Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 31.martam

© Nora Krevneva/F64

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes, prognozes

AUNS

Tik daudz enerģijas! Pavasara sākums ir Auna zodiaka zīmes laiks, kad jānoskaņojas jauniem plāniem. Tev netīk gremdēties apcerēs un atmiņās - kas bijis, tas bijis, jāiet tālāk. Tikai nedari neko steigšus, lai arī kā gribētos. Kā smejies, ātri tikai blusas ķer, bet... tad tās var izsprukt no pirkstiem... Tā kā esi sabiedrisks cilvēks, līdzās ir draugi, kam vienmēr vari pajautāt padomu. Vai ņemsi vērā - tas jau ir cits jautājums.

VĒRSIS

Senākos laikos teica: «Strādāt negribas... laikam būšu dzejnieks...» Tas - ar smaidu, simboliski un nekādi neaizskarot Pēgasa pavēlniekus. Darbarūķis tu esi kārtīgs, bet dvēselē ir radošā stīga. Šajā periodā vairāk gribēsies izpaust tos talantus, par kuriem lietišķās sadarbības partneriem vai darba devējiem mazāk zināms. Brīvdienās pievērsies mīļotajam hobijam. Tas sniegs prieku un palīdzēs atslēgties no profesionālajām tēmām.

DVĪŅI

Nedēļas nogalē jutīsies savā elementā - sabiedriskās aktivitātes, tikšanās ar draugiem, jauna informācija, varbūt arī kādas interesantas baumas vai klačiņas. Ar tām pēdējām gan uzmanīgi. Neizplati tālāk ziņas par citiem cilvēkiem vai to, par ko pats neesi pārliecināts, jo var rasties neveiklas situācijas. Darba nedēļā veiksme būs ar tevi. Spīdoši demonstrēsi savus talantus un veiksmīgi sāksi jaunus projektus.

VĒZIS

Netērē laiku tukšās pļāpās un neauglīgos pasākumos. Draugu tusiņi ir jauki, bet patlaban vēlams iztikt bez tiem - iztērēsi laiku, bet atdeve maza, tostarp arī pozitīvo emociju ziņā. Labāk nedēļas nogalē palutināt sevi ar skaistumsalona vai SPA apmeklējumu, labu literatūru vai ielūkošanos kādā kultūras pasākumā. Darbā vai biznesā daudz iespēju: doties augšup pa karjeras kāpnēm, mainīt spēles laukumu, sākt ko pilnīgi jaunu.

LAUVA

Savējie - tā ir vērtība, tas ir spēks, kas atbalsta svarīgos brīžos, ar ko var izrunāties no sirds un arī kopā paklusēt. Nedēļas nogalē izbaudīsi burvīgus brīžus kopā ar saviem mīļajiem. Daudz pozitīvu emociju, kas būs nepieciešamas jaunajā darba cēlienā. Profesionālajā jomā ļoti nemierīgi. Plāni var mainīties, norunas izjukt, un tev jāmēģina glābt situācijas. Pēkšņi var nākt atskārsme, ka nepieciešamas jaunas zināšanas.

JAUNAVA

Nedēļas nogale pacilātā gaisotnē - kādam siltas jūtas pret it kā nejauši satiktu svešinieku, citam daudz darīšanu un sarunu ar radiņiem. Labs laiks dienišķiem mājas darbiem un piknikam vai pusdienām ģimenes lokā. Jaunajā nedēļā kārtojami lietišķie jautājumi, kuros cits varbūt apjuktu, bet tev ar «ekseļiem» datorā vai prātā viss kārtībā. Ja vajadzēs - sarēķināsi izdevīgumu, ja vajadzēs - ar dzelžainu loģiku pierādīsi savu taisnību.

SVARI

Ieskaties skapī - pienācis sašķirot sezonas drēbes. Vai visas vajadzīgas, un vai visas vēlāk valkāsi? Varbūt tās, kas gluži kā jaunas, atdodamas labdarībai, bet pārējās otrreizējai pārstrādei. Pavasarī gribas atsvaidzināt garderobi. Nopērc sev ko skaistu sirdspriekam. Darbā daudz pienākumu. Esi uzmanīgs, ja darbs ar dokumentiem vai projektiem. Pat sīka kļūdīšanās var radīt problēmas. Bet visādi citādi tavu darbu novērtēs.

SKORPIONS

Pozitīvs skats uz dzīvi un garastāvoklis mazliet aušīgs. Tas nav tev raksturīgi, bet pavasaris dara savu. Kāds ar pilnu krūti metīsies romantiskos piedzīvojumos, kāds cerēs un ilgosies. Tiesa, dzīvei jau ir arī praktiskā puse. Brīvdienās labs laiks saimniecības darbiem, daudz paveiksi. Darbā vai biznesā lieli plāni un skaidrs redzējums, kā tos realizēt. Vienīgi kolēģi vai darījumu partneri var izstādāt pigorus.

STRĒLNIEKS

Privātā dzīve svarīgāka par citām jomām. Ja esi nolēmis veikt pārmaiņas mājoklī, iegādāties mēbeles vai interjera priekšmetus - dari tā. Jaunas lietas nes pozitīvu enerģiju un priecē acis. Dažādas problēmas iespējamas sirdslietās: gan strīdi, gan nesaprašanās. Mēģini savaldīties, uzklausīt otru cilvēku un viedokli kādu brīdi paturēt pie sevis. Tāpat arī darbā - necenties risināt citu problēmas vai savu taisnību pasniegt kā vienīgo pareizo.

MEŽĀZIS

Tu esi īstens saimnieks, un pavasaris ir jaunu darbu cikla sākums. Prātā plāns, kas paveicams mājas saimniecībā, bet vajadzētu to arī uzlikt uz papīra un izveidot tāmi. Labs laiks peļņai, bet ar tēriņiem jābūt apdomīgam un jāizpēta cenu piedāvājums. Brīvdienās kopā ar mājiniekiem daudz paveiksiet, bet atrodi laiku arī sirdslietām. Mīļotais cilvēks negrib redzēt tevi tikai strādājam. Tomēr jaunajā nedēļā ar to vien būsi aizņemts.

ŪDENSVĪRS

Vajag aizbraukt pie dabas, izlaist kādu līkumiņu pa Latvijas skaistajām vietām vai doties uz kādu no kaimiņvalstīm nedēļas nogalē izvēdināt galvu. Darbā dienas saspringtas, vajadzēs prezentēt ieceres, pārliecināt kompanjonus vai kolēģus. Radīsies arī jauni finanšu plāni un interesantas idejas par peļņu. Tu esi ideju cilvēks, bet jaunas zināšanas nekad nav par skādi. Piesakies tālākizglītības kursos vai atrodi noderīgas tiešsaistes lekcijas.

ZIVIS

Ja citkārt gribas brīvo peldējumu un rāmu ritmu, tad tagad būsi īsts enerģijas virpulis. Spēsi darīt vairākas lietas vienlaikus, risināsi lietišķos jautājumus, dosi padomus citiem. Brīvdienas draugu lokā - jautra ballīte, kopīgs pārgājiens, asprātīgas sarunas. Kādam sirdī iedzirkstīs saulstariņš un radīsies simpātijas. Labs laiks mīlestībai, dzīves baudīšanai. Pēc saspringtām dienām tikšanās ar mīļoto būs sirsnīgas un veldzējošas.