Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 7.aprīlim

© Oksana Džadana/ F64

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes, prognozes

AUNS

Kuram gadījies redzēt sapņaini sentimentālu Aunu? Bieži tā nenotiek, bet patlaban tev pavasaris prātā un sirdī. Dažu brīdi pat darba pienākumus pildīsi bez entuziasma. Sak’, jāstrādā ir, bet domas kavējas citur. Brīvajā laikā baudi dzīvi, satiecies ar mīļoto. Ja esi viens - iepazīsties. Taču pavisam malā lietišķo jomu nolikt nevar, jo iespējami jauni peļņas varianti, kā arī piemērots brīdis ideju prezentācijām.

VĒRSIS

Tev patīk, ja viss pēc plāna, lēnītēm un pamatīgi. Taču patlaban dienas steigsies uz priekšu ātrāk par raķeti kosmosā. Tikko rīts... uzreiz jau vakars. Un tā dienu pēc dienas. Ja nav komfortabli, tad izdari tikai pašu nepieciešamāko un lielos plānus atliec uz vēlāku laiku. Vari kaut ko pamācīties, pameklēt internetā noderīgu informāciju. Bet brīvdienās organizē draugu ballīti. Kādam - aizraujoša iepazīšanās.

DVĪŅI

Diezgan grūti disciplinēties un profesionālajās lietās darboties noteiktos rāmjos. Mēģini iekārtoties tā, lai darba režīms pēc iespējas elastīgāks, lai pēc iespējas vairāk pats sev esi saimnieks un vari kādu dienu pastrādāt ilgāk, kādu - sākt rosību vēlāk. Tad būs labāki rezultāti, un tas atspoguļosies arī bankas kontā. Nedēļas nogalē iepriecini sevi un mīļos cilvēkus ar tīkamiem pirkumiem. Pavasarī jāatsvaidzina garderobe.

VĒZIS

Atkal kāds jāglābj, atkal jātraucas palīgā, jāuzklausa, jāsamīļo, jāpažēlo. Esi uzmanīgs. Dažs var to izmantot savtīgos nolūkos, jo ir taču lieliski, ja uzmundrina vai palīdz atrisināt problēmas. Tuviem cilvēkiem palīdzēt, protams, vajag, bet šoreiz svētīgi iesaistīties plašāka mēroga labdarībā. Piemēram, ziedot tiem, kam grūti kājas, vai atdot kādas lietas labdarībai. Darbā vai biznesā nemierīgi, taču var rasties jaunas iespējas.

LAUVA

Noskaņojums apcerīgs, un domas ik pa brīdim kavējas pie globālām tēmām. Taču dzīve trauc uz priekšu. Tāpēc - ja vari dot kaut mazītiņu artavu, lai kādam nezināmam svešiniekam labāk, tad dari tā. Ja ne, tad rūpējies par savu namu, savu saimi, godprātīgi paveic ikdienas darbus, jo tas arī ir ļoti svarīgi. Patiesībā labs laiks karjerai vai biznesa attīstībai. Bet brīvbrīžos... Lauva ir gatavs galantām mīlas dēkām un piedzīvojumiem.

JAUNAVA

Draugi - tā ir vērtība. It īpaši tagad, kad daudzu cilvēku viedokļi par dažādām tēmām krasi atšķiras un strīdi šķeļ. Kaut arī tev dzīvē svarīgi principi, būsi gatavs uzklausīt savējos, kas domā citādi. Brīvdienas jautrā un sirsnīgā gaisotnē. Darbā autoritātes nostiprināšanas laiks. Tavu redzējumu respektēs un atzīs par labu esam. Nekautrējies runāt par atalgojumu vai meklē jaunus sadarbības partnerus.

SVARI

Daudz pozitīvu emociju no komunikācijas un kopā būšanas ar tuviem cilvēkiem. Nedēļas nogalē aicini mīļos radiņus uz pikniku vai kopīgām pusdienām. Jauka atmosfēra un sirsnīgas sarunas. Svarīga arī sirdslietu tēma. Kaislības uzbangos kā okeāns tornado brāzmās. Ļaujies. Dzīve ir tas, kas notiek te - šodien un tagad. Profesionālajā darbībā jārēķinās ar pienākumu gūzmu, bet kārtīgs darbs tiks labi atalgots.

SKORPIONS

Nedēļas nogalē ieplāno saimniecības darbus mājās. Vari aicināt talkā radus un draugus un pēc tam sarīkot dārza svētkus vai uzklāt pusdienu galdu. Pozitīvā gaisotnē pozitīva domu apmaiņa. Kāds var piespēlēt idejas, kas noder profesionālajā jomā. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās ar tālejošu turpinājumu. Jaunā darba nedēļa ļoti aktīva. Daudz darba, bet rezultāti priecēs. Tu esi stratēģis, kas zina, ko dara.

STRĒLNIEKS

Mīlestība sildīs sirdi un iedvesmos. Ja tev ir līdzās ir mīļotais cilvēks, tad gādā par saskaņu un nedēļas nogalē noorganizē iedvesmojošu pasākumu jums diviem vien, lai ikdienas rūpes paliek kaut kur ārpusē. Bet jaunajā nedēļā gan nāksies pievērsties lietišķo jautājumu risināšanai. Spēji un negaidīti var mainīties situācijas darbā vai biznesā. Centies saglabāt mieru un apdomību. Ātrumā pieņemtie lēmumi nebūs tie labākie.

MEŽĀZIS

Mājās daudz darāmā. Tev ir spēks un enerģija, bet palīgi arī vajadzīgi. Apziņo radu saimi un brīvdienās sarīko talku. Kad labi pastrādāts, uzsauc savējiem ballīti. Ja pašam negribas klāt mielasta galdu, vari pasūtīt ar piegādi. Darbā vai biznesā nemierīgs periods. Kādas norunas var izjukt un to vietā rasties jaunas iespējas. Labs laiks ienākumu pavairošanai un jauniem projektiem. Tev ir plāns, un nekādi apstākļi to nespēs aizkavēt.

ŪDENSVĪRS

Nedēļas nogalē it kā vajadzētu parosīties mājas saimniecībā, bet prāts vairāk uz izklaidēm nesas. Aicini draugus piknikā, kaut kur aizbrauciet. Ja paliksi mājās, tad var izcelties strīdi par sīkiem sadzīves niekiem. Jaunajā nedēļā Fortūna rāda saulainu vaigu un mudina pārskatīt bankas konta ienākošos maksājumus un maciņa saturu. Iespējams, jāmeklē jauni varianti - radikāli jāmaina nodarbe vai ar joni jāmetas savā biznesā.

ZIVIS

Darba nedēļa bijusi saspringta un pasmaga, tāpēc esi godam pelnījis atpūtu - kāda vien pašam tīk! Brīvdienās izgulies, paslinko, palutini sevi ar nelielu iepirkšanās tūri un, protams, ar jautrām izklaidēm draugu pulkā. Jaunā nedēļa sāksies bez entuziasma, taču pamazām iešūposies un tad jau viss ies no rokas. Labas iespējas izcelties, labas iespējas nopelnīt un pēkšņi aizraujoši piedzīvojumi sirdslietās.