Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 17.martam

© Pixabay

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes, prognozes

AUNS

Nedēļas nogalē vari doties iepirkšanās tūrē. Prieks par jaunām štātēm un īsti pavasarīgs noskaņojums, kad gribas uzcirsties un doties baudīt dzīvi. Izej sabiedrībā, būs interesanti, jautrība mutuļos, kādam arī iepazīšanās un mīlas piedzīvojumi. Darbā daudz jāstrādā, bet ar tavu neizsīkstošo enerģiju panākumi garantēti.

VĒRSIS

Pirmajā vietā sirdslietas. Daudz emociju un pat ļoti vētrainas. Palēnām tuvojas pilnmēness... Ja ar mīļoto cilvēku kas apspriežams un izrunājams, tad dari to konstruktīvi. Brīvajiem ļaudīm jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm. Profesionālie panākumi nāks ar sūru darbu, bet ienākumi patīkami iepriecinās.

DVĪŅI

Daudz rūpju saistībā ar mājas lietām. Kādam jārisina saimnieciskie jautājumi, kādam pedagoģiskie, kādam attiecību peripetijas. Nedēļas nogale tā arī paies, un skat, atkal darbā jāiet. Tur pat elpu varēsi atvilkt, jo viss zināms, viss atstrādāts un iet no rokas. Galvenais - ievēro precizitāti.

VĒZIS

Tu allaž esi mīļi gaidīts draugu lokā un brīvdienās būsi kāda pasākuma dvēsele. Pēc sirsnīgas kopā būšanas jauku emociju pietiks ilgam laikam. Tikai nekārto ar draugiem darījumus, šīs lietas jānošķir. Jaunā nedēļa ritēs ierastās sliedēs, vienīgi pēkšņi var atklāties, ka pietrūkst kādu zināšanu. Ja tā - ar steigu jāmācās.

LAUVA

Ļoti jādomā par finansēm. Tev dāsna sirds un plašs vēriens, tāpēc vienā brīdī var izrādīties, ka makā vai bankas kontā svilpo vējš. Izeja ir - meklēt variantus, kā nopelnīt vairāk. Maini darbu vai uzņemies papildu pienākumus. Vari arī mērķēt augstāk pa karjeras kāpnēm, tikai tad jārēķinās, ka ies ļoti nemierīgi.

JAUNAVA

Emocionāli nemierīgs laiks. Pārdomas par dzīvi, par notikumiem pasaulē. It kā jau dienas rit savu gaitu, bet tik un tā prātā visādas domas. Vislabāk būtu nedēļas nogalē sarīkot radu tusiņu. Savējo atbalsta un stiprā pleca izjūta ir neatsverama. Darba nedēļā daudz pienākumu, bet arī labas peļņas iespējas.

SVARI

Brīvdienās daudz darba mājās - ģenerāltīrīšana, garderobes kārtošana, komunikācija ar radiniekiem. Darāmais ies no rokas, atliks laiks pašam sev, lai pievērstos mīļotajam hobijam vai nodotos kulinārijas eksperimentiem virtuvē. Svarīga arī attiecību tēma. Darbā lieliskas iespējas izcelties ar idejām.

SKORPIONS

Nedēļas nogalē ar prieku rosīsies savā saimniecībā. Iedvesmosi mājiniekus, un kopā daudz izdarīsiet. Būs prieks par paveikto un sirsnīga pasēdēšana pie pusdienu vai vakariņu galda. Attiecībās ar mīļoto - romantiskas noskaņas. Svarīgos darba jautājumos paļaujies gan uz savām zināšanām, gan intuīciju.

STRĒLNIEKS

Tava ģimene ir spēks un atbalsts, kad jāpieņem būtiski lēmumi. Pastāsti, kas uz sirds, un arī uzklausi un atbalsti savus mīļos, ja padoms vajadzīgs viņiem. Darbā nemierīgi. Iespējams, kādā brīdī būsi sašutis par kolēģu vai sadarbības partneru neizdarību. Centies uz visām situācijām raudzīties ar optimismu. Tu to proti.

MEŽĀZIS

Ja kāds lūdz padomu, neliedz to. Tavas zināšanas, pieredze un autoritāte šajā periodā spēlēs būtisku lomu. Palīdzot citiem, arī pats gūsi jaunu pieredzi. Brīvdienās vēlams neliels izbrauciens, ekskursija vai pikniks ar draugiem brīvā dabā. Jautrība, joki un pozitīvisms. To enerģijas devu vajadzēs darba nedēļā.

ŪDENSVĪRS

Ja gribas sēdēt pie loga, skatoties, kā pavasaris vēl mazliet ar ziemu spēkojas, un teikt, ka viss ir slikti, tad uzraksti uz lapiņas visus šī brīža mīnusus un plusus. Pēdējo noteikti būs vairāk. Turklāt ar savu šarmu spēsi panākt daudz, atrisināt svarīgus jautājumus un kādā sirdī iedegt simpātiju dzirksti.

ZIVIS

Garīgais pacēlums - neraugoties uz to, ka ik pa brīdim prātā iezogas arī kāda pesimistiska doma. Pasaule nemierīga, bet ikdienas darbus neviens nav atcēlis. Šis periods ir lielisks, lai tu parādītu profesionālās spējas un veidotu jaunus kontaktus. Kādas sadarbības problēmas var rasties, bet ar to tiksi galā. Tikai - bez emocijām!