VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 6.janvārim

© Pixabay

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes prognozes

AUNS

Gada nogalē pienākumu gūzma. Ja jāstrādā vairāk nekā paredzēts līgumā, tad jārunā par samaksu. Vai arī tuvākajā nākotnē vēlams atrast jaunu darbu ar labāku atalgojumu. Gatavojoties gadu mijas svinībām, uzmanies no lieliem tēriņiem. Ne vienmēr vajag tos divpadsmit ēdienus, atbilstoši tradīcijām. Un dāvanu vērtība nav cenā, bet sirds siltumā.

VĒRSIS

Darbā vai biznesā ļoti nemierīgi gan pirms, gan pēc Jaungada. Galvenais - neforsē un neuzņemies pārāk daudz pienākumu. Darot vairākas lietas vienlaikus, kaut kas paliek pusdarīts un pašam kreņķi. Svētku laikā nedomā par pienākumiem, bet atpūties. Ļoti dzirkstošas emocijas no saziņas ar draugiem un tuviniekiem.

DVĪŅI

Trauksmainas dienas, un šķiet, ka laiks steidz ātrāk, nekā tu spēj tikt līdzi. Profesionālajā jomā lieliskas idejas, taču garās brīvdienas kavē visu realizēt. Svētkos esi ar savējiem, bet šaurā lokā, rāmi un mierīgi. Ja gribas vērienīgāku komunikāciju, tad nav ne vainas tiešsaistes pasākumiem zūmā vai kādā citā platformā.

VĒZIS

Tradīcijas ir svēta lieta! Balti klāts galds, pie kura pulcējas radu saime... Gadumijas svētkos iespēju robežās dari visu kā ierasts. Lai smaržo piparkūkas, tikko cepti pīrāgi un egles zaļā rota! Ar tuviniekiem tālumā sazinies tiešsaistē. Darbi gan nekur nepazūd - pirms un pēc Jaungada var nākties risināt sarežģītus un strīdīgus jautājumus.

LAUVA

Ja kārtojami lietišķie jautājumi iestādēs vai bankās, tad rūpīgi sagatavojies. Kas zina, kā ierēdņi sapratīs un kādas atbildes sniegs. Galvenais - bez emocijām. Gadumijas svētki šoreiz tādi klusi, lai arī gribētos gan salūtu, gan konfeti lietu. Mierīga pasēdēšana ģimenes lokā sniegs vairāk prieka un sirsnīgu emociju nekā traki neprātīga ballīte.

JAUNAVA

Darbi, darbi, darbi... Gan pirms, gan pēc svētkiem. Lai arī cik perfekti būtu saplānotas dienas, dzīve ieviesīs savas korekcijas, kādam nāksies pastrādāt gan Ziemassvētkos, gan Jaungadā. Tomēr ne jau tikai darbs vien svarīgs. Privātajā dzīvē iespējama kaislību viļņošanās un aizraujoši piedzīvojumi. Jauns gads, jaunas vēsmas.

SVARI

Vēl vecajā gadā vēlams pabeigt iecerētos darbus vai biznesa projektus, lai nākamo varētu sākt no baltas lapas. Pēc Jaungada vajag svaigas vēsmas. Vienalga, vai tas ir kāds biznesa projekts, jauni pienākumi un plāni esošajā darbā vai radikālas izmaiņas profesionālajā jomā. Svētku laikā pirmajā vietā ģimeniskās vērtības un tradīcijas.

SKORPIONS

Lietišķajā jomā jāizvērtē aizejošā gadā paveiktais un arī līdzšinējā sadarbība. Varbūt ar kādiem partneriem ceļi šķirsies un viņu vietā radīsies jauni. Viss, kas notiek, notiek uz labu. Svētku laikā pirmajā vietā ģimene, kopā būšana un tradīcijas. Ar svētku galdu un dāvanām nepārspīlē. Galvenais - mīļi un no sirds.

STRĒLNIEKS

Darbā jāsavelk gali - kas paveikts, kas palicis nedarīts. Jaunajā gadā dzīve turpinās un būs laiks, lai pabeigtu aizsāktos projektus un ķertos pie jauniem. Taču skaidrībai jābūt. Kaut arī gadumijas laiks tiek uzskatīts par gaišu un mierīgu, tev garastāvoklis puktīgs. Sirdsmieru un jaukas emocijas gūsi ģimenes lokā.

MEŽĀZIS

Neklausies skauģos un viltus padomdevējos - tādi var gadīties tavā ceļā. Neej par šķīrēju svešos strīdos. Kā mēdz teikt: miers baro, nemiers posta. Un piedod tiem, kas nezina, ko dara - tāds Ziemassvētku vēstījums. Labs laiks, lai realizētu plānus, kas sen jau bijuši padomā. Svētku laikā daudz mīļuma un pozitīvu emociju.

ŪDENSVĪRS

Būsi noskaņots ļoti enerģiski. Tāda sajūta, ka pirms svētkiem spēj paveikt tik, cik esi izdarījis visa gada laikā. Turklāt idejas lieliskas un, kā mēdz teikt, pasaule sadodas rokās, lai tu tās varētu realizēt. Svētkos neplāno sabiedriskas aktivitātes. Velti iztērēts laiks. Labāk sirsnīgi un klusi nosvini ar savējiem ģimenes lokā.

ZIVIS

Radošs un idejām bagāts laiks. Darbā varbūt ne visi tās uzreiz uzņems ar sajūsmu, bet tu spēsi pārliecināt un iedvesmot. Netērē enerģiju un nediskutē ar tiem, kas skeptiski un kašķīgi noskaņoti. Svētku laikā iespēju robežās sazinies vai apciemo tuvus cilvēkus. Ballītei būs būt! Ja ne klātienē, tad ar labāko draugu vai draudzeni dzirkstoša dzēriena glāzi var saskandināt arī attālināti - tiešsaistes ekrānā.

***

Abonē "Vakara Ziņas" šeit.