Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 13.janvārim

© Pixabay

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes prognozes

AUNS

«Kaut kas ir dzīvē jāmaina!» nospriedīs Auns. Tik daudz enerģijas un tik daudz ko gribas! Kas svarīgāks - karjera vai privātā dzīve? To grūti izlemt. Neko nesasteidz, jo - kā vējš skrien, kā miets atduras. Vajadzētu domāt par mācībām, profesionālo iemaņu uzlabošanu un tad papētīt darba sludinājumus vai plānot savu biznesu. Tad gan jāstrādā 24/7, bet tomēr ir tā brīvības izjūta, kas tev tik ļoti svarīga.

VĒRSIS

Ja esi cerējis, ka pēc gadu mijas būs mazliet vieglāk, tad būsi alojies. Tāpat darbs darbu dzen, un lēnīgi pamatīgajam Vērsim tas rada stresu. Mierini sevi ar domu, ka bankas īsziņas vēstīs par tīkamu stāvokli kontā. Un tad varēsi tērēt - nedēļas nogalē palutināt sevi ar labu vīnu vai sieru, varbūt atpūsties kādā viesu namā. Sirsnīgas emocijas un optimismu sniegs saziņa ar draugiem. Iespējams, saņemsi kādu labu padomu.

DVĪŅI

Plāni grandiozāki nekā iespējas - Dvīņi reizumis būvē skaistas gaisa pilis... Sapņot nav liegts, un sapņi arī mēdz piepildīties. Tikai šoreiz nedrīkst rīkoties uz emociju pamata, bet viss rūpīgi jāaprēķina. Kādam izdevīga sadarbība ar ārzemēm, kādam iespējas apgūt ko jaunu, kas noderēs peļņai nākotnē. Darbojies bez pārsteidzības. Brīvajā laikā derētu kaut kur aizbraukt, izkustēties, lai mājās nesākas rīvēšanās.

VĒZIS

Lai arī Vēzi uzskata par rāmi mierīgu, šoreiz daudz nevajadzēs, lai viņš sāktu bargi klabināt savas spīles. It īpaši, ja kolēģi vai darījumu partneri kaut ko nav godam paveikuši. Cik tālu drīkst iet un kad jāsāk meklēt kompromisu - priekšā pateiks intuīcija. Brīvajā laikā, kā parasti, rūpes par ģimeni. Brīvajiem ļaudīm piemērots brīdis, lai domātu par stabilu attiecību veidošanu. Iespējams satikt savu īsto cilvēku.

LAUVA

Džungļu karalis ir nolēmis iekarot profesionālās slavas virsotnes un attiecīgi rīkosies. Varbūt ne visi piekritīs tavam viedoklim, un tas var radīt spriedzes situācijas. Taču atceries, ka viens nav karotājs un komandā darbi ātrāk iet uz priekšu. Svarīga arī privātā dzīve - kādam ugunīgas kaislības, kādam viss pēc principa «kas mīlējas, tie ķīvējas». Nevajadzētu iesaistīties strīdos, lai obligāti pierādītu paša iedomātu taisnību.

JAUNAVA

Vajag, lai viss perfekti, pēc plāna un laikus... Šajā periodā gan iespējama kavēšanās no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Noskaiti līdz desmit un nepārdzīvo, tāpat viss atrisināsies un darbi tiks paveikti. Labāk vairāk uzmanības pievērs privātajai dzīvei. Brīvdienās ar mīļoto dodies romantiskos piedzīvojumos, noīrē viesu namiņu vai apartamentus ar brokastīm gultā. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt to īsto un vienīgo.

SVARI

Brīvdienas ir tavas mīļākās dienas... Vismaz šonedēļ. Būsi ieplānojis dažādas reformas mājas dzīvē, sākot no interjera pārkārtojumiem un beidzot ar paziņojumu mājiniekiem: «Tagad būs tā!» Vari iegādāties interjera priekšmetus, nomainīt aizkarus, pārklājus. Jaunā gadā - jaunas krāsas. Nākamajā darba nedēļā jābūt precīzam. It īpaši, ja darbs ar skaitļiem, aprēķiniem vai juridiskiem jautājumiem.

SKORPIONS

Nedēļas nogali vadi rāmi: mazliet romantikas, mazliet bohēmas, intelektuālas sarunas ar līdzīgi domājošiem, un jauno nedēļu varēsi sākt ar jauniem spēkiem un enerģiju. Var atklāties, ka pietrūkst kādu iemaņu. Tad meklē informāciju tīmeklī vai piesakies tiešsaistes kursos. Dzīve un tehnoloģijas traucas uz priekšu tik straujiem soļiem, ka dažkārt grūti tikt līdzi. Īpaša uzmanība pievēršama naudas lietām. Daudz netērējies un sargi bankas datus.

STRĒLNIEKS

Mazliet tā kā uz niķiem, mazliet tā kā uz kašķi velk... Ja darba nedēļā esi daudz strādājis, tad atpūta noteikti godam nopelnīta. Vajag izvēdināt galvu, darīt to, kas sagādā prieku, vai vispār nedarīt neko - gulēt mīļotajā dīvānā un skatīties labu filmu. Jaunā nedēļa atkal nāks ar spriedzi. Darbā mainīgas situācijas, kādas ieceres vai norunas var izjukt, un atkal viss jārisina tev. Vismaz prasi, lai tas atspoguļojas samaksā, vai meklē jaunas peļņas iespējas.

MEŽĀZIS

Gads iesācies uz jaunu cerību viļņa. Pamazām, palēnām iešūposies un tad parādīsi savu profesionālo varēšanu. Brīvdienās gan atpūties un par darbu vai biznesa projektiem nedomā. Prieku sagādās izbrauciens, ekskursija vai sportiskas aktivitātes brīvā dabā kopā ar ģimeni, mīļoto cilvēku, labiem draugiem. Jaunajā nedēļā sparīgi ķersies pie pienākumiem. Ja pārāk centīsies izrīkot, tad gan rēķinies ar iespējamu pretestību.

ŪDENSVĪRS

Gribēsies aizvērt aiz sevis durvis - lai visi liek svētu mieru. Nedēļas nogalē jāatpūšas, jāpadomā par svarīgo, jāuzkrāj spēki. Var gadīties, ka draugi vai paziņas aicina iesaistīties pasākumos, bet diez vai ir vērts - tikai lieki iztērēsi laiku un enerģiju. Nākamā darba nedēļa lieliska kontaktu veidošanai, darījumu sarunām, var gadīties satikt interesantus cilvēkus, domubiedrus. Jaunas idejas var parādīties saistībā ar peļņu.

ZIVIS

Uzmanies no «Napoleona plāniem», stratēģiski svarīgas darbības uz kādu laiku atliec. Darbā vai biznesā vajag tā palēnām, pamazām. Var gadīties, ka kāds no kolēģiem vai darījumu partneriem nepilda solījumus. Kaut arī esi labs cilvēks, auklēties tomēr nevajag. Brīvdienās jāatpūšas uz pilnu klapi - cik nu valdība un ierobežojumi atļauj. Var doties piknikā dabā vai sarīkot jestru ballīti tiešsaistē, lai labs garastāvoklis turpmākiem darbiem.