās lietās var rasties sajūta: kāds spieķus riteņos sabāzis. Soli pa solim jāvirzās uz priekšu. Ja nolaidīsi rokas, tad pēc kāda laika būs jāsāk atkal viss no jauna.

ZIVIS

Būsi uz garīgā pacēluma viļņa. Patiks būt uzmanības centrā, par visu būs savs viedoklis, uzzināsi noderīgu informāciju un gribēsi ar to dalīties. Galvenais - neizplati ziņas, par kuru patiesumu neesi pārliecināts, jo var rasties sarežģījumi. Ja ir harmonija, miers un līdzsvars, tad darbi iet no rokas un privātajā dzīvē viss kārtībā. Iespējama kāda jauna pazīšanās, kas pāraug simpātijās. Ir taču pavasaris un jābauda dzīves skaistie mirkļi.