Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 24.martam

© Pixabay

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes, prognozes

AUNS

Dungodams jautri uzmundrinošu dziesmiņu, Auns apzvanīs tuvākos draugus un aicinās doties pārgājienā, piknikā vai uz klubiņu. Nedēļas nogale jāpavada lustīgi, lai spēks jaunajai nedēļai. Kādam sirdī pavasarīgas simpātiju dzirkstis vai siltas jūtas pret senu paziņu. Darbā būs jāstrādā ar atdevi un varbūt vairāk nekā parasti.

VĒRSIS

Prāts nemierīgs. Stabilitāti mīlošajam Vērsim tāda sajūta, ka apkārt notikumi, par kuriem nav vajadzīgās informācijas un kurus nevar kontrolēt. Izrunājies ar kolēģiem, tuviniekiem un draugiem, un drīz vien sapratīsi, kas rada bažas. Patiesībā - dzīves sīkumi. Lielisks laiks karjerai vai biznesa attīstīšanai.

DVĪŅI

Gādā par mieru un saticību mājās. Var gadīties, ka radiņi grib pakašķēties ar tevi vai savā starpā, un situācijas ir jārisina. Nepārdzīvo, nerunā paaugstinātos toņos, bet iedziļinies. Un vispār - labāk būtu, ja tu brīvdienās kopā ar savējiem izplānotu pasākumus ārpus mājas. Jaunā darba nedēļa sekmīga. Daudz ideju, labi ienākumi.

VĒZIS

Tu allaž esi mīļi gaidīts draugu lokā un brīvdienās būsi kāda pasākuma dvēsele. Pēc sirsnīgas kopā būšanas jauku emociju pietiks ilgam laikam. Tikai nekārto ar draugiem lietišķus darījumus, šīs lietas jānošķir. Jaunā nedēļa ritēs ierastās sliedēs, vienīgi pēkšņi var atklāties, ka pietrūkst kādu zināšanu. Ja tā - ar steigu jāmācās.

LAUVA

Savējie ir spēks un atbalsts, un nedēļas nogale ģimenes lokā būs lieliska. Joki, sarunas, izbrauciens vai pikniks. Kādam gan pārdomu brīžus var sagādāt sirdslietas - vēlmes nesakrīt ar reālo situāciju, un jādomā, ko lietas labā darīt. Darbā gūsi atzinību, bet, ja esi priekšnieks vai uzņēmējs, tad esi gatavs ātri reaģēt uz problēmsituācijām.

JAUNAVA

Kaut arī šķiet, ka mājas saimniecībā viss nav tik perfekti kā gribētos, brīvdienās ar kārtošanu un tīrīšanu neaizraujies. Mājinieki negribēs iesaistīties, arī pašam darbi neies no rokas. Labāk apmeklēt kādu pasākumu, amatnieku tirdziņu vai aizbraukt pie dabas. Jaunajā nedēļā daudz pienākumu darbā. Runā par atalgojumu.

SVARI

Ieplāno pavasara talku vai mājokļa uzpošanu. Uzaicini palīgā draugus - kopā raitāk un jautrāk. Kad pastrādāts, tad īstā reize piknikam un grila sezonas atklāšanai vai arī omulīgai vakarēšanai pie vīna glāzes vai tējas tases. Jaunajā nedēļā darbā veiksme un atzinība, bet uzmanīgam jābūt, ja kārtojamas darīšanas ar iestādēm. Labāk atlikt.

SKORPIONS

Romantika. Sirdī saules zaķīši vai sniegpulksteņi... Vārdu sakot, pavasaris. Sarīko pasākumu divvientulībā, bet, ja esi sirdī brīvs, izej sabiedrībā. Varbūt satiksi radniecīgu dvēseli un uzdzirkstīs simpātijas. Darbā mainīgas situācijas, kas tevi darīs bažīgu. Jārunā par pienākumu sadali un atalgojumu.

STRĒLNIEKS

Daudz emociju. Jūtīgi uztversi situācijas, cilvēku izteikumus, kaitinās neizdarība un nenoteiktība. Brīvdienās vislabāk jutīsies mājās. Nesteidzīgi apdarīsi saimniecības darbus. Ja vēlies sabiedrību, tad ielūdz draugus, ar ko tīkami vadīt laiku intelektuālās sarunās. Jaunajā nedēļā darbā nemierīgi, bet finanšu jomā veiksme.

MEŽĀZIS

Paļaujies uz pieredzi un loģiku, jo intuīcija šoreiz var pievilt. Plāno, rēķini, un veiksme būs ar tevi. Kādam var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm un caur to arī iespējas nopelnīt. Attiecībā uz naudas lietām pratīsi pieņemt pareizos lēmumus. Taču privātajā dzīvē iespējams neliels sajukums un neprognozējamas situācijas.

ŪDENSVĪRS

Neklausi nevienu, bet dari tā, kā pats uzskati par pareizu. Var gadīties, ka citu ieteikumi ir aplami. Pašam būs interesantas idejas, tostarp naudas lietās. Raksti projektus, plāno jaunus peļņas variantus. Ja bankas konta stāvoklis priecē, tad brīvdienās palutini sevi un savus mīļos ar jaukiem pirkumiem, maltīti restorānā vai izklaides pasākumu.

ZIVIS

Būsi mīļi gaidīts draugu pulkā uz jestru izklaides pasākumu - varbūt ballīte, varbūt pikniks dabā, varbūt danči klubā. Būs jautri, un pozitīvo emociju un enerģijas pietiks visai jaunajai darba nedēļai. Kolēģi vai darījumu partneri gaidīs no tevis idejas, bet neatdod tāpat vien. Visam sava cena. Ja darīšanas ar ārzemēm, esi uzmanīgs.