VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 3.februārim

© Pixabay

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes prognozes

AUNS

Gribas kaut ko lielu un skaistu. Nedēļas nogalē kārdinājumi iztērēties - acīs iekrīt gardas vai skaistas lietas un atlaides, atlaides, atlaides... Palutini sevi. Bet ar mēru. Jaunajā nedēļā darbā būsi pirmajās rindās. Vai viens cilvēks spēj tik daudz paveikt? Auns - var! Tikai lūkojies uz izdevīgumu. Ieguldītajai enerģijai jāatgriežas materiālā izteiksmē. Uz citu solījumiem vai palīdzību gan nepaļaujies.

VĒRSIS

Sirds ilgojas pēc nezināmām tālēm. Kā Dullajam Daukam gribas saprast, kas atrodas tur, aiz horizonta, un kur paliek saule, kad tā iegrimst jūrā. Pameklē internetā noderīgas lekcijas, kas paplašina redzesloku. Un ieskaties tūrisma firmu piedāvājumā - patiesībā vasara nav aiz kalniem. Darbā - atbildīgi un soli pa solim. Neko nesasteidz un neļauj citiem sevi skubināt. Kas lēni nāk, tas labi nāk.

DVĪŅI

Ja daudz pienākumu, var uzdot nervi. Nedēļas nogalē dodies izbraucienā vai garākā pastaigā, lai izvēdinātu galvu. Dažādas darīšanas ar ģimenes locekļiem - kāds prasīs padomu, kāds gribēs, lai palīdzi praktiski. Kas jādara, tas jādara, bet tā, lai nav par apgrūtinājumu un neskādē tavām interesēm. Darba nedēļā no tevis gaidīs interesantas idejas. Sekmīgi nokārtosi darīšanas iestādēs.

VĒZIS

«Kur mūs mīl - tikai tur ir mūsu dzimtais pavards,» teicis Bairons. Tev par mīlestības un sirsnības trūkumu ģimenē grēks sūdzēties. Pa kādai ķildai var izcelties, taču tās ātri norims. Brīvdienas kopā ar savējiem būs izdevušās. Pozitīvas enerģijas lādiņš, lai darba nedēļā ķertos pie nopietnām lietām. Profesionālajā jomā iespējamas pārmaiņas - jauni domubiedri, interesanti sadarbības priekšlikumi.

LAUVA

Lieliskais vīrietis vai liktenīgā sieviete... Lauvu gaida kaislībām apvīti piedzīvojumi mīlas jomā. Kādam tās var būt galvu reibinošas kaislības no pirmā acu skata, kādam iespējas mīļoto cilvēku ieraudzīt pavisam citā gaismā un attiecībās gūt jaunu dzirksti. Privātās dzīves norises iedvesmos arī darbā: sajūta, ka vari kalnus gāzt. Ja nāk kādas pārmaiņas, tad nesatraucies, nogaidi, piemērojies.

JAUNAVA

Daudz mīlestības. Neatkarīgi no tā, vai tev ir otrā pusīte vai sirds brīva, dvēselē jutīsi mostamies pirmos sniegpulksteņus. Nedēļas nogalē ar mīļoto sarīko romantisku pasākumu. Brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās. Darbā - kā vienmēr: kārtība, precizitāte, augsta atbildības izjūta. Tu nevari citādi. Ir vērts padomāt, kādus jauninājumus varētu ieviest.

SVARI

Ar prieku rosīsies mājās. Laiks pamainīt un uzprišināt interjeru, izmēģināt smalkas un eksotiskas ēdienu receptes un uzklāt saviem mīļajiem skaistu pusdienu galdu. Brīvdienas ir jāsvin! Jo darba nedēļa atkal griezīs savu vienmuļo riteni. Nav gaidāms īpaši dinamisks uzrāviens, bet arī kritums ne. Vārdu sakot: strādā ierastajā ritmā, un būs labi. Ja nāc klajā ar jaunu ideju, tad runā par materiālo labumu.

SKORPIONS

Mazliet jāpashēmo... Pozitīvā nozīmē. Naudas lietās dota spēcīga enerģija, taču, guļot dīvānā, cepeši no gaisa nekritīs. Bet, ja apzināsi situāciju nozarē un izstrādāsi stratēģiju, tad ir iespējas bankas kontā ieraudzīt tīkamāku ciparu. Brīvdienās lielus mājas darbus neplāno - var gadīties, ka iesāksi, bet pabeigt neizdosies. Apdari pašu nepieciešamāko un dodies izbraucienā vai uz romantisku randiņu.

STRĒLNIEKS

Brīvdienās sirds ilgosies pēc nelielas bohēmas - kāda nu šobrīd iespējama. Pasēdēšana ar labiem draugiem krodziņā vai mājās sveču gaismā vai arī saslēgšanās tiešsaistē. Intelektuālas sarunas par mākslu un nelieli strīdi par politiku - vēlāk tīkama pēcgarša. Darba nedēļā ar pilnu sparu jādarbojas un jādomā, kā palielināt ienākumus. Esi modrs, nepalaid garām kādu labu izdevību.

MEŽĀZIS

Šajā periodā ne vienam vien palīdzēsi ar padomu un izpestīsi no sarežģītām situācijām. Palīdzēsi izveidot kontaktus un nokārtot dažādus jautājumus. Arī pašam gaidāma veiksme finanšu jautājumos un sekmīgas sadarbības veidošanā. Privātajā dzīvē garlaicīgi nebūs nevienu brīdi. Pāriem vajadzētu kopā izdomāt aizraujošu pasākumu, brīvajiem ļaudīm pēkšņas simpātiju dzirkstis.

ŪDENSVĪRS

Cienījams un vieds cilvēks - nodomās kolēģi. Visām situācijām pieiesi atbildīgi un savu viedokli spēsi pamatot pārliecinoši. Līdz ar to gūsi atzinību un domubiedrus. Jaunus projektus gan nevajadzētu uzsākt agrāk par 5. februāri, bet plānot nav liegts. Nedēļas nogalē mājas darbi - vajag kaut ko sakārtot, saremontēt. Un, protams, arī atpūsties. Laba filma vai koncerts internetā būs tieši reizē.

ZIVIS

Saziņa ar draugiem, jautra apcelšanās un humora pilni ieraksti sociālajos tīklos - nedēļas nogalē svarīga komunikācija. Citā reizē varbūt tu kopā ar labāko draudzeni vai draugu dotos uz krodziņu nobaudīt kādu «Prosecco», bet šoreiz prieku sagādās arī izklaides virtuālajā vidē. Darbā daudz enerģijas, bet svarīgi ap sevi sapulcēt spēcīgu komandu. Turi visus pie kārtības, un tad panākumi garantēti.