VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 10.februārim

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes prognozes

AUNS

Tā gribētos paņemt ceļasomu un doties pasaules plašumos! Kādam šāda iespēja var pavērties. Pēkšņi. Varbūt sadarbības piedāvājums, varbūt tālumā sauks mīlestības balss. Ja nekur prom nedodies, tad vari sevi mazliet apmānīt, sērfojot internetā un skatot citu ceļojumu iespaidus. Arī laba atpūta. Jārēķinās, ka darbā liela spriedze un daudz pienākumu. Jādara vairāki darbi un jārisina vairāki jautājumi vienlaikus.

VĒRSIS

Vērsim kā astroloģiskās Zemes stihijas pārstāvim ļoti svarīga stabilitāte. Tā sajūta, ka zem kājām zeme un Saule austrumos aust un rietumos riet. Un, protams, būtiski materiālie apstākļi. Šajā periodā naudas lietas var sagādāt rūpes. Seko līdzi tēriņiem, it īpaši tad, ja gribas ko «lielu un skaistu». Bet vienmēr ir labāk nevis savilkt jostu, bet meklēt iespējas, kā nopelnīt vairāk. Nepalaid garām jaunus peļņas variantus.

DVĪŅI

Daudz informācijas, jaunas ziņas, baumas, intriģējošas versijas. Komunikācijas virtuoziem Dvīņiem tas ļoti pa prātam. Tikai atceries, ka zinātkāri no ziņkārības šķir viens solis un, šo robežu pārkāpjot, var rasties neveiklas situācijas. Vērtē, ko dzirdi, un domā, ko runā. Darbā var nākties uzņemties papildu pienākumus. Uzmanies no pārslodzes un brīvdienās atpūties. Jauka tikšanās ar draugiem klātienē vai virtuāli.

VĒZIS

Vēzi bieži salīdzina ar cāļu mammu, kas mīļos paņem zem spārna, lai pasargātu. Šajā periodā tiešām pirmajā vietā rūpes par savējiem. Un tas ir plašs jēdziens - trauksies palīdzēt ne tikai radiņiem, bet arī kolēģiem, paziņām, kaimiņiem. Dots devējam atdodas. Arī tu vari rēķināties ar palīdzīgu roku, ja būs nepieciešams. Profesionālajā jomā var nākties pēkšņi risināt svarīgus jautājumus.

LAUVA

Burvīgs laiks attiecību stiprināšanai. Ja esi ar kādu kopā, tad ļoti iespējams, ka ieraudzīsi otrā jaunas rakstura šķautnes. Lieliskas brīvdienas lieliskā divvientulībā. Brīvajiem ļaudīm simpātijas, flirts un, kas zina, varbūt kaut kad vēlāk skanēs kāzu valsis. Darbā vai biznesā veiksmīgi kontakti, jaunas iespējas, autoritātes stiprināšana. Paļaujies uz prāta apsvērumiem, bet ieklausies arī intuīcijā. Interesanti vērojumi.

JAUNAVA

Brīvdienās atpūties un baudi dzīvi. Mazliet bohēmas un daudz mīlestības. Dodies ar mīļoto romantiskā izbraucienā, sarīko draugiem tiešsaistes ballīti un izkāp no paša nospraustajiem normu un disciplīnas rāmīšiem. Kaut arī Jaunava savā dziļākajā būtībā ir perfekcioniste, nav jābūt absolūti perfektai visu laiku. Darba nedēļā daudz pienākumu, atbildība un daudz emociju. Ja gadās kāda kļūme, neņem pie sirds.

SVARI

Harmonijas meklējumi. It īpaši attiecību jomā. Svarīgi, lai līdzās cilvēks, ar ko saprasties no pusvārda vai kopā paklusēt, esot uz vienas stīgas. Ir visas iespējas ar mīļoto šo noskaņu panākt vai brīvajiem ļaudīm satikt kādu, kurš spēj domas no acīm nolasīt. Profesionālajā jomā no tevis tiks gaidītas idejas. Varbūt kaut kas ir jāpamācās, lai ne tikai spētu tikt līdzi laikam, bet atrastos avangardā.

SKORPIONS

Gribētos kaut ko skaistu un iedvesmojošu... Bet ko? Skatīt labu filmu vai koncertu? Iemalkot glāzi sarkanvīna kamīna vai sveču gaismā? Dalīties mīlestībā ar sirdsāķīti? Patiesībā visi varianti labi. Galvenais - brīvdienās atpūsties. Jaunajā nedēļā jāķeras pie jauniem plāniem. Iespējas palielināt ienākumus, bet rīcībai jābūt mērķtiecīgai. Kādam lietišķās jomas pasākumi vai saistīties ar ārzemju tēmu.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks pārstāv Uguns stihiju, un tā izpaudīsies visā krāšņumā. Strādāsi ātri, ar lēmumiem nekavēsies, runāsi tieši. Kaut arī tavā dabā ir teikt taisnību, vārdus īpaši azotē nemeklējot, skaties, kā reaģē sarunu biedri. Mājās un ar mīļoto var rasties domstarpības tieši tavu izteikumu dēļ, bet situāciju ātri nogludināsi. Darbā kolēģi pukosies: «Kur jāskrien kā uz ugunsgrēku?», taču ilgi tūļāties nav laika. Iespējas nopelnīt vairāk.

MEŽĀZIS

«Kārtībai būs būt!» teica Mežāzis un atvēra plānotāju. Svarīga pareiza darbu organizācija. Iespējams traks skrējiens starp profesionālajiem un mājas pienākumiem - gribētos, lai kāds neredzams spēks dienu pastiepj garāku. Var nākties saskarties ar situācijām, kuras šķiet jau reiz bijušas. Tādā gadījumā zināsi rīcības plānu. Brīvajā laikā izdomā kopā ar savējiem aizraujošas izklaides vai sarīko virtuālo ballīti.

ŪDENSVĪRS

Vajag jautrību nedēļas nogalē. Lielisks laiks virtuālām ballītēm, sportiskām aktivitātēm, randiņam, gaisīgam flirtam vai arī vienkārši nekā nedarīšanai. Izdomā, kas labāk palīdz relaksēties. Jaunā nedēļa nāks ar pienākumu gūzmu. Kāpēc viss uzvelts tavos plecos? Varbūt pats esi vainīgs, jo kā labs cilvēks pamazām uzņēmies vairāk nekā vajadzētu. Ja šķiet, ka pārāk maza samaksa, tad ar steigu kaut kas jāmaina.

ZIVIS

Draugu lokā vienmēr esi gaidīts un mīlēts. Ja šobrīd nav iespējama tikšanās klātienē, tad brīvdienās sazvanies, saslēdzies tiešsaistē ar vairākiem cilvēkiem - izrunājies, uzklausi. Tāpat paliks tāda jauka saviesīga pasākuma pēcgarša. Vari arī doties eksotiskā ziemas piknikā. Darbā vai biznesā veiksmes laiks. Ķeries pie plāniem, ko sen jau esi gribējis realizēt. Var rasties pēkšņas peļņas iespējas.