VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 17.februārim

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes, prognozes

AUNS

Auna dāma uzkrāso koši sārtas lūpas, Auna kungs uzsien sarkanu kaklasaiti - Valentīndienas svinībām gatavi! Drošības nolūkos klātienes ballītes rīkot gan nevajadzētu, bet arī tiešsaistes telpā jauki brīnumi notiek. Un, protams, divvientulībā. Darba nedēļā veiksme būs ar tevi - garastāvoklis labs, darbi iet no rokas, arī bankas kontā tīkams cipars.

VĒRSIS

Vērša princips: kas lēni nāk, tas labi nāk. Vai arī: ātri tikai blusas ķer. Tāda sajūta, ka jāmostas no ziemas sastinguma, kaut arī līdz reālajam pavasarim vēl krietns brītiņš. Toties iedvesmo Valentīndienas sirsniņsvētki un dvēselē lakstīgalu balsis. Ja strādā algotu darbu, tad būs diezgan nemierīgi. Varbūt jādomā par savu biznesu. Labāk tam, kurš pats sev kungs un saimnieks.

DVĪŅI

Ja nedēļas nogale dāvā jauku laiku, tad kas gan var būt labāks par došanos pie dabas. Varbūt ne tur, kur burzma un viens otram uz papēžiem min, bet tur, kur klusumā var baudīt divvientulību. Iziešana ārpus mājas nāks par labu attiecībām. Darbā iespējamas saspringtas situācijas, bet, ja priekšniecība vēlas koriģēt vai pamācīt, strīdos neielaidies. Būs mierīgāk.

VĒZIS

Sirds ilgojas pēc ballītes un saviesīgām aktivitātēm... Ko nu varaskungi šobrīd atļauj, tā ir... Bet Valentīndienas pikniks šaurā lokā brīvā dabā būs izdevies. Brīvajiem ļaudīm jauka iepazīšanās. Darbā: tikšanās, sapulces - dienas ritēs strauji un dinamiski. Iespējas palielināt ienākumus, taču rūpīgi izvēlies, ar ko gribi sadarboties. Ne ar visiem var iet kopā «ābuļus zagt».

LAUVA

Ģimene pirmajā vietā. Īpaši svarīgas bērnu domas un viņu skolas vai studiju aktualitātes. Atbalsti un uzmundrini viņus, jo cilvēki var būt noguruši no raustīšanas ar mājsēdēm. Ja esi ar kādu kopā, tad atceries par mīļu pārsteigumu Valentīndienā. Darbā būsi līderos, tavu viedokli respektēs. Ieklausies tomēr citos, jo viena galva gudra, bet divas vēl gudrākas.

JAUNAVA

Kaut arī esi racionāls un pragmatisks cilvēks, šajā periodā emocijas var ņemt virsroku pār loģiku. Tādā gadījumā arī stress klāt kā likts. Ja iespējams, būtu labi paņemt garākas brīvdienas un kaut kur aizbraukt. Arī attiecību jomai jāvelta uzmanība, jāgādā par saticību un sapratni, un daudz kas pārrunājams. Vajag sakārtot domas, lai ir skaidrs, ko pats vēlies.

SVARI

Kad mājās miers un visiem labs prāts, tad Svari jūtas lieliski. Saskaņa un harmonija ir iedvesmojoša. Nedēļas nogale jauka. Sirsniņsvētki iedvesmos uzklāt pusdienu galdu - varbūt ar zemeņu kūku vai kārtojumu sirds formā. Romantiski... Darbā neliels pagurums. Šķiet, ka idejas apsīkušas un nav uzrāviena. Mazliet jāpagaida, gan atkal būs iespējas izcelties.

SKORPIONS

Kurš gan labāk par Skorpionu spēj sapīt mīlestības pinekļus un izlikt tīklus, kuros tik patīkami iepīties. Brīvajiem ļaudīm veiksme mīlas lietās un iedvesmojošas Valentīndienas noskaņas. Pāriem arī jāpadomā, kā pārsteigt savu sirdsāķīti. Darbā noskaņojums var būt mainīgs. Nelabprāt uzklausīsi atšķirīgus viedokļus, jo šķiet, ka pats visu zini labāk. Esi tolerantāks.

STRĒLNIEKS

Darba nedēļā esi daudz skrējis un rosījies, tāpēc brīvdienās atpūta godam nopelnīta. Vislabāk jutīsies savējo lokā. Ar radiņiem būs par ko parunāt, radīsies dažādas idejas: gan par biznesu, gan mājokļa pārkārtošanu, gan vasaras izbraucieniem. Darba nedēļā aktuāla finanšu tēma. Darījumu, pārrunu un līgumu laiks, skaties, kur un kā nopelnīt vairāk.

MEŽĀZIS

Mežāzim vajag perfektu kārtību, vajag izrīkot savējos un arī brīvdienās saplānot neskaitāmus saimniecības darbus. Un tur neko nevar darīt... Bet tuvojas visu mīlētāju diena, un šīs varbūt nav pavisam ikdienišķas brīvdienas - atceries par romantiku, pārsteidz mīļoto ar sirsnīgu dāvaniņu. Darbā daudz darīšanu un pārrunu. Pieņemsi pareizos lēmumus.

ŪDENSVĪRS

Ik pa laikam prātosi par privāto dzīvi un sirdslietām. Vai viss ir tā, kā tu vēlētos? Varbūt kas jāmaina vai jāizrunājas? Jāpaiet kāds solītis pretī? Ap Valentīndienas laiku vajadzētu tikt ar to skaidrībā. Darbā ļoti daudz pienākumu, un tāda sajūta, ka visi atbildīgākie jautājumi gulst uz taviem pleciem. Jārunā par samaksu.

ZIVIS

Nedēļas nogalē mājās nemierīgi, dīvaini gadījumi un arī jautrība. Dažu brīdi pat liksies, ka uzdarbojas mājas gariņš, kas orhidejas podu apgāzis vai vienu kurpi kaut kur paslēpis... Droši vien tā ir sakritība, bet vajadzētu sarīkot ģenerāltīrīšanu un kārtošanu. Brīvajā laikā sazinies ar draugiem, attālinātā formātā sarunas būs tikpat sirsnīgas kā klātienē.