VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 27. janvārim

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes prognozes

AUNS

«Lai dzīvo ballīte!» Auns gribēs iesaukties nedēļas nogalē, bet... ārkārtas situācijā īsta lustēšanās nav iespējama. Sazvanies, sazinies skaipā vai zūmā ar draugiem. Patērzēt var, tasi tējas vai glāzi vīna var iemalkot arī katrs savā pusē ekrānam. Jaunā nedēļa ļoti aktīva. Kas māk, tam nāk - kādreiz sacīja. Labas iespējas izdomāt oriģinālu plānu peļņas palielināšanai, vai arī radīsies negaidītas iespējas.

VĒRSIS

Dienas ritēs nemierīgi, tāpēc nedēļas nogalē dari to, kas palīdz relaksēties. Kāds gribēs sazināties ar draugiem un pafilozofēt vakarā pie kamīna un vīna glāzes, kāds būs nolēmis uzturēt sportisko formu un dosies kustīgās aktivitātēs. Galvenais, lai oma uzlabojas. Jaunajā nedēļā darbā daudz pienākumu. Var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm, tostarp uzdzirkstīt arī simpātijas.

DVĪŅI

Kurš var Dvīņus aizrunāt? Kā smejies, tāds droši vien vēl nav piedzimis. Raita valoda un skaidrs domu formulējums būs tavi trumpji. Sekmes lietišķajos jautājumos - teju jebkuru ierēdni spēsi pārliecināt par savu taisnību. Brīvdienās mīļie radiņi gribēs dzirdēt tavu viedokli par visdažādākajām tēmām. Ja šobrīd esi viens, tad jātiek skaidrībā ar sevi un jāpadomā - kāpēc?

VĒZIS

Savējie, ģimene, dzimtas tēma... Kurš gan par to visu domās teju katru mīļu brīdi, ja ne Vēzis. Nedēļas nogalē laiks paskries aši, jo būsi noskaņots ne tikai atpūsties kopā ar savējiem, bet arī atrisināt dažādus sadzīves jautājumus un sniegt vērtīgus padomus. Ar tiem pēdējiem gan uzmanīgi, kāds var protestēt, ka jaucies viņa personīgajās darīšanās. Darba nedēļā jāsargās no sakāpinātām emocijām.

LAUVA

Privātā dzīve pirmajā vietā. Lauva vienmēr aizstāv savējos un rūpējas par jauku atmosfēru un labklājību mājās. Brīvdienās saimniekosi, atklāsi sevī kulināra talantu, sakārtosi telpas, varbūt iegādāsies jaunus interjera priekšmetus. Savukārt brīvajiem ļaudīm no viena acu skatiena var uzšķilties simpātiju dzirksts. Darba nedēļā atzinība un augsts novērtējums. Raugies, lai tas ir arī materiālā izteiksmē.

JAUNAVA

Komunikācijā ar mājiniekiem var rasties neliela spriedzīte, jo būs atšķirīga izpratne par kārtību un ikdienas darbu organizāciju. Tu esi perfekcioniste, bet visi tādi nav. Nevajag strīdēties, bet vienoties. Brīvajiem ļaudīm raibi un aizraujoši piedzīvojumi sirdslietās. Darbā daudz pienākumu, bet nebūtu vēlams uzņemties ko papildus. Uzmanīgam jābūt, ja sadarbība ar ārzemēm.

SVARI

Saimnieciskā rosība. Tu gan neesi no tiem cilvēkiem, kam līdz pēdējam sīkumam pirmajā vietā perfekta lietu kārtība, tomēr svarīgi, lai mājoklī glīts interjers ar radošām izpausmēm un eksotiskas maltītes uz skaisti servēta galda. Brīvdienās ar prieku darbosies, iesaistot mājiniekus. Ja šobrīd esi viens, tad pagaidām lai tā ir. Attiecību jomā neko nevajag steidzināt. Darbā daudz pienākumu un atzinība.

SKORPIONS

Svarīgas finanšu lietas. Var gadīties, ka būsi cerējis uz ienākumu palielināšanos, bet kaut kas nobremzējas. Nevajag gaidīt fortūnas labvēlību, bet rīkoties. Iespējams, jāmeklē jauni peļņas varianti vai jārosās privātā biznesa lauciņā. Ieskaties internetā, kas vērtīgs rodams tiešsaistes kursu un semināru piedāvājumā. Brīvdienās mīlestības piedzīvojumi un romantika.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks pārstāv Uguns stihiju, kas ātri aizsvilstas, un šajā periodā tas būs ļoti jūtams. Kaitinās citu neizdarība vai glupība, un gribēsi pateikt visiem visu. Mēģini savaldīties un palūkoties uz lietām no optimistiskā skatupunkta. Tu taču to proti. Darbā iespējamas pārmaiņas, kas darīs bažīgu, bet tomēr izrādīsies pozitīvas. Padomā, kā vari palielināt savus ienākumus.

MEŽĀZIS

Būsi pārliecināts par sevi un dosies uz mērķi, nelūkojoties ne pa labi, ne pa kreisi. Bet vajadzētu... Tā ātrāk var saskatīt šķēršļus un apjaust zemūdens akmeņus. Īpaši uzmanīgs un precīzs esi naudas lietās. Jārēķina visur līdzi un jāturas tālāk no finanšu avantūrām. Nepērc bitkoinus un neiesaisties tīkla mārketingā. Brīvajā laikā svarīga attiecību tēma - intriģējoši piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Nesēdi ar sarauktu pieri, prātodams par pasaules netaisnībām. Ir lietas, ko ietekmēt nav mūsu spēkos, un ar «cepšanos» nebūs līdzēts. Pievērsies darbiem, kas nes rezultātus un dod gandarījumu. Var rasties interesantas idejas par ienākumu palielināšanu, ir iespējas iegūt domubiedrus vai arī saņemt labus padomus no draugiem vai darījumu partneriem. Brīvdienās sarīko virtuālo tusiņu.

ZIVIS

Sirds sāk ilgoties pēc pavasara... Mazliet sapņains noskaņojums, gribas laiskoties, baudīt romantiku un bohēmu. Brīvajā laikā dari tā, bet rēķinies, ka darbā jāstrādā ar atdevi. Profesionālajā jomā būsi autoritāte, tavā viedoklī ieklausīsies. Rūpīgi izvēlies sadarbības partnerus un pievērs uzmanību izdevīgumam. Ir labas iespējas nopelnīt, ja vien pats nepiekritīsi strādāt par sviestmaizi.