VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 24.februārim

© Pixabay

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes, prognozes

AUNS

Gaisā jau pavasarīgas nojausmas, un gribas tikt ārā no pelēcīgas ikdienības. Iepriecini sevi ar iepirkšanos nedēļas nogalē - garderobē prasās košākas krāsas. Prieku sagādās arī jautra komunikācija ar draugiem. Varbūt sarīkot brīvdabas pikniku? Darba nedēļa enerģiska. Auns atkal demonstrēs mērķtiecību. Kā teicis Rainis: kas zina, ko grib, spēj visu, ko grib.

VĒRSIS

Vērsis - Zemes stihijas pārstāvis, un tā liek stāvēt abām kājām uz zemes un pārvaldīt materiālo pasauli. Bet vajag reizēm vieglumu un brīvo lidojumu! Noliec malā ikdienas rūpes un brīvdienās izdari ko neordināru un mazliet neprātīgu. Sirds līksmos, un jaunajā nedēļā pie darbiem ķersies ar pavisam citu iedvesmu. Oriģinālas idejas - kolēģi brīnīsies un apbrīnos.

DVĪŅI

Diez ko negribas nodarboties ar svarīgām lietām, uzņemties atbildību, risināt nopietnus jautājumus, bet nāksies. Iespējams, jāpalīdz kādam no ģimenes tikt galā ar iestādēm vai dokumentiem. Ja ģimenē ir atvasītes, tad nepieciešams padoms saistībā ar mācībām. Kādam var nākties kārtot komunālos jautājumus. Salīdzinājumā ar sadzīves rūpēm darbs šķitīs kā atpūta.

VĒZIS

Brīvdienās, kā parasti, vissvarīgākā - ģimene. Būsi ieplānojis kopīgus mājas darbus, pusdienas radu lokā un kopīgu pasēdēšanu. Vispirms gan apspriedies ar savējiem, lai nesanāk tāds kā piespiedu pasākums. Darbā daudz emociju. Ja kāds kolēģis būs slinkojis vai pret pienākumiem izturējies nevīžīgi, tad dabūs vēju. Bet katru nieku gan nevajag ņemt tuvu pie sirds.

LAUVA

Filozofiski apcerīgs garastāvoklis. Brīvdienās gribas aizbraukt pie dabas. Uz vietu, kur var izjust tās nepieradināto spēku. Piemēram, Kolkasragu, kur viļņi viļņus šķeļ. Ikdienas dzīvē atgriezīsies ar možu garu. Darbā vai biznesā jauni projekti, pienākumu maiņa un nemierīga gaisotne. Mēģini gūt kādu labumu - algas pielikumu vai vienoties par lielāku peļņas daļu.

JAUNAVA

Nedēļas nogalē putekļu sūcējs robotiņš dūc, slotas un sūkļi pa gaisu - Jaunava nolēmusi sarīkot lielo ģenerāltīrīšanu. Mīļie mājinieki, pamūk kur kurais! Pēc tādas kārtīgas izplosīšanās gribas palutināt sevi, pasūtot gardu maltīti no restorāna. Jaunajā nedēļā tavs perfekcionisms tiks novērtēts darba jomā. Būsi atbildīgs par svarīgiem projektiem un lieliski tiksi ar visu galā.

SVARI

Brīvdienās vajadzētu mazu izkustēšanos - enerģisku pārgājienu pa dabas takām vai izbraucienu pa skaistām vēsturiskām vietām. Ja vēl arī paspēsi uzpost mājokli un palutināt savus mīļos ar smaržīgām, tikko ceptām kanēļmaizēm, tad nedēļas nogale tiešām izdevusies. Darbā vajadzēs apgūt ko jaunu. Tiešsaistes kursu piedāvājumā atradīsi tieši to, kas vajadzīgs.

SKORPIONS

Gribas lidot pussolīti virs zemes, jo ir romantiski iedvesmojošas sajūtas. Ja esi ar kādu kopā, sarīko brīvdienās pasākumu divvientulībā. Ja esi brīvs, varbūt paveiksies neparastos apstākļos satikt neparastu cilvēku. Jaunajā nedēļā svarīgi pievērsties naudas lietām. Iztaisi revīziju rēķinos un kontā un pārskati līgumus. Var rasties iespējas nopelnīt vairāk.

STRĒLNIEKS

Lūdzu nekaitināt! Strēlnieks ir uz emocionāla viļņa un gatavs uzdzirksteļot pat vismazākā iemesla dēļ. Tavā dabā nav ilgi turēt ļaunu prātu, bet arī par sīkām ķildām vai «uzbraucieniem» kāds var apvainoties. Vai to vajag? Lai gūtu līdzsvaru, brīvdienās dodies garākā pastaigā vai baudi ziemīgas sportiskās aktivitātes. Jaunajā darba nedēļā jādomā par peļņas palielināšanu.

MEŽĀZIS

Apcerīgas noskaņas un filozofiskas pārdomas par globālām tēmām. Brīvdienās mazāk lasi vai skaties ziņas un sociālajos tīklos vērties nepavisam nevajag. Daudz negatīvas informācijas. Labāk sazinies ar draugiem, sarīko attālināto ballīti vai āra pikniku. Jaunajā nedēļā vēlams apgūt ko jaunu. Savukārt attiecībās jāgādā par saskaņu. Kaislības dzirksteļos.

ŪDENSVĪRS

Līdzās ir domubiedri, kas saprot tavas domas no pusvārdiem vai vispār bez tiem. Brīvdienas aizritēs intelektuālās sarunās un ideju apmaiņā. Kaut kas no draugu ieteikumiem būs liekams lietā praktiski. Mājās var nākties veikt nelielus remontdarbus. Dari to rūpīgi, bet, ja aicini meistarus, tad pārbaudi darbu kvalitāti. Pievērs uzmanību finansēm, varbūt ir iespējas nopelnīt vairāk.

ZIVIS

Mazliet sapņains noskaņojums, bet tam ļauties īsti nebūs laika. Nu, varbūt pavisam nedaudz... Piektdienas vai sestdienas vakarā izbaudi kādu glāzi laba aroniju vīna un sirsnīgu patērzēšanu ar draugiem. Taču kopumā šis periods ļoti aktīvs un ražīgs. Brīvdienās jāsaplāno nākamās nedēļas darbi, lai nav aizķeršanās. No paveiktā apjoma atkarīgs cipars bankas kontā.