VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 3.martam

© Ģirts Ozoliņš/F64

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes, prognozes

AUNS

Mazliet nerātns un aušīgs garastāvoklis, kā jau tad, kad gaisā jaušas pavasara vēsmas. Daudz sirsnības arī - gribēsi samīļot visus labos cilvēkus, pateikt uzmundrinošu vārdu, uzdāvināt kādu skaistu nieku vai pirmo sniegpulksteni. Darbā viss ritēs savu gaitu, bet vajadzētu pārskatīt finanses, varbūt jāliek priekšniecībai noprast, ka esi pelnījis algas pielikumu.

VĒRSIS

Kurš pirmais birojā vai attālinātā darba virtuālajā telpā? Protams, čaklais Vērsis. Jākārto lietišķie jautājumi, jāpieskata kolēģi vai padotie - vienā rokā tālrunis, ar otru tiek klabināta datora klaviatūra. Kā tāds cilvēks orķestris. Nedēļas nogalē labi atpūties, jo darba skrējiens bija un būs. Vislabākā atpūta, sarīkojot pikniku vai sportisku pasākumu ar draugiem.

DVĪŅI

Nedēļas nogalē gribas ļauties laiskai sapņošanai un nekā nedarīšanai. Izgulies, palasi grāmatu, noskaties filmu vai koncertu un atpūties. Roka gan dažu brīdi sniegsies pēc mobilā telefona, lai ielūkotos sociālajos tīklos, bet labāk nevajag - vari uzdurties negatīvai informācijai un kašķīgiem komentāriem, kas bojā garastāvokli. Jaunā darba nedēļa radoša un veiksmīga.

VĒZIS

Ja arī rodas vēlme kā cāļu māmulītei mīļos cilvēkus paņemt zem spārna, pažēlot un palutināt - šoreiz no tā maz labuma. Diez vai kāds lielo paldies pateiks, tikai iztērēsi enerģiju. Velti laiku savām interesēm. Sirds sāk ilgoties pēc tālākām zemēm, tāpēc brīvdienās izpēti ceļojumu maršrutus. Jauka atpūta ar draugiem krodziņā. Darba nedēļā - bez īpašiem kāpumiem vai kritumiem.

LAUVA

Nedēļas nogalē mīļuprāt uzņemsi viesus un būsi kompānijas dvēsele. «Mans nams - mana pils!» ir Lauvas devīze, un šajā pilī atrodas vieta gan ģimenei, gan tuviem draugiem. Sirdslietās arī svarīga kopā būšana, atbalsts un spēja skatīties ne tikai vienam uz otru, bet abiem kopā nākotnē. Jaunajā nedēļā var nākties kārtot darīšanas iestādēs vai ar komunālajiem dienestiem.

JAUNAVA

Domīgs garastāvoklis un sajūta, ka apkārt notiek kas svarīgs, par ko tu neesi informēts. Pārdomā vienatnē aizvadītās nedēļas notikumus, varbūt atmiņā uzplaiksnīs kāda nesaprotama situācija un intuīcija pateiks priekšā, par ko stāsts. Brīvdienās apdari mājas darbus, bet jaunajā nedēļā gatavojies uz aktīvu strādāšanu - lielajai pienākumu gūzmai var pievienoties jauni.

SVARI

Radoša iedvesma un garīgais pacēlums. Kad pēdējo reizi brīvdienas sagādājušas tādu prieku? Vari doties ar draugiem uz kultūras pasākumu, pavadīt kādu vakaru klubā vai krodziņā. Brīvajiem ļaudīm viens acu skats sirdī var iemest dzirkstelīti, pāriem likt ieraudzīt otru kā no jauna. Darbā no tevis gaidīs jaunas, oriģinālas idejas vai nopietnu biznesa plānu.

SKORPIONS

Ar kārtīga saimnieka skatienu brīvdienās novērtēsi mājoklī darāmo. Kaut kas jāsakārto, kaut kas jāremontē, kādam arī iedvesma rosīties virtuvē un izmēģināt jaunu ēdiena recepti. Tā tās dieniņas paies, un, skat, atkal klāt jauns darba cēliens. Tas solās būt sekmīgs: ideju netrūks, enerģijas arī. Tikai dažu brīdi domas vairāk kavēsies pie sirdslietām, nevis darba.

STRĒLNIEKS

Derētu kaut kur aizbraukt, kaut vai uz Lietuvu vai Igauniju. Tagad daudzi mūsējie šos maršrutus iecienījuši, jo tur izklaižu dzīve atgriezusies daudzmaz ierastās sliedēs. Darbā ies diezgan nemierīgi, jo priekšniecībai vai kolēģiem savi «tarakāni» galvā. Un beigās var izrādīties, ka viss jārisina tev. Labāk paturi viedokli pie sevis un izdari, kas jādara.

MEŽĀZIS

Ja kāds pajoko, ka Mežāzim acīs naudiņas griežas - neapvainojies. Tev piemīt laba izpratne par materiālo pasauli un intuīcija uz izdevīgumu. Patlaban ir īstais laiks, lai palielinātu ienākumus: uzņemoties papildu darbus, meklējot jaunu vietu vai pievēršoties privātam biznesam. Lai īstenotu ieceres, iespējams, kaut kas jāpamācās. Brīvajā laikā dodies izbraucienā.

ŪDENSVĪRS

Būsi uzmanības centrā: cilvēki atzīs tavu autoritāti un ieklausīsies padomos, viegli veidosies kontakti, ātri izdosies vienoties par darījumiem. Kāda lietišķa sadarbība var pārvērsties privātā draudzībā vai simpātijās. Brīvajā laikā ieplāno svarīgus mājas darbus. Iespējams, kaut kas jāremontē, jāsakārto, jānomaina sadzīves tehnika. Īstens saimnieks zinās, kur pielikt roku.

ZIVIS

Pavasaris aiz loga un sirdī! Mazliet vieglprātīgs noskaņojums, veroties logā, kā putni sāk trallināt un kaķi dziedāt serenādes. Starp citu, 1. marts esot Pasaules kaķu diena... Brīvajā laikā dodies pastaigās vai satiecies ar draugiem. Darbā godprātīgi izdari to, kas jādara, bet pārlieku nepūlies. Diez vai kāds īpaši novērtēs. Turklāt darbs nav... ne zaķis, ne kaķis - neaizbēgs.