Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 21.aprīlim

© Pixabay

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes, prognozes

AUNS

Daudz enerģijas jāvelta darbam vai mācībām, bet Auns ir pieradis rosīties, un tas tevi nebiedē. Ir vērts meklēt jaunas peļņas iespējas vai likt priekšniecībai noprast, ka par tik ražīgu darbošanos esi pelnījis algas pielikumu. Lieldienu brīvdienās paredzamas dažādas saviesīgas aktivitātes, taču izvērtē savu paziņu loku, kurš un kādu iemeslu dēļ vēlas ar tevi kontaktēties. Svarīgas arī sirdslietas, bet tajās - pārdomu laiks.

VĒRSIS

Brīvajā laikā dažādas sabiedriskās aktivitātes: piedalīšanās pasākumos, prezentācijās un tikšanās ar draugiem. Dzīve ir jābauda, lai pēc tam var atkal ražīgi strādāt! Un darbu jau Vērsim nekad netrūkst. Tikai skaties, lai nav pārāk daudz un lai samaksa adekvāta. Garajās Lieldienu brīvdienās vēlams tālāks izbrauciens. Ceļā daudz dzirkstošu emociju, saskaņa ar mīļoto, bet brīvajiem ļaudīm intriģējoša, romantiska iepazīšanās.

DVĪŅI

Esi apdomīgs ar finanšu saistībām. Ja gatavojies kārtot kredītu vai līzingu, rūpīgi izvērtē savas iespējas. Darbā daudz pienākumu, un viss varbūt nenotiks pēc tava prāta. Nestrīdies ar priekšniecību un esi gatavs reformām vai arī meklē interesantāku, radošāku un labāk apmaksātu darbu. Garajās svētku brīvdienās daudz sabiedriskošanās - draugi un paziņas gribēs satikties, sarīkot olu kaujas, patērzēt, izklaidēties.

VĒZIS

Jāpapildina profesionālās iemaņas. Centies atrast noderīgu informāciju, pievērsies mācībām un redzesloka paplašināšanai. Viss, ko apgūsi, kaut kad noderēs, it īpaši papildu zināšanas par mūsdienu tehnoloģijām. Protams, grūti mācībās, viegli kaujā, bet ar to jārēķinās. Brīvdienās un svētkos, kā parasti, pirmajā vietā mīļie radiņi. Labprāt aicināsi visus pie sevis, klāsi baltu galdautu un rīkosi omulīgu pasēdēšanu.

LAUVA

Darbā dažādas radošas idejas, kas tiks atzinīgi novērtētas, tikai sadarbībā jāuzmanās no pārpratumiem un neskaidrībām. Pārliecinies, vai ar partneriem esat sapratušies pareizi. Ārpus darba pievērsies ģimenes jautājumiem, esi kopā ar savējiem - ieklausieties, runājieties un sniedziet cits citam atbalstu un padomus. Lieldienu brīvdienās sarīko saviesīgu pasākumu ar olu krāsošanu un ielūdz ciemos labus draugus.

JAUNAVA

Būsi noskaņots enerģiskai rīcībai, taču daudz kas atkarīgs no cilvēkiem, kas ir tavā komandā. Laba intuīcija un spējas saprast citu rīcības motīvus. Svarīga arī sirdslietu tēma - iespējami aizraujoši piedzīvojumi, kaislības un jauna iepazīšanās. Kā tajā senajā dziesmā: ak, pavasar’, ak, pavasar’, tu visiem sirdis dullas dar’. Garajās brīvdienās ļoti svētīgi būtu doties mazā ceļojumā. Izraušanās no rutīnas, jauni iespaidi, jauna enerģija.

SVARI

Daudz lietišķu kontaktu, jauni projekti, sapulces un tālruņa zvani - darba dienas paies nemierīgi un piepildīti. Taču atrodi laiku arī pats sev un atpūtai, jo jāsargās no pārslodzes un stresa. Sirdī pavasarīgi romantiskas noskaņas. Esi kopā ar mīļoto cilvēku un baudi dzīvi. Ja ir kādas nesaskaņas vai rodas kreņķi, par savām privātajām lietām nevajadzētu stāstīt citiem. Dažiem ļaudīm citu dzīves apspriešana ir kā medusmaize.

SKORPIONS

Svarīga mīlestības tēma. Ir taču pavasaris - lielisks laiks romantiskiem piedzīvojumiem. Brīvajiem cilvēkiem jaunas iepazīšanās iespējas - ja būsi atvērts un pozitīvi noskaņots, par garlaicību nebūs jāsūdzas. Naudas lietās esi apdomīgs un neiesaisties riskantos pasākumos. Kādā brīdī var izrādīties, ka liela nozīme senai draudzībai - neliedz savu padomu un atbalstu, tāpat arī nekautrējies palūgt palīdzību, ja nepieciešams.

STRĒLNIEKS

Vari ķerties pie jauniem projektiem, kā arī strādāt pie sava biznesa attīstības. Meklē jaunus lietišķos kontaktus un sadarbojies. Tajā pašā laikā darījumu partnerus rūpīgi izvērtē un svarīgās lietās turi roku uz pulsa. Brīvajā laikā dažādi pienākumi mājās un ģimenē. Laiks pavasara talkai, remontdarbiem un saimnieciskiem pārkārtojumiem. Lieldienās izklaides, pasākumi, ballīte radošā gaisotnē. Būsi kompānijas dvēsele.

MEŽĀZIS

Pārdomas par dzīvi. Vēlēsies iedziļināties cilvēkos un norisēs, izprast, kāpēc notiek tā, kā notiek. Brīvo laiku pavadi rāmi, uzkrāj spēkus, jo darbā vai biznesā peļņas periods. Kurš ir vislabākais rēķinātājs? Protams, Mežāzis. Būs idejas, kā nopelnīt vairāk. Taču naudas enerģijai jārotē, tāpēc palutini sevi ar kādu sen kārotu, skaistu pirkumu. Garajās Lieldienu brīvdienās daudz tīkamu brīžu kopā ar ģimeni, mīļiem cilvēkiem.

ŪDENSVĪRS

Mērķē uz paaugstinājumu vai algas pielikumu. Labi lietišķie kontakti un izdevīgi darījumi. Veiksme lielā mērā atkarīga no spējas ieklausīties citos un būt gatavam uz kompromisu, taču esi uzmanīgs finanšu lietās, neaizdod un neaizņemies, lai vēlāk nerodas problēmas. Brīvdienās pasākumi ar radiniekiem. Labs laiks, lai sakārtotu saimniecību, kopā strādātu un kopā atpūstos. Lieldienas sirsnīgā atmosfērā.

ZIVIS

Brīvdienu sajūta mazliet mānīga, tajā skaitā attiecībā uz Lieldienu laiku. Ja daudz vaļosies, tad darbi sastāsies rindā un vēlāk būs grūtāk tikt galā. Tāpēc nav par skādi pastrādāt arī tad, kad citi atpūšas. Tomēr vajag palutināt sevi, ģimeni, dzīvesdraugu. Lieldienās uzklāj svētku galdu. Bet, ja neesi virtuozs virtuvē, tad maltīti pasūti ar piegādi. Galvenais, lai vari brīdi pabūt kopā ar tuviniekiem un sazināties arī ar tiem, kas svešatnē.