Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ramona Petraviča nevar nepucēties!

© Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency

Īsumā par svarīgāko Ramonas Petravičas astrokartē: bijusī ministre nevar nepucēties! Tas viņai zvaigznēs ierakstīts.

Nesen vētrainas diskusijas izraisīja fotosesija vīriešu žurnālā «Klubs». Pati žurnāla zvaigzne publiski skaidroja, ka vēlējusies iedrošināt citas sievietes vairot pašapziņu.

Mēdz teikt, ka dāmām vecumu nejautā, bet politiķu CV viss tāpat ir atklāts. Petravičai ir 54, un lai die’s dod daudzām viņas vienaudzēm tā izskatīties. Cits jautājums - vai politikas cilvēkam jāpozē intīmā fotosesijā.

Patlaban viņa izstājusies no partijas «Par cilvēcīgu Latviju», kuru agrāk dēvēja par «KPV LV» un no kuras saraksta viņa tika ievēlēta. Aģentūra LETA vēsta, ka Petraviča rūpīgi izsverot, kuram politiskajam spēkam pievienoties.

Jāatgādina, ka sākotnēji daudz tika kritizēts deputātes ģērbšanās stils: pārāk dziļi dekoltē, pārāk īsi svārciņi, sociālo tīklu profilos bildes peldkostīmos no eksotiskiem ceļojumiem. Bet lieta tāda, ka izskats Ramonai Petravičai ir ļoti svarīgs. Viņas astrokartē ir ārkārtīgi spēcīga Svaru zodiaka zīmes ietekme, un šiem cilvēkiem ļoti tīk labas kvalitātes un uzmanību piesaistoši apģērbi un aksesuāri: šallītes, lakatiņi, efektīgas rotas, brenda rokassomiņas u.tml.

Deputātes piedzimšanas brīdī Svaru zodiaka zīmē atradās Saule (cilvēka ego, iekšējais «kodoliņš»), Mēness (emociju un iekšējās pasaules rādītājs) un Merkurs (domāšana, pasaules uztvere, prāts). Šīs kombinācijas raksturā piešķir diplomāta spējas - cilvēks diezgan labi spēj uztvert apkārtējo noskaņojumu un intuitīvi saprast, kā rīkoties.

Svaru zīmes ietekmes negatīvā puse - dažkārt grūti ko izlemt, var būt tendence piekāpties mīļā miera labad situācijās, kur būtu jāsit dūre galdā. Taču arī to Svari laiku pa laikam prot. Iespējams, tajos kausos daudz jāsapilina, bet, kad lēmums tiek pieņemts, tad Svari strikti pie tā turēsies. Šī ir tā dēvētā kardinālā zodiaka zīme.

Atsevišķas kombinācijas, kurās iesaistīts Jupiters, norāda, ka deputātei plāni un idejas var būt lielākas, nekā konkrētajā brīdī iespējams. Var gribēties visu un daudz. Jebkurš lēmums vai darbība ļoti, ļoti rūpīgi jāizvērtē. Taču kopumā cilvēks pozitīvs, ar empātiju apveltīts, jo spēcīga Ūdens stihijas ietekme. Piemīt seksapīls, šarms un magnētisms, jo sievišķā planēta Venera Skorpiona zodiaka zīmē.

Bet vai katrai simpātiskai dāmai jādodas politikā? Tas ir jautājums...

(Astroportrets veidots pēc kosmogrammas, kad nav zināms precīzs dzimšanas laiks.)