Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. "Dikti sprauna vairs neesmu, bet vēl turos!" Skatītāju mīlētajai aktrisei Veltai Skurstenei - 91

© F64

«Dikti sprauna vairs neesmu, bet vēl turos. Rāmā garā, ar lēnākiem apgriezieniem, bet ar visu pati tieku galā,»  saka vairāku paaudžu teātra skatītāju mīlētā aktrise Velta Skurstene. Viņai nesen palika 91. 

«Paldies dievam, man drīz būs arī trešā pote, par ko esmu ļoti priecīga. Un paldies dievam, ka mēs spējam to visu izturēt, viens otru neapdraudam un varam dzīvot tālāk. Jo tas ir pats galvenais - būt apritē un būt kopā. Lai pandēmija beidzot atkāpjas, mums ir jau gana!» saka Velta Skurstene, piebilstot, ka, viņasprāt, viss jau arī notiek uz labu.

Viņa kā bērns no sirds priecājas par balto ziemu, ko tikko piedzīvojām. «Tik balts un tik dziļš sniegs sen, sen nebija bijis. Koki lūza no sniega smaguma, par to žēl, bet skaisti gan bija būt tādā ziemas pasakā. Tas ir tik labi, ka šāda balta pasaka mūs piemeklēja. Jā, izbrist bija grūti, bet kaut kā jau tikām galā, jo mums ir labi cilvēki, kas palīdz,» stāsta jubilāre.

«Nekādu citu notikumu nav. Priecājos, ka sestdienu vakaros ir «Teātris.zip», var atveldzēt dvēseli. Tā ir laime redzēt savus kolēģus, priecāties par viņu veikumu un caur ekrānu viņus samīļot,» saka cienījamā skatuves māksliniece.

«[Dzimšanas dienā] pagatavojām garšīgākas pusdienas, lai pašiem ir laba sajūta, un bijām kopā tikai paši tuvākie. Nekādas ambrāžas netaisām un arī netaisīsim, esam no tā jau atraduši un, godīgi sakot, pēc tām vairs neilgojamies. Bet paldies, ka jūs mani joprojām atceraties!» sirsnīgi saka Velta Skurstene.