Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. HOROSKOPI 2022: Uzzini, kas tevi gaida jaunajā gadā

© Pixabay

***

AUNS

DARBS UN BIZNESS. Auna moto: būt visur pirmajam un lai nav garlaicīgi. Nesasteidz, bet uz vietas arī nestāvi. Ir iespējas satikt domubiedrus, kas sajūsmā par tavām idejām. Centies pakāpties pa karjeras kāpnēm vai arī domā par privātā biznesa attīstību.

MĪLESTĪBA. Brīvajiem ļaudīm šis gads var uzdāvāt burvīgu iepazīšanos. Viens skats, pārmīti daži vārdi, un tu saproti, ka esi saticis radniecīgu dvēseli, teju vai karmas dvīni. Pāriem vēlams kopā iziet sabiedrībā - jauni iespaidi, jaunas sarunu tēmas.

SVARĪGI. Diezgan daudz vajadzēs iztērēties par saimniecības vajadzībām. Kaut arī aizņemšanās nav laba lieta, šogad īpašas nepieciešamības gadījumā vari runāt ar bankām. Veiksmīgi pārkārtojumi mājas saimniecībā.

-------

VĒRSIS

DARBS UN BIZNESS. Lietu kārtība pasaulē izjaukta, un tas tev nepatīk, taču jāpiemērojas apstākļiem. Un tie nemaz nav slikti. Var rasties iespējas izcelties, izvirzīties un palielināt ienākumus. Galvenais - nesatraucies par sīkumiem un nepieņem lēmumus steigā, pirms kaut ko darīt, vajag apdomāt, parēķināt.

MĪLESTĪBA. Jāgādā par saskaņu ar mīļoto, jāatrod laiks izrunāties, kopā pasākt kaut ko iedvesmojošu. Ja pasaule būs atvērta, tad ieplāno ceļojumu - relaksācijai un attiecību stiprināšanai. Bet ja šobrīd esi brīvs, tad tieši caur ārzemju tēmu dzīvē var ienākt cilvēks, kas ikdienu izkrāso košākās krāsās.

SVARĪGI. Ieklausies intuīcijā. Racionāli orientētiem cilvēkiem dažkārt grūti saprast, ka ne visu iespējams izskaidrot, balstoties uz loģiku. Taču nenoliedz, ka eksistē kaut kas viņpus, un tad iespējamas ļoti interesantas un noderīgas atklāsmes.

----

DVĪŅI

DARBS UN BIZNESS. Katra diena sola ko jaunu un interesantu. Dvīņiem tīk tehnoloģijas - kāds pāries uz attālinātu darbu, cits organizēs tiešsaistes lekcijas vai atvērs interneta veikalu. Panākumi būs tiem, kas strādās pēc iespējas brīvākā un neatkarīgākā režīmā.

MĪLESTĪBA. Jaunas krāsas attiecībām piešķirs kopīgs ceļojums vai hobijs, kas abiem ar mīļoto šķiet interesants. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās saistībā ar ārzemēm. Esi gan piesardzīgs attiecībā uz svešzemju prinčiem un princesēm, bet katru labo cilvēku par blēdi arī nevajag uzskatīt.

SVARĪGI. Jaunas zināšanas un iemaņas būs svarīgas, lai palielinātu ienākumus. Liela nozīme sabiedriskām aktivitātēm un jautrai kopā būšanai draugu lokā. Tev līdzās ir forši cilvēki, ar kuriem kopā vari doties piedzīvojumos.

-----

VĒZIS

DARBS UN BIZNESS. Padomā par jaunām iespējām profesionālajā jomā. Taču var gadīties, ka dzīve ar paātrinājumu ievieš savas korekcijas un ilgi prātot nav laika. Ja ir iespējas nomainīt esošo darbu pret kaut ko labāku, tad dari tā. Ja plānots attīstīt biznesu, tad nebīsties. Ja šķiet, ka nav zināšanu, tad mācies. Uzņēmējdarbībā gan jābūt ķērienam. Bet - nepamēģināsi, neuzzināsi.

MĪLESTĪBA. Ģimene vienmēr bijusi pirmajā vietā, un arī šis gads nebūs izņēmums. Rūpēsies par mīļajiem, palīdzēsi un bieži vien aizmirsīsi pats par savām interesēm. Otrā pusīte šo nesavtību novērtēs. Ja ģimenes nav, tad ir vērts padomāt par veidošanu. Patiesībā sirds siltumu vēlas gandrīz ikviens. Dzīve var uzdāvāt tikšanos ar cilvēku, kas patiešām ir tavējais.

SVARĪGI. Sekmīgs gads, lai kārtotu darīšanas iestādēs vai bankās. Kādam jārisina attiecības ar nama apsaimniekotājiem vai komunālo pakalpojumu sniedzējiem, kāds sekmīgi šķetinās juridiskus jautājumus. Liela nozīme draudzībai, un var atklāties, kurš patiess draugs un kurš tikai par tādu izlicies. Var nākt interesantas atklāsmes.

----

LAUVA

DARBS UN BIZNESS. Tu esi vislabākais un visgudrākais - vai gan kāds par to šaubās! Ja esi darbinieka statusā, kolēģi tevi uztvers kā autoritāti un arī priekšniecība ieklausīsies. Ja ir uzņēmība, tad attīsti savu biznesu. Mierīgi nebūs, toties zini, ka ienākumi no ieguldītās enerģijas un idejām būs tavi.

MĪLESTĪBA. Gads ir labs ģimenisko attiecību stiprināšanai. Mīļie cilvēki pārliecināsies, ka uz tevi var paļauties, un atbildēs ar to pašu. Brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās. Sākumā viegls flirts, bet vēlāk var izrādīties, ka tikšanās jau zvaigznēs ierakstīta.

SVARĪGI. Būtu svētīgi iesaistīties labdarības projektos - izdarīsi labu darbu, un arī pašam gandarījums. Esi uzmanīgs juridiskos jautājumos un ar iestādēm. Var gadīties, ka ierēdņi runā citā valodā.

----

JAUNAVA

DARBS UN BIZNESS. Lieliskas iespējas izcelties, nostiprināt autoritāti, izveidot jaunus kontaktus. Pašam nebūs īpaši jānopūlas, jo darbi un kompanjoni tevi atradīs. Reizēm pat vēlēsies, lai ir mierīgāk. Toties konta stāvoklis priecēs.

MĪLESTĪBA. Atceries par romantiku! Attiecībās vissliktākais - ieslīgt rutīnā. Sirsnīgas sarunas, kāds izbrauciens... It kā nenozīmīgi sīkumi, kas tomēr rada iedvesmojošas emocijas. Brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta tikšanās, pildot darba pienākumus.

SVARĪGI. Vari risināt saimnieciskus jautājumus - bankās, iestādēs, kārtot īpašuma lietas. Ja pasaule atvērta, tad atvaļinājumā ieplāno tālāku ceļojumu. Dvēsele noilgojusies pēc jauniem iespaidiem. Tāpat būtu ļoti labi pieteikties kursos vai tiešsaistes semināros. Jaunas zināšanas vienmēr noder.

-----

SVARI

DARBS UN BIZNESS. Ienākumi atkarīgi no paveiktā, bet skaidrs, ka visu pasaules naudu nenopelnīsi. Tāpēc labāk uzņemies mazāk un izdari perfekti, nevis daudz un pa roku galam. Biznesa cilvēkiem jādomā par jauniem darbības virzieniem.

MĪLESTĪBA. Ģimene kā atbalsts dienu steigā. Kopā ar saviem mīļajiem būs jautri un interesanti, uzmundrināsiet cits citu. Īpaši svarīgi atbalstīt atvasītes. Brīvajiem ļaudīm aizraujoša iepazīšanās, kas kā vētra sabango kaislības.

SVARĪGI. Sekmīgs gads, lai darbotos ar nekustamo īpašumu. Vari pirkt, pārdot, izīrēt un ieplānot būtiskus remontdarbus vai pārkārtojumus. Lai relaksētos, atceries par mīļoto hobiju un veselīgu dzīvesveidu.

------

SKORPIONS

DARBS UN BIZNESS. Darbā vai biznesā veiksmes gads. Spēsi pārkārtoties, ja nepieciešams, izdomāt un realizēt jaunas stratēģijas, atrasties īstajā laikā īstajā vietā. Naudu koferiem nest gan nevarēs, bet uzskati, ka šīs ir iestrādes peļņai nākotnē.

MĪLESTĪBA. Ģimenes cilvēkiem jāgādā par saticību un romantiskiem brīžiem. Lai neiestājas rutīna. Savukārt brīvajiem ļaudīm jāsargās no dēkām un avantūrām. Ja veidojas attiecības - tad lai nopietnas.

SVARĪGI. Kārtojot jebkādus lietišķos jautājumus, dari visu pēc likuma burta - jābūt uzmanīgam ar dokumentiem un juridiskām niansēm. Ja gatavojies mājās remontam, tad vēlams iztikt ar saviem līdzekļiem, bez kredīta.

----

STRĒLNIEKS

DARBS UN BIZNESS. Šogad labas iespējas izvirzīties, un uz to mērķtiecīgi vajadzētu orientēties. Liela nozīme atmosfērai darbavietā. Ja noskaņojums optimistisks, viss sekmējas. Būs spožas idejas, un peļņas ziņā iespējams lielais loms.

MĪLESTĪBA. Kam veicas naudas, tam neveicas mīlas lietās? Nebūs gluži taisnība. Šogad privātajā dzīvē paredzami jauki romantiski brīži un pozitīvas pārmaiņas. Dažiem gan jāpiedomā, kā kopā ar otro pusīti dzīvei piešķilt nerātnības dzirksti.

SVARĪGI. Iespējams, jārisina ar nekustamo īpašumu saistīti jautājumi: kādam jāatrod jauns īres mājoklis, kādam jāsāk remonts vai pārbūve, kādam jāapstiprina projekts. Pret visu attiecies rūpīgi. Noderētu arī jaunas zināšanas.

----

MEŽĀZIS

DARBS UN BIZNESS. Duāla situācija: no vienas puses, negribas kustēt ārpus ierastās komforta zonas. No otras, gribētos paplašināt darbošanos. Varbūt vari uzņemties papildu pienākumus esošajā darbavietā vai domāt par savu biznesu. Lielisks laiks peļņai, tikai - palēnām, pamazām.

MĪLESTĪBA. Attiecībās var nākties risināt kādus samezglojumus, bet patiesībā līdzās ir cilvēks, uz kuru vari paļauties. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās gadījumā nesteidzīgi jāiepazīst otrs cilvēks. Lai nav vilšanās, kad krīt rozā brilles.

SVARĪGI. Jāskatās, kur nauda aizplūst. Rūpīgi jāapdomā, kas kurā brīdī tiešām nepieciešams, un nevajadzētu aizrauties ar tuvinieku lutināšanu. Toties sekmīgi ieguldījumi mājokļa iekārtošanā vai iegādē.

----

ŪDENSVĪRS

DARBS UN BIZNESS. Ideju netrūkst, vari tās pat pārdot. Par bargu naudu, protams. Bet, ja nopietni - ir vērts sākt jaunu projektu, dibināt uzņēmumu, mainīt profesiju. Pašam gan daudz jāstrādā. Un jāseko līdzi, lai vairojas peļņa.

MĪLESTĪBA. Attiecībās svarīga savstarpējā sapratne. Protams, var rasties saspīlētas situācijas un saviļņoties emocijas, bet jābūt savaldīgam. Brīvie ļaudis par piekrišanas trūkumu nevarēs sūdzēties. Būsi šarmants, ar tevi patīkami komunicēt.

SVARĪGI. Ar naudu rīkojies apdomīgi un uzmanies no viltvāržiem, kas sola pasakainu peļņu, ja ieguldīsi kādā fondā, nosaucot savus bankas datus... Lielu uzmanību prasīs mājas saimniecības darbi, taču nepieciešams arī kāds brīdis vienatnei.

-----

ZIVIS

DARBS UN BIZNESS. Paredzams diezgan traks skrējiens - no viena darba pie nākamā, no viena projekta pie otra. Apkārt ņigu ņegu: kāds zvana, kāds raksta, un pašam grūti koncentrēties darbam. Iemācies reizēm izslēgt telefonu.

MĪLESTĪBA. Noskaņojums domīgs. Grūti tikt galā ar emocijām, saprast, ko vēlies un kurš ceļš ejams. Nevajag pieņemt spējus lēmumus. Ģimenes cilvēkiem pa kādam strīdiņam, tomēr vairāk pozitīvu noskaņu.

SVARĪGI. Mājas dzīvē var gadīties kādi neparedzēti notikumi. Kāds sastrādājis blēņas, tehnika saniķojusies visnepiemērotākajā brīdī u.tml. Svarīgi mīlēt sevi, ja iespējams, brīvo laiku izmanto ceļošanai. Tuvākai vai tālākai - nav nozīmes.