Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. 10 lietu, kas raksturo Veltu Puriņu

© F64

Žurnāliste un raidījumu vadītāja Velta Puriņa mediju pasaulē ir personība ar lielo burtu. Viņa ir vienmēr eleganta un enerģijas pilna. Sarunā ar »Vakara Ziņām« Velta Puriņa atklāj to, kas raksturo viņas personību.

MELNĀ UN BALTĀ SPĒLES APĢĒRBĀ

«Patīk baltā un melnā sintēze apģērbos - tostarp kleitas ar punktiņiem. Pamatkrāsa varbūt arī dzeltena, sarkana vai balta. Vai ģērbjos pilnīgi melnā? Nē. Vai pilnīgi baltā? Jā. Ļoti patīk dažādi apavi - tādi, par kuriem citi saka - par traku! Augsti papēži vai tikai zole ar šņorītēm... Zīmoliem nepievēršu nekādu uzmanību - vienīgais noteicošais ir patīk vai nepatīk.»

ĢIMENE UN DRAUGI

«Superīgs laiks ar bērniem un mazbērniem, kas pavadāms kopā. Jo vairāk cilvēku mājā un visriņķī, jo jūtos omulīgāk un baudu laimes hormonus. Draugi vienmēr svarīgi, i priekos, i bēdās - zinu, kurš piezvanīs un uzaicinās uz pusdienām, kā nojauzdams, kad kaut kas ne tā.»

KAFIJA

«Kafija garšo. Bet tāda, kas ir tiešām īsta kafija. Ēst gatavoju minimāli - visi faktiski gatavo par mani simt reižu garšīgāk un interesantāk. Manas senlaiku receptes ir foršs mantojums, bērnu acīs - eksotika!»

CEĻOŠANA

«Ceļot patīk. Neticēsiet - pa Latviju. Ārzemēs esmu bijusi daudzreiz un par daudz ko bijusi pārsteigta, piemēram, dažreiz bijis tā - tas, ko redzu, bildēs izskatījies daudz foršāk un iespaidīgāk... Bet bagātina noskaņas, cilvēki, emocijas.»

RŪPES PAR IZSKATU

«Patīk labi izskatīties - man ir daudz kosmētikas. Vesela kaste, kurā sadzīvo Latvijas ražojumi ar ārzemju piedāvājumu. Man patīk arī brilles. To man ir daudz. Daudzas zūd un atkal atrodas.»

TELEVIZORS UN RADIO

Velta Puriņa atklāj, ka televizors un radio virtuvē uz ledusskapja ir nepieciešamība, citādi nav interesanti pat malkot kafiju. Viņa stāsta, ka iecienīta nodarbe ir ziņu klausīšanās, jo tīk dzirdēt, kritizēt vai slavēt.

ZĪMĒŠANA

Žurnāliste atklāj, ka brīvākos brīžos mēdz aizrauties ar zīmēšanu. Palīdzīgu roku un padomu šajā nodarbē šad tad sniedz talantīgais mākslinieks Jānis Anmanis.

BAZNĪCA

Došanās uz baznīcu viņai sniedz brīžus, kad var klusi sajust mieru. Nodoties pārdomām par dziļām tēmām un svarīgām lietām. Uz baznīcu viņa dodas, lai pateiktu paldies par ikvienu, ko ir sastapusi.

SPORTISKS APĢĒRBS

Steidzīgajā ikdienā lieti noder sportisks un ērts apģērbs. Skaista zīda kleita, kas sakombinēta ar šaurām biksēm un botām? Kāpēc ne? Velta Puriņa uzteic arī Anglijas karalienes dzīvespriecīgo un gaumīgo garderobi, kurā īpašu vietu ieņem elegantas cepures.

MAŠĪNA

Dinamiskajā mūsdienu pasaulē dzīve bez mašīnas ir teju neiedomājama. Velta Puriņa nav iecienījusi kādas konkrētas markas auto, bet mašīna viņai ir gan soma, gan mugursoma, gan transports, gan ofiss.