VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 10.martam

© Lauris Aizupietis/F64

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes, prognozes

AUNS

Tu esi sabiedrības dvēsele. Brīvdienas draugu lokā būs izdevušās - sirsnīgas sarunas un diskusijas par globālām tēmām, viedokļu apmaiņa, sīki strīdiņi un izlīgšana pie tējas tases vai vīna gāzes. Pēc tik aktīvas komunikācijas gribēsies atpūsties un pabūt vienatnē. Jaunajā darba nedēļā parādīsi, uz ko esi spējīgs. Panākumi un atzinība.

VĒRSIS

Prāts nemierīgs. Emocionāli dzīvosi līdzi pasaules notikumiem, un tas ietekmēs garastāvokli. Ko darīt? Vari noziedot kādu artavu labdarībai - tiem, kam grūti. Nedēļas nogalē pozitīvas emocijas no tikšanās ar draugiem - aizbrauciet pie dabas, sarīko dārza svētkus. Darbā jāvelk smagais arkls, bet raža priecēs.

DVĪŅI

Tu esi optimists un arī problēmsituācijās atradīsi pozitīvus momentus un risinājumus. Tā jau saka: melnā krāsa apvieno sevī visas citas, tikai ko kuru reizi ieraugām. Darbā būsi pirmajās rindās un palīdzēsi kolēģiem gan ar padomu, gan praktiski, gan uzmundrināsi, iedvesmosi. Interesantas norises iespējamas saistībā ar ārzemju tēmu.

VĒZIS

Nedēļas nogalē atpūties - nav nekur jātraucas, nekas nav jārisina. Iespējams, pats būsi iedomājies, ka bez tavas līdzdalības un padomiem pasaule aizies bojā, bet tā ir šķietamība. Jaunajā nedēļā aktuāli kļūs lietišķie jautājumi vai darīšanas iestādēs. Svarīgas arī sirdslietas, dzīve var uzdāvāt neparastus, galvu reibinošus piedzīvojumus.

LAUVA

Ballīte! Brīvdienas ļoti piemērotas saviesīgām aktivitātēm, smiekliem, jokiem un sirsnīgai kopā būšanai ar draugiem. Būsi kompānijas dvēsele un ņemsi organizatoriskos grožus savās rokās. Vai gan Lauva var citādi? Darba nedēļā Fortūna būs tev labvēlīga - daudz izdarīsi un arī iegūsi slavas lauru vainagu.

JAUNAVA

Ak, pavasar’, ak, pavasar’... - bija tāda dziesmiņa par to, ka sirdis dullas kļūst, un tas šoreiz par tevi. Mīlestība iedvesmos, kaislības cels spārnos... Bet darbi? Arī tajos veiksies. Lielisks laiks darba maiņai vai biznesa attīstībai. Ģimenes cilvēkiem rūpes par savējiem un īpaši jāpievēršas pedagoģiskiem jautājumiem.

SVARI

Mājās jāievieš kārtība un jāpārskata garderobe. Ziemas drēbes noliekamas tālākā skapja stūrī vai atdodamas labdarībai. Varbūt jānomazgā logi, lai saulīte iespīd spožāk, arī āra teritorijas sakopšanā roka jāpieliek. Nedēļas nogale rosīga un izdevusies. Arī darbā veiksmīgs laiks, daudz paveiksi un atrisināsi ierūsējušus jautājumus.

SKORPIONS

Gādā par saticību ar otro pusīti. Ja viedokļi atšķiras, nesāc uztiept savu kā vienīgo pareizo. Var sākties strīds, kas ieņem destruktīvu formu, un tad kā divi buki, kas ar ragiem saķērušies - ne pa labi, ne pa kreisi, ne uz priekšu, ne atpakaļ. Labāk padomā par romantisku pasākumu. Darbā viss ritēs savu gaitu - kā esi plānojis.

STRĒLNIEKS

Ar krietna saimnieka skatu pārlūkosi mājas saimniecību, un atradīsies daudz darāmā. Tā tās brīvdienas paies. Tā kā esi sabiedrisks cilvēks, varbūt jāapvieno lietderīgais ar patīkamo un jāsaaicina uz talku draugi. Vispirms darbs, pēc tam ballīte. Jaunā nedēļa profesionālajā jomā rosīga un nemierīga, bet vēlāk cipars bankas kontā priecēs.

MEŽĀZIS

Kas mīlējas, tas ķīvējas - tā senāk teica. Attiecību tēmā diezgan liela spriedze. Mīļotajam cilvēkam var būt atšķirīgi uzskati gan sadzīviskos, gan globālos jautājumos. Nesāc strīdu un necenties pierādīt, ka tava taisnība ir vienīgā pareizā. Brīvajiem ļaudīm piedzīvojumi un iepazīšanās neparastos apstākļos. Labs laiks peļņai.

ŪDENSVĪRS

Enerģijas netrūks, un šis ir īstais brīdis, lai realizētu sen izlolotas ieceres. Spēsi iedvesmot citus un atrast domubiedrus. Ja šobrīd strādā algotu darbu, tad ies diezgan nemierīgi, bet tu tur maz ko varēsi ietekmēt. Varbūt jāpievēršas savam biznesam. Svarīga arī attiecību tēma - daudz emociju, daudz ilgu, daudz sapņu par nākotni.

ZIVIS

Marts ir Zivju zīmes valdīšanas laiks, tāpēc jāsvin dzīve! Nedēļas nogalē jautra pasēdēšana ar draugiem, kādam romantiski piedzīvojumi, kādam prāts nesas uz dullībām. Atpūties un izklaidējies. Jaunajā nedēļā darbā nekādas atlaides netiks dotas. Priekšnieki vai partneri no tevis gaidīs idejas un projektus. Ceļā var gadīties arī pa kādam skauģim.

Svarīgākais