VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 28.aprīlim

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes, prognozes

AUNS

Emocijas virmos kā ūdens traukā pirms 100 grādu sasniegšanas. Centies skaitīt līdz desmit - uz priekšu un atpakaļ, lai nesarunātu vai nesastrādātu to, ko vēlāk nākas nožēlot. Nedēļas nogalē visjaukākā atpūta kopā ar draugiem dabā vai dārzā. Pikniks izdosies godam. Darbā vai biznesā jācenšas rast jaunus risinājumus un realizēt neordināras idejas. Šajā reizē finansiāla veiksme gaida jauna ceļa gājējus. Arī domubiedri atradīsies.

VĒRSIS

Pavasarīgs optimisms. Gribēsi baudīt dzīvi un ļauties bohēmai nedēļas nogalē. Satiecies ar draugiem, gremdējies filozofiskās sarunās un atpūties. Darba nedēļā vajadzēs enerģiju, lai īstenotu tās neskaitāmās ieceres, kas drūzmējas prātā. Var gadīties - kāds brīnās, kāds apšauba, kāds ir gatavs jau uzreiz sadarboties. Paredzams arī ekonomiskais izdevīgums, tikai nevajag domās tērēt naudu, kas vēl nav iekritusi kontā.

DVĪŅI

Prāts rosīgs un izslāpis pēc jaunām zināšanām. Sērfojot internetā, acīs var iekrist kāds kursu piedāvājums. Vienalga - tehnoloģiju vai rokdarbu - jaunās iemaņas kādā brīdī noderēs, jo nekad jau nevar zināt, kādas iespējas kurā brīdī paveras. Šis periods labvēlīgs arī jaunu kontaktu veidošanai. Pavisam nejauši īstajā brīdī satiksi īstos cilvēkus. Kāda iepazīšanās saviesīgā pasākumā var pārvērsties auglīgā sadarbībā.

VĒZIS

Laiks saimniecības darbiem. Viens ņems grābekli, lai sakoptu pagalmu, otrs pieteiksies sabiedriskā talkā, cits uzposīs mājokli. Nedēļas nogale īpaši rosīga. Darbā viss ritēs savu gaitu, taču jaunas vēsmas var parādīties saistībā ar ārzemju tēmu. Lietišķie kontakti, bet varbūt arī simpātijas. Ja tev ir otrā pusīte, tad ieskaties ceļojumu piedāvājumos - ir vērts plānot medusmēnesi. Vienalga: pirmo, otro vai padsmito...

LAUVA

Brīvdienās daudz darīšanu ar radiņiem. Tu allaž aizstāvi savus mīļos un palīdzi, cik spēka. Bet vai vienmēr tas ir lietderīgi? Lūko, lai kāds nesāk izmantot. Ne jau ļaunos nolūkos, cilvēki mēdz būt paslinki no dabas: kāpēc pūlēties, ja atnāks kāds un palīdzēs. Vajag atvēlēt laiku arī sev, lasīt, izstaigāties, sportot. Jaunajā nedēļā darbā vai biznesā ļoti nemierīgi. Esi gatavs negaidītām situācijām un izmanto tās savā labā.

JAUNAVA

Dzīves praktiķe Jaunava gremdēsies apcerēs, filozofēs un varbūt pat sāks interesēties par garīgām vai ezoteriskām tēmām. Ir jāatrod patiesības grauds starp sēnalām... Visu informāciju, kas tev šķiet svarīga, pārbaudi vairākas reizes. Profesionālajā jomā ļoti būtiski, kas ir tavi sadarbības partneri, cik sen zināmi un cik uzticami. Šajā jomā kaut kas var mainīties. Privātajā dzīvē lielisks laiks ciešu un stabilu attiecību veidošanai.

SVARI

Daba mostas, un dvēselē arī ieskanas putnu treļļi. Gribas mīļumu, sirsnību, romantiku. Ja šobrīd sirds brīva, tad esi atvērts piedzīvojumiem, dodies sabiedrībā, smaidi un nevairies no viegla flirta. Tas var pāraugt nopietnās attiecībās. Pāriem jāizkāpj no rutīnas un jāsarīko aizraujošs pasākums divvientulībā. Darbā daudz ideju. Smaidīs veiksme, būs atbalsts, un var rasties iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim.

SKORPIONS

Daudz sirsnības, daudz mīlestības - būsi noskaņots romantiskiem piedzīvojumiem. Nedēļas nogalē jauka atpūta un iedvesmojoši pozitīvas emocijas. Tās pavadīs tevi visu nedēļu, un skaidrs, ka apmierinātam un smaidīgam cilvēkam darbi labāk iet no rokas. Iespējams, uzradīsies jauni sadarbības partneri ar interesantiem priekšlikumiem. Daudz nedomā, jo profesionālajā jomā pienācis pārmaiņu laiks.

STRĒLNIEKS

Ar degsmi ķersies pie dažādiem saimniecības darbiem: mājoklī jānotrauc putekļi un jāspodrina rūtis, lai saulstariņi var rotaļāties spožāk. Kā jau kompānijas cilvēks, brīvdienās labprāt savās mājās redzēsi gan viesus, gan palīgus vai vislabāk - abus kopā. Attiecībās ar mīļoto sapratne, bet brīvajiem ļaudīm iespējas satikt kādu, kas sirdij liek pukstēt straujāk. Lai gūtu panākumus darbā, jāatsvaidzina zināšanas vai jāiemācās kas jauns.

MEŽĀZIS

Vajadzētu izkustēties. Nedēļas nogale ļoti piemērota, lai dotos nelielā ceļojumā - gan Latvijā, gan tuvējās kaimiņvalstīs ir ko apskatīt. Jauni iespaidi un piedzīvojumi nāks par labu arī attiecībām ar mīļoto. Brīvajiem ceļā iespējama intriģējoša tikšanās, kas dzīvē ienes vairāk pavasara. Profesionālajā jomā jādomā par peļņu ilgtermiņā. Varbūt jāmaina nodarbošanās, varbūt jāattīsta savs bizness.

ŪDENSVĪRS

Ja daži domā, ka Ūdensvīrs nāk no kosmosa, no kādas citas galaktikas un nesaprot tavas idejas, tad die’s ar viņiem. Paši vainīgi, varbūt vēlāk kodīs pirkstos, kāpēc nav ieklausījušies un atbalstījuši. Tev jādodas uz priekšu un savs karogs jātur augstu. Ir labas iespējas izcelties darbā vai biznesā. Var gan nākties mazliet riskēt. Bet... kas neriskē, tas nedzer šampanieti - tā senāk teica. Brīvajā laikā vislabāk jutīsies ģimenes lokā.

ZIVIS

Darbi rindā sastājušies. Tu esi čakls un strādīgs cilvēks, turklāt reizumis gribas izpalīdzēt un uzņemties pašam vairāk nekā vajadzētu. Vismaz brīvdienās atpūties. Ja iespējams, nedari neko: izgulies, atpūties, meditē, aizbrauc pie dabas. Ir jāsakārto domas un jāpadomā par dzīvi - kāpēc kaut kas notiek vai nenotiek tā, kā tu vēlētos. Ja sirds brīva, tad tā var satikt tieši tādu pašu «klīstošo holandieti». Varbūt abiem uz vienu pusi?...

Svarīgākais